Friday, June 29, 2012

Hooggerechtshof: verplichte verzekering mag

WASHINGTON (ANP) - Het Amerikaanse Hooggerechtshof acht de verplichte ziektekostenverzekering voor alle Amerikanen niet strijdig met de grondwet. Daarmee blijft het belangrijkste element in de zorgwet van president Barack Obama in stand. Vijf van de negen rechters steunden deze opvatting over de wet, vier waren tegen. Dat heeft de voorzitter van het hof, John Roberts, donderdag bekendgemaakt.
Meer...

Obama kan dit in zijn antichristelijke zak steken op weg naar zijn herverkiezing in november.

Het krankzinnige aan dit besluit is dat er 'op hoog niveau' kennelijk 'democratisch' gestemd kan worden over belangrijke elementen van de Amerikaanse grondwet, want 4 rechters waren tegen het ziektekostenverzekering-DICTAAT van de "BRITS-KENIAANSE" 'Barack Hoessein Obama', maar vijf rechters waren (omgekocht?) vóór.

En dus wordt het in de 'vrije' VS een MISDAAD als men er voor kiest om onverzekerd te blijven en wordt men door de federale regering ertoe gedwongen om verzekerd te zijn, en de enorme rekening daarvan wordt afgewenteld op die Amerikanen die tegen zo'n MARXISTISCH plan waren en zijn, en die GELD verdienen uit arbeid en eigen onderneming.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.