Monday, April 23, 2012

Obama, laat ons scheiden

Washington, 25 maart 2010. Relatie tussen VS en Israël verzuurt. Op de foto lijkt Bibi tegen Obama te zeggen: “Wat verwacht je dan van mij? Dat ik om jou en Europa te plezieren, de Palestijnen in mijn land de SHARIA laat invoeren en ik je dan binnen een paar jaren kom vertellen hoe het is geweest?!”

 
De Verenigde Staten zitten al een hele tijd op ramkoers tegen de Joodse staat. Geen enkele Amerikaanse regering stond ooit vijandiger tegen de staat Israël dan deze van Barack Obama en Hillary Clinton. Het wordt tijd dat de Joodse staat zijn conclusies trekt en de deur pal voor de neus van het Kwartet voor onbepaalde tijd dicht slaat. Het is tijd om onafhankelijk te worden. Hier komt toch nooit iets goed uit.
Israël kan beter enkele jaren wachten en het ‘vredesvoorstel’, dat het Kwartet voor het M-O Israël willens nillens door de strot wil rammen, aan zich laten voorbij gaan. Beter zou zijn te wachten tot deze storm geluwd is en er een nieuwe Amerikaanse president aan het roer komt. Met Republikeinen aan de macht is het Amerikaans klimaat ten aanzien van Israël traditioneel gunstiger gezind dan met de Demokraten.
Het sprookje van de Zwarte Prins van Amerika is bijna voorbij en na de ontnuchtering wordt het inhoudelijke weer belangrijk. Obama, die zijn Nobelprijs voor de Vrede al op zak heeft maar die prijs op de valreep kost wat het kosten moet nog snel wil ‘verdienen’, mag voor mijn part gerust zijn gangen gaan maar niet ten koste van het bestaansrecht en de veiligheid van Israël!

Het is tijd voor onafhankelijkheid

Time for independence

door Hagai Segal
Ons gedrag ten opzichte van de VS doet ons denken aan het onderdanige gedrag van slaven [als dhimmies van de Amerikanen].

De Ramat Shlomo affaire vormt een ernstige crisis in de betrekkingen van Israël met Amerika, en een zelfs nog ernstiger crisis in de betrekkingen van Israël met zichzelf. Wij geloven niet meer in ons vermogen om ruzie te maken met de heidenen [niet-Joden] wanneer dat nodig is. De Verenigde Staten onder het gezag van Barack Obama duwen ons naar de grenzen van 4 juni 1967, maar we duwen onszelf nog verder terug naar de mentale toestand zoals die hier heerste net voor 14 mei 1948. Brede lagen van de bevolking twijfelden hier aan het vermogen van Israël om te bestaan als een onafhankelijke staat volgens haar eigen wensen.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.