Friday, July 6, 2012

Europsychose: Merkel ongekend populair in Duitsland

BERLIJN (ANP) - De populariteit van bondskanselier Angela Merkel onder de Duitse bevolking is ongekend groot. Uit een opiniepeiling voor televisiezender ARD bleek deze week dat 66 procent van de Duitsers tevreden is over haar. Sinds de Bondsdagverkiezingen van 2009 was haar populariteit niet zo groot.
De peiling liet ook zien dat 58 procent van de Duitsers de manier waarop Merkel de eurocrisis aanpakt, ,,goed en slagvaardig'' vindt. Aan de peiling, die net na de EU-top in Brussel werd gehouden, deden ruim 1000 mensen mee.

Bron...

Een paar reacties:

avatar
let op mijn woorden het csu trekt dadelijk de stekker eruit

6 minuten geleden

Goh.. Nou nog n babytje van haar vriendje Rubberen Rutten, en het Europese geluk kan niet meer op..!! We hopen met zn allen op n jongetje, die kunnen ze dan weer Adolf noemen.....
Met de hulp van Rubberen Rutten is de toekomst klaar voor het 4e Reich....!!
Twee Wereldoorlogen begonnen en verloren, miljoenen mensen vermoord, maar toch de zin krijgen....!! Kwestie van tijd; mevrouw Merkel of rubberen Rutten, yep nog eventjes en de Nederlandse kiezer spreekt zich uit tegen jullie bekonkel.. Prettige bevalling mw Merkel..!!

avatar
ik moet niks hebben van dit corrupte europa en al helemaal niks van dat mopsHondenkopmerkel FeestUitgestoken tong
avatar
Anga merel geeft te veel geld euro naar griekenland italie
samen werkt met Europa une .EUROPA UNE IS GROOT DIEF
BLIJFT NEDERLAND EIGEN BAAS MET ZONDER EUROPA


De nazi-euro en de gekwetse Griekse ziel
No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.