Thursday, July 5, 2012

Fortuyn’s vooruitziende blik op Griekenland en Spanje in 1996

Prof. Bas Jacobs ruimde zijn studeerkamer op en trof daarbij een column uit Elsevier aan van Pim Fortuyn uit 1996 met de titel “Onbetrokkenheid”.  Nu, 16 jaar later, kunnen we zien hoe goed zijn analyses waren en hoe profetisch hij ook was. (Hier een foto van het artikel en hieronder de belangrijkste punten).

Lees meer...

Wie was wijlen Pim Fortuyn ook alweer?...

De Europese Unie

Hoe creëer je een unie van landen en volken die verschillend van taal en aard zijn, en die in het verleden vaak overhoop met elkaar lagen, wat tot vele oorlogen en (handels)conflicten leidde?

Eerst zorgt men voor de omstandigheden die zullen leiden tot het uitbreken van een groot Europees conflict dat zal gaan leiden tot een wereldwijd conflict, waarna met door mensen uitgevonden ziekten vele miljoenen 'opgeruimd' worden, waardoor vele volken getroffen worden en murw worden gemaakt, om ze ontvankelijk te maken voor wat komen gaat, en vooral zorgt men ervoor dat men absolute zeggenschap heeft over 'de media'.

Men gebruikt dit alles om te kunnen komen tot de oprichting van een globaal overlegorgaan van volken, met als doel om zogenaamd toekomstige conflicten te voorkomen, terwijl dit verbond slechts een opstap is voor de oprichting van een toekomstig en veel krachtiger internationaal 'overlegorgaan' dat de doelen dient van de stichters van die unie.
Men zorgt er vervolgens dan voor dat er zo'n vreselijke economische crisis uitbreekt waarna 'sterke mannen' uit de gelederen van die unie-stichters aan de macht kunnen komen die 'orde op zaken gaan stellen', waarna deze 'sterke mannen' voor een nòg grotere crisis gaan zorgen middels een oorlog die ongeëvenaard in de menselijke geschiedenis is.

Daarna laat men dat internationale overlegorgaan ontstaan en zorgt men ervoor dat de eerste voorwaarden worden gecreëerd voor de latere totstandkoming van een unie van Europese staten, waarbij de ANGST voor een nóg vreselijker conflict middels een alles vernietigende kernoorlog, de motor wordt van die wording van wat TEGENNATUURLIJK is: de Europese Unie en iets later de totstandkoming van een wereldregering onder leiding van een man die de belangen van de unie-stichters vertegenwoordigt.

Dit is in het kort wat er gebeurde via de overname door de Federal Reserve van de Amerikaanse munt in 1913, de eerste wereldoorlog, de 'Spaanse griep', de oprichting van de volkenbond, de beurskrach van 1929, het aan de macht komen van katholieke dictators, de tweede wereldoorlog, de JODENMOORD, die vooral in Europa plaatsvond tijdens die tweede wereldoorlog, wat mede een rol speelde bij de totstandkoming van de staat Israël, de stichting van de Verenigde Naties, de 'koude oorlog', de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal, het KUNSTMATIGE EINDE van die koude oorlog, de LEUGEN van onbegrensde menselijke technologische vooruitgang middels 'mannen op de maan', die daar echter NOOIT zijn geweest(!), de leugen van '9/11' en de dreiging van de fundamentalistische islam, die leidde tot de 'War on Terror', die op zichzelf een enorme TERREUR=ANGST-wapen van de overheid was om de wereldbevolking verder in 'de juiste richting' te kunnen manipuleren.

Pim Fortuyn is reeds meer dan tien jaar overleden en hij was een Rooms katholiek opgevoede persoon die nooit beseft heeft dat uitgerekend zijn religieuze stroming VERANTWOORDELIJK is voor alles wat hierboven staat opgesomd.

Mijn weblog zet haarfijn uiteen dat de Rooms katholieke "kerk" helemaal geen kerk, maar het VERBORGEN Romeinse rijk is, dat verantwoordelijk is voor alle bovenstaande manipulaties (en meer) en dat de Europese Unie de opstap is van die "kerk" om te komen tot een WERELDREGERING met een uitverkorene van die "kerk" als uitvoerder van de BOOSAARDIGE plannen van dat rijk.


Het DOEL van die "kerk" is om te komen tot de volledige heerschappij over het land Israël, en met name over JERUZALEM, omdat de belangen van die "kerk" diametraal tegenover de belangen van de schepper van hemel en aarde staan, en die schepper is tevens de verantwoordelijke voor het bestaan van het JOODSE volk en voor het laten geboren worden van de meest invloedrijke- en meest omstreden man in de geschiedenis: JEZUS CHRISTUS, afkomstig uit de stam van David.

Deze VALSE "KERK" is verantwoordelijk voor alle JODENHAAT van alle afgelopen eeuwen sinds de kruisiging van Jezus Christus door het Romeinse rijk, waar die 'kerk' ALLES mee te maken heeft, en ruim 5 eeuwen later was diezelfde 'kerk' verantwoordelijk voor de stichting van de islam, waarna de Joden ook via die ideologie werden vervolgd en onderdrukt, maar vooral is die 'kerk' verantwoordelijk voor het valse imago dat aan JEZUS CHRISTUS werd gekoppeld, waardoor velen -en vooral de Joden- niet eens weten dat JEZUS een volle Jood was, uit de stam van Juda, en bovendien is die 'kerk' ervoor verantwoordelijk dat miljoenen mensen wereldwijd een VALSE 'jezus' aanhangen, die wordt overtroefd door "Maria".


Wijlen Pim Fortuyn heeft dit alles nooit beseft, en hij heeft nooit begrepen dat de ideologie waarmee hij werd opgevoed de MEEST BOOSAARDIGE IDEOLOGIE OP AARDE is!

Toch was Pim Fortuyn een sta-in-de-weg van diezelfde "kerk" en hij moest uit de weg worden geruimd omdat hij tegen de EU was, en voor die Europese Unie is Nederland een vette buit, die tegen elke prijs moet worden behouden op weg naar die dictatuur, die Pim Fortuyn in 1996 al voorzag.

Pim Fortuyn was geen profeet, maar wel een man met een helder verstand, die een bijzondere ontwikkeling doormaakte van uiterst links naar uiterst rechts, al vond hij zelf dat hij noch links of rechts was.

In zijn voetspoor treedt nu Geert Wilders, die bewust agnost werd, nadat hij zich als meerderjarige liet uitschrijven uit de registers van de katholieke "kerk".

Maar ook Geert Wilders beseft (nog) niet dat de "vijand" niet de islam is, maar de Rooms katholieke "kerk", al zette Geert ooit wel een juiste stap door die "kerk" te verlaten, wat wijlen Pim Fortuyn nooit heeft gedaan.

The Nazis and Fascists who Founded the European Union

 

The Great Vatican-Jesuit Global Depression 2009-2012

  

Vatican Assassins

 

Kleine lettertjes ESM onthullen bewuste misleiding nationale parlementen

 

Duitse geheime dienst in 2009: Schuldencrisis kan tot wereldoorlog leiden 

 

Franse financiële specialisten waarschuwen Hollande tegen kaalplukken Duitsers 

 

6 comments:

 1. Hans Herman CrooyJuly 22, 2012 at 2:06 PM

  Ik ben een overtuigd niet praktiserend katholiek, omdat ik vind, dat God absoluut goed is, maar ik zijn "grondpersoneel" voor geen stuiver vertrouw.

  Desondanks vind ik dit stuk de meest bizarre verzameling van onzin die ik in lange tijd gelezen heb!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Je vertrouwt jezelf dus voor geen stuiver, omdat je Gods "grondpersoneel" bent.
   Iets als 'bizar' en als 'onzin' bestempelen is net zo bizar en onzinnig als het niet gepaard gaat met argumenten.

   Dus kom maar op met je argumenten!

   Delete
 2. Hans Herman CrooyJuly 22, 2012 at 2:08 PM

  Hoe meer mensen met de bijbel zwaaien, des te onbetrouwbaarder ze zijn!!!

  Niet gelezen of van horen zeggen, maar aan den lijve ondervonden.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dien je klachten in bij God, die je zo goed vindt en zeur niet over collega-zondaren/criminelen.

   Delete
 3. Hans Herman CrooyJuly 22, 2012 at 2:09 PM

  Na goedkeuring wil toch niets anders zeggen dan "CENSUUR".

  Lang leve de vrijheid van meningsuiting!!!

  ReplyDelete
 4. Een snelle Google-zoekopdracht leverde geen Hans Herman Crooy op, maar ik reageer op wat je zegt: ik censureer mijn eigen weblog, zoals ik ook datgene censureer wat een ander tegen me zegt, want wat ik niet wil horen, daar luister ik niet naar.

  Je hebt je zegje mogen doen, en ga nu maar gauw naar JEZUS, die je gemaakt heeft en ga bij HEM je beklag doen.

  PS: als in het echte leven iemand meteen al bij de eerste ontmoeting tegen me begint te zeiken, dan zie ik zo'n iemand niet echt als een persoon met goede intenties.

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.