Monday, July 9, 2012

De komst van de laatste paus Petrus Romanus in 2013

De komst van de laatste paus Petrus Romanus in 2013

Al in het jaar 200 werden er zwarte missen beschreven waarbij afvallige christelijke geestelijken Satan aanbaden en kinderoffers brachten.

Wie zou de kardinaal kunnen zijn die nu achter de coulissen wacht totdat de huidige paus Benedictus XVI vrijwillig of onvrijwillig zijn troon opgeeft, zodat hij als de veronderstelde laatste paus, 'Petrus Romanus' (/ Pius XIII), de leiding neemt over de Katholieke Kerk, waarna volgens de profetieën van St. Malachy de laatste fase van de Bijbelse eindtijd, de Grote Verdrukking, zal beginnen? Voordat deze vraag mogelijk beantwoord kan worden moeten we eerst begrijpen dat er volgens diverse hoge ingewijden al tientallen jaren een satanische samenzwering in het Vaticaan bestaat, die in onze tijd moet uitmonden in de komst van een Nieuwe Wereld Orde die zal worden geleid door de Antichrist en de Valse Profeet.

Zwanger van Satan
In 1968 veroorzaakte de vermaarde Amerikaanse regisseur Roman Polanski de nodige ophef met zijn horrorfilm Rosemary's Baby. In deze als klassieker beschouwde film komt de jonge naïeve Rosemary er langzaam achter dat haar man en haar buren betrokken zijn bij een duister complot. In een nachtmerrie achtige ervaring wordt ze in hun bijzijn verkracht door een demonisch wezen. De volgende dag zit haar lichaam echter onder de schrammen, en als ze kort daarna zwanger blijkt te zijn dringt het besef door dat het satanische ritueel waar ze over gedroomd had, écht heeft plaatsgevonden.
Rosemary's beste vriend vertrouwt het niet maar komt voordat hij kan ingrijpen op mysterieuze wijze om het leven. Wel weet hij haar nog een cryptische boodschap te geven, waardoor ze ontdekt dat haar buurman de zoon is van een toegewijde Satanist. Als ze haar man en buren confronteert met haar ontdekking dat ze aan occulte hekserij doen, vertellen ze dat zolang ze meewerkt haar en haar baby niets zal overkomen.
Op 28-6-66 wordt de baby geboren. Na de bevalling krijgt Rosemary te horen dat het kind is gestorven, maar als ze later in een andere kamer een baby hoort huilen weet ze dat het de hare is. Via een geheime deur komt ze in de ruimte terecht waar op dat moment een groep occultisten is samengekomen rond de baby, die afschrikwekkende demonische ogen blijkt te hebben. Rosemary krijgt dan te horen dat de vader van de baby niet haar man, maar Satan zelf is.
Hoewel deze film gebaseerd is op een roman worden dergelijke occulte seksrituelen al eeuwen gepraktiseerd door satanisten, geheime genootschappen, vrijmetselaars en volgens sommige Katholieke priesters zelfs door het Vaticaan.

Lees meer....

De Britse rockband Deep Purple maakte in 1969 een nummer m.b.t. de film Rosemary's Baby:

Deep Purple - Why Didn't Rosemary?

There's a black hill
We had "to" climb
Everything I need but nothing's mine
Satan's world, I've had a kill
Why didn't Rosemary ever take the pill?
Lying there waiting, waiting for the kill
Oh man won't do it, but the devil will

I'm losing time and my mind
Why can't I ever have what's naturally mine?
I got life and the things that go with it
If there's something else, where can i get it?
Lying there waiting, waiting for the kill
Oh man won't do it, but the devil will

Well here's my views, I always lose
Things I want to do are yesterday's news
Say life's a ball, I've had it all
Out there in another dance hall
Lying there waiting, waiting for the kill
Oh man won't do it, but the devil will

Take me as I am, an excuse for a man
Wherever I push someone stops my hand
As a matter of interest, tell me if you will
Why didn't Rosemary ever take the pill?
Lying there waiting, waiting for the kill
Oh man won't do it, but the devil will

Oh, why won't Rosemary ever take the pill?

Een duistere tekst n.a.v. het zien van een duistere film, die de toen nog jeugdige bandleden van Deep Purple hadden bekeken (I do remember that the boys went to see Rosemary's Baby at the cinema and came back and wrote Why Didn't Rosemary!), waarna de inspiratie kwam voor het schrijven van die song in een tijd dat 'de pil' (de anticonceptiepil) steeds populairder werd en voor "de seksuele revolutie" zorgde, die niets anders was dan een excuus te hebben verkregen -dankzij de medische wetenschap- om ongelimiteerde seks te kunnen hebben zonder verantwoordelijkheid te hoeven dragen voor de eventuele gevolgen van seksuele gemeenschap, en dat is van oudsher -en volgens God's scheppingsplan- nieuw leven verwekken, oftewel een kind baren en verzorgen en opvoeden, en dus ook het ouderschap.

Als het aan satan had gelegen was 'de pil' al direct na de uitdrijving van Adam en Eva uit het Paradijs uitgevonden opdat men toen al zelf zou hebben kunnen uitmaken hoe om te gaan met wat God had geboden om talrijk en vruchtbaar te zijn en om zich te vermenigvuldigen, en de mensen achter de NWO geven o.a. toe dat ze achter het feminisme zitten en achter alles zitten wat het gezin bedreigt en kapot maakt, en met dat gezin bedoelt God man, vrouw en kind(deren), en NIET man, man en adoptiekinderen of vrouw, vrouw en adoptiekinderen of kinderen via een 'donor' of via 'de reageerbuis'.

Maar bovenstaand artikel gaat vooral over het Vaticaan en de katholieke "kerk" en de duivelse Jezuïeten en de LAATSTE PAUS.

1 comment:

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.