Monday, July 30, 2012

Micha Kat Spreekt (2) - The Dark Knight Rises

 • 05:17 "Het is als in de dagen van Noach; de mensen vóór de zondvloed..ze hadden niets in de gaten..ze aten, ze dronken, ze trouwden en ze merkten niets..totdat de vloed kwam..."
  Letterlijk citaat van Micha vanuit de 'Bilderbergstaatsbak', gebaseerd op Mattheüs 24:37-39
  Deze wereld is doodziek en wij mensen hebben daar zelf schuld aan, want wie is zonder zonden en wie is volledig zuiver op de graat?
  'The Dark Knight' is satan, de gevallen engel Lucifer die vrij spel heeft op aarde, behalve...
 • ...in de harten van de mensen die hun EIGEN schuld en zondigheid bekend hebben aan hun maker die een NAAM heeft: JEZUS de Christus, de grote 'IK BEN' (God).
  Het enige juiste verzet tegen die 'Dark Knight' is die maker aan te hangen, want over zulke mensen heeft hij GEEN macht via 'Bilderberg', maar vooral via het Vaticaan, het bolwerk van satan-Lucifer op aarde, want de zogenaamde Rooms katholieke 'kerk' is het verborgen Romeinse rijk met al zijn occulte en satanische macht.
 • Die Romeinse 'kerk' is de grootste falsificatie van de ware kerk-vergadering van gelovigen in Jezus Christus, in de geschiedenis!
  Die 'kerk' bracht Adolf Hitler en Benito Mussolini en (de Jezuïet) Josef Stalin en Franco voort en beheerst achter de schermen het grootste deel van deze wereld.
  Geloof je me niet? Lees dan meer op deze site: one-evil.org
  Via die RK'kerk' wordt alles gecoördineerd, en met name via de mensen ACHTER de 'paus': de duivelse 'Jezuïeten'.
  Micha, hou vol en wees sterk!
 • PS: Michael Jackson zag op het eind van zijn leven in dat hij niet zonder overgave aan zijn maker kon, en zo vertrouwde hij zijn leven toe aan de beste Jood aller tijden: Jezus Christus, de man die NIET kapot te krijgen was...en is!
 • PS 2: Google-YouTube is OOK bezit van de NWO=de RK'kerk'...het is maar dat we het weten....

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.