Tuesday, September 25, 2012

Psalm 83-oorlog aan de horizon 2

Jordanië dreigt volgende slachtoffer te worden van Moslim Broederschap

De Jordaanse koning Abdullah II op bezoek in het Witte Huis (april 2009). Laat Obama opnieuw een trouwe bondgenoot van Amerika in de steek ten gunste van de anti-Westerse islamisten van de Moslim Broederschap?
De extremistische Moslim Broederschap in Jordanië heeft Koning Abdullah II laten weten dat hij tot oktober de tijd heeft om hun eisen in te willigen en het Hashemitische koninkrijk om te vormen tot een constitutionele monarchie. Zo niet, dan zal zijn aftreden worden geëist en kan het land net als eerder Libië, Egypte en Syrië massale demonstraties tegemoet zien. Jordanië dreigt hiermee al op korte termijn het volgende slachtoffer te worden van de door de Moslim Broederschap geleide islamistische 'Arabische Lente'.

Ook Jordanië moet nog "om" en fundamentalistisch-islamitisch worden opdat de omstandigheden zijn gecreëerd voor de situatie voorafgaande aan de Psalm 83-oorlog.

De Jom Kipoeroorlog-de Psalm 83-oorlog

 

[PDF]Psalm 83. De nederlaag van Israëls vijanden 1 DE NEDERLAAG ...
No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.