Friday, June 29, 2012

Islam is een gesel van God voor de Kerk

Geüpload door op 14 aug 2011
"Islam is een gesel van God voor de Kerk"

"Ik denk dat de Islam een gesel van God is voor de Kerk, zoals de Filistijnen dat waren voor Israël. Het heeft als doel om mensen terug te brengen tot Zijn Woord en Zijn geboden." Dat zegt schrijver en presentator Feike ter Velde.

Europa heeft zich in haar verleden verzet tegen de opkomst van de Islam. Was dat toen niet gebeurd, "dan waren we nu allemaal moslims geweest." Vandaag de dag komt de Islam op een vreedzame manier Europa binnen. Het wil uiteindelijk dat de wereld zich onderwerpt aan de Islam. Het krijgt daarvoor de kans vanwege een hoge mate van tolerantie die het continent kent. Verder "rukt de Islam op" in een tijd waarin de Kerk in Europa verzwakt is. Omdat men in de afgelopen decennia de Bijbel heeft uitgehold en niet meer serieus is gaan nemen is het op een figuurlijke glijbaan terecht gekomen en is weggegleden. Daarvoor in de plaats komt een andere geestelijke stroming; onder andere de Islam. Feike: "Daar betalen onze kleinkinderen de rekening voor."

Voor christenen betekent de opkomende Islam dat ze in het leven van alledag christen moeten zijn, in een biddende houding en in de liefde van God. "Dat zal een moslim aanspreken. Niet iedere moslim is namelijk een terrorist, maar de Islam als zodanig is wel gewelddadig." Het werkt volgens Ter Velde niet om daar op te reageren met politieke correctheid. "Dan red je het niet."

Bron: www.cip.nl

==================
De islam is een uitvinding van de Rooms katholieke "kerk" en met name van de duivelse Jezuïeten.
moslims zijn in mijn ogen 'anders-katholieken' die net als 'ware' katholieken een valse leer aanhangen.

De enige ware leer is de leer van JEZUS CHRISTUS: God die mens (Zoon) werd om in onze plaats ONZE straf te dragen die God ons had opgelegd als nakomelingen van Adam en Eva.

De doodstraf hebben we allemaal al 'te pakken' wegens onze sterfelijkheid: alleen JEZUS CHRISTUS kan die VLOEK te niet doen!

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.