maandag 9 juli 2012

Jan Zijlstra, gebedsgenezer van God of niet?

 
Jan Zijlstra

Jan Zijlstra is opgegroeid in een hervormd gezin en in 1956 tot geloof gekomen. Samen met zijn vrouw sloot hij zich aan bij de pinksterbeweging van Johan Maasbach en volgde daar een voorgangers opleiding. Hij werd één van de naaste medewerkers van Maasbach. In 1992 kwam het tot een breuk tussen Maasbach en Jan Zijlstra.  Zijlstra had een andere vorm van genezingsdiensten ontwikkeld en daardoor werd hij voor de keuze gesteld om zijn diensten te veranderen of op te stappen.

Lees meer... 

Jan Zijlstra ontmaskerd .... Ook in het ND Andermaal misleider Jan Zijlstra () Jan Zijlstra geneest niet, maar maakt slachtoffers (ND) Enkele reacties van lezers op het fenomeen Jan Zijlstra Jan Zijlstra, genezer van God of niet? () Kanttekeningen bij Genezingswonderen (Jan Zijlstra e.a.)  

Bron...

Mijn mening over Jan Zijlstra: Jan is mijn broeder in de Heer Jezus Christus, die ongetwijfeld fouten maakt, maar ik ben blij dat hij NIET de duivel aanbidt, doch JEZUS CHRISTUS en het oordeel over hem komt alleen JEZUS toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.