Tuesday, September 4, 2012

Lachen, gieren en brullen met ouwe (en nieuwe) klotecomputers

Ja, lieve mensen, wat zijn we toch allemaal gelukkig met onze computers en onze laptops, netbooks, iPads en andere 'vingercomputers' want deze apparaten zijn een verrijking van ons leven op aard en zo helpen we ook een absolute KRANKZINNIGE IDIOOT in de nabije toekomst aan een middel om ons tot in onze huizen en onze auto's continu in de gaten te kunnen houden, en niet te vergeten vooral via onze iPhones en andere 'smart-phones' en vingerbediende 'rekenaar'apparaten en TomToms enzovoort enzovoort.

Maar er zijn ook leuke dingen die je met een (oude) computer kan doen:


Nog meer leuks:
Russian bomber destroys the New iPad 3!Om dit allemaal te kunnen bekijken, heb je wel een computer o.i.d. nodig.....maar die kan je na afloop alsnog vernietigen...wat maakt het uit?


Waarom ik dit plaats?

De computer is een koude, kille rekenmachine die zijn oorsprong vond tijdens de tweede wereldoorlog, omdat de (NWO) "geallieerden" een apparaat nodig hadden om de (destijds) geavanceerde Duitse (NWO) nazi-codes van de Enigma te kunnen ontcijferen, en het internet is een uitvinding gedurende de daarop volgende (NWO) "koude oorlog", bedoeld om nog te kunnen communiceren, nadat atoomexplosies (hoog in de lucht) elke andere vorm van communicatie hebben vernietigd.

Alle bekende besturingssystemen zoals Windows van Microsoft en Darwin OS van Apple, Android van Google en zelfs het vrije besturingssysteem van Linux, zijn bedoeld (Windows, Darwin OS en Android) of onbedoeld (Linux) gemaakt ten dienste van de komende (en eigenlijk al gaande) TOTALE CONTROLE door de DUIVEL middels de antichrist en de valse profeet, en de makers geloven (bijna) allemaal in de DUIVELSE evolutieleer en zijn compleet van God los.

Geniet nog maar even van je computer(s)...straks zal iedereen op aarde zulke apparaten en het internet VERVLOEKEN!

PS: dit is het logo van het besturingssysteem van Apple-Darwin OS

Een sympathiek ogend, Disney-achtig vogelbekdier...getooid als de DUIVEL

Windows 8 Consumer Preview - The good, the bad and the ugly

4 comments:

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.