Sunday, June 17, 2012

Syrische opstand is Westerse leugen

Onafhankelijke journalist ter plekke: Syrische opstand is Westerse leugen
'Rebellen' zijn criminele bendes die burgers dwingen aan zogenaamde protesten deel te nemen

De Syrische rebellen, die hoofdzakelijk bestaan uit criminele bendes en huurlingen uit onder andere Libië en Afghanistan, zijn de werkelijke veroorzakers van de humanitaire crisis.

Het conflict in Syrië bestaat niet. Dat beweert althans de onafhankelijke Russische journalist Anhar Kochneva, die al meer dan 10 jaar in Syrië woont. De 'rebellen' van het Free Syrian Army bestaan volgens haar enkel uit criminele bendes die niet door de bevolking worden gesteund en enkel uit zijn op het veroorzaken van zoveel mogelijk chaos. Kochnewa bevestigt hiermee wat we vorig jaar al schreven, namelijk dat de opstand of zelfs burgeroorlog in Syrië pure Westerse propaganda is, bedoeld om ook dit land ten prooi te laten vallen aan de door president Obama gesteunde 'Arabische Lente', zodat radicale islamisten vervolgens de macht kunnen overnemen.


Systematisch en met grote ijver worden we allemaal VOORGELOGEN via de NOS en andere nieuws'fabrieken' en via de reguliere media, en dat is bedoeld om ons allen rijp te maken voor een 'legitiem ingrijpen' door het 'beschaafde westen' in Syrië, en dat 'westen' is vooral de CRIMINEEL Barack Hoessein Obama, die namens de Rooms katholieke "kerk" de rol van president speelt in de VS van Amerika.

Deze geschifte IDIOOT is een gewillig werktuig van een NOG GROTERE IDOOT: satan, die middels Obama en zijn TOTAAL VAN DE POT GERUKTE westerse bondgenoten bezig is gestalte te geven aan zijn wereldrijk, waartoe hij twee mensen NODIG heeft; de antichrist en de valse profeet.

satan is sinds de zondeval feitelijk de baas op aarde, maar hij kan en mag zichzelf niet vertonen aan de mensen, behalve aan zeer toegewijde verdorven types, of aan mensen die door de Heilige Geest=JEZUS in staat zijn om hem te kunnen zien, zoals JEZUS zelf, die -God als mens zijnde- op aarde continu in confrontatie was met de duivel en zich steeds realiseerde dat Hij op vijandig terrein opereerde.

 Omdat satan een bovennatuurlijk (paranormaal) wezen -een voormalige aartsengel of cherub- is, moet hij zich altijd bedienen van mensen die hij geheel of gedeeltelijk in zijn macht heeft.

De antichrist en de valse profeet zal hij VOLLEDIG in zijn greep hebben omdat deze verdorven mannen zich VRIJWILLIG door hem zullen laten leiden en Barack Hoessein Obama is iemand die ZEKER in dat plaatje past!


1 comment:

 1. Rosenthal behoort ook tot de "nuttige idioten" van de komende antichrist en hij is trouwens ook een deelnemer aan de Bilderbergconferenties, en heel treurig.....hij is ook nog eens een van Joodse afkomst:


  Vier miljoen voor oppositie Syrië

  ***************************************
  ` Minister Rosenthal heeft de Syrische
  Nationale Raad (SNC) 4 miljoen euro aan
  humanitaire hulp aangeboden.In Istanbul
  sprak Rosenthal met onder anderen SNC-
  voorzitter Sieda.

  De 4 miljoen euro komt uit de begroting
  voor ontwikkelingssamenwerking,zei
  Rosenthal.Eén miljoen is bestemd voor
  voedselhulp in Syrië en het overige
  geld gaat naar de opvang van Syrische
  vluchtelingen in Jordanië.

  Minister Rosenthal benadrukte dat hij
  geen steun geeft aan de gewapende
  oppositie: "Het geweld moet stoppen en
  Assad moet vertrekken." Hij pleitte
  opnieuw voor een politieke oplossing.
  ***************************************

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.