Tuesday, May 8, 2012

Geen vervroegde verkiezingen Israël – ‘meesterzet van Netanyahu’

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft overeenstemming bereikt over het uitbreiden van de regeringscoalitie.


De vervroegde verkiezingen in Israël zijn van de baan. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft vandaag overeenstemming weten te bereiken over het uitbreiden van de regeringscoalitie met oppositiepartij Kadima. Dat heeft het kantoor van president Shimon Peres bevestigd, meldt AP. Volgens het persbureau krijgt de huidige regering krijgt door de uitbreiding met Kadima een gematigder gezicht.

Lees meer... 

Er is een verrassende ontwikkeling gaande in Israël, want nu zit de halfzachte Kadima-partij in de regering Netanyahu en dat betekent dat Netanyahu (nog meer) water bij de wijn zal gaan doen t.a.v de CRIMINELE NWO-Obama en de CRIMINELE NWO-EU en de (Rooms katholieke-islamitische) Arabieren, en dat betekent dat JEZUS(=God) zijn land en volk weer zal gaan tuchtigen, en dat betekent dat de Psalm 83-oorlog dichterbij gekomen is, want JEZUS gebruikt de vijanden van Israël voor dat doel en tuchtigen=opvoeden (ten goede).


No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.