Monday, April 23, 2012

Nederland naar de kloten 4

Nederland moet bezuinigen, maar EU wil 9 miljard extra voor Zuid Europa
EFSF noodfonds ziet zich nu al geconfronteerd met fors stijgende rente - ECB bereidt interventie in Spanje voor - Waar eindigt dit alles?

Waar dit alles eindigt? Hoe het ook loopt en wat er ook besloten wordt - u en ik zullen daar de hoogste prijs voor moeten betalen. 

Terwijl Nederland voor de grootste bezuinigingsoperatie sinds mensenheugenis staat wil de Europese Commissie doodleuk zijn uitgaven voor het jaar 2013 drastisch verhogen. Netto betalers zoals Nederland, Duitsland en Frankrijk moeten € 9 miljard extra ophoesten, een verhoging van de begroting met maar liefst 6%. De extra miljarden zijn bedoeld voor 'structuurversterkende' projecten in Roemenië, Bulgarije en Spanje. Nu weet u dus waarom in eigen land gekort moet worden op bijvoorbeeld AOW'ers, chronisch zieken en andere zwakke groepen in de samenleving.

DANKZIJ Geert Wilders is er TIJDELIJK een halt toegeroepen aan de uitverkoop van Nederland door LAND- en VOLKSverraders aan de SATANISCHE Rooms katholieke NAZI-EU.

Ik weet dat op basis van het Bijbelse profetische woord het zo moet gaan,  MAAR HET IS NIET OM AAN TE ZIEN!!!
Een ILLEGAAL koningshuis, een stelletje opportunistische politici die te STOM zijn om JUIST WEL voor de duvel te dansen en ziedaar de NATIONALE RAMP waarin ons land verkeert, en nationaal bekende 'deskundigen' zoals Maarten van Rossem zijn blij dat het kabinet gevallen is en dat de uitverkoop van Nederland aan de SATANISCHE EU versneld kan doorgaan en daarnaast kakelt hij dat het verder allemaal wel meevalt.

de deskundige

Maar profetisch gezien is het allemaal GOED nieuws wat er gebeurt, want dit betekent dat het satanische antichristelijke wereldrijk, met de EU als spil, voor de deur staat, en jammer dan dat de meeste mensen het niet in de gaten hebben, maar dat was ook zo in de tijd van Noach.

JEZUS CHRISTUS KOMT ERAAN, maar uitsluitend voor zijn liefhebbers en wie Hem niet liefhebben blijven achter, en kunnen 'genieten' van de antichrist....zo simpel is het!

Nederland naar de kloten 3

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.