Tuesday, July 31, 2012

Cursus: hoe word je als God?

God in actie als de zoon van God=God als mens terwijl Hij een medemens verlost van diens  (geestelijke) blindheid, terwijl cursist Simon-Petrus de kunst afkijkt.

Ja lieve stoute mensen we kunnen worden als God en dan is het 'slechts' nodig om JEZUS CHRISTUS na te doen en om VOLLEDIG en in zijn LIEFDE in zijn voetsporen te treden.

Lucas 6:40 De discipel is niet boven zijn meester; maar een iegelijk* volmaakt discipel zal zijn gelijk zijn meester. 

*ieder

Het cursusboek is GRATIS verkrijgbaar en wel HIER

DOEN!


WORDT ALS GOD en geef satan het nakijken!

PS: en als je faalt om als God te zijn, belijdt Hem dan je fouten en tekortkomingen en vraag Hem om bijstand en begin weer opnieuw en leer van je fouten en ga gewoon voort! 

PS 2: zeg vooral EERLIJK tegen God dat je niet deugt en dat je slecht bent, want dat zei Simon-Petrus ook tegen JEZUS=God als mens, en juist DAAROM kon JEZUS hem gebruiken om in zijn dienst te staan. 

PS 3: 'goede' mensen kan God=JEZUS niet gebruiken, want dat zijn de grootste leugenaars op aarde....nee, wees eerlijk en erken dat je een zondig mens bent en dat je niet deugt, maar verwacht ALLES van God en dan zal Hij je beste leermeester zijn om in zijn voetsporen te kunnen treden.

Veel zegen toegebeden in het toepassen van de cursus en met de BESTE leermeester, de Heer Jezus Christus, moet het gaan lukken!

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.