Friday, June 22, 2012

BREKEND NIEUWS!

Het begin van het einde

Het is 5 voor 12 op God's klok
Zal de eindtijd beginnen in 2008? Zijn 6000 jaren van zonde bijna voorbij? Zal Jezus terugkomen in 2015? De bijbel geeft een verhelderend, logisch en overtuigend antwoord op deze vragen. Samengevat is het antwoord: Ja, het is zeker mogelijk!
lees meer

Ik plaatste deze verwijzing naar een artikel uit 2008 om erop te wijzen dat speculeren over wanneer de opname zal geschieden, i.v.m. de wederkomst van Christus Jezus, zinloos is.

Zeker: ook ik keek in 2008, 2009, 2010 en 2011 uit naar de vereniging van de gemeente van Jezus Christus met haar Heer, en ook in de jaren daarvoor, vanaf mijn overgave aan God=JEZUS in begin 1984, maar er dienen nog een aantal zaken te gebeuren voordat de tijd rijp is voor de opname, met daarna de openbaring van de antichrist, voor de achterblijvers, en zeven jaar later de glorieuze wederkomst van de Heer Jezus Christus naar Israël en deze wereld.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.