Monday, October 29, 2012

Nederland wordt verkracht ten gunste van de EU en satan

EU-vazallen Samsom en Rutte
"Wij verraden Nederland gaarne verder aan de SATANISCHE Rooms katholieke EU"

Bestuurlijke indeling op de schopWat gedurende eeuwen gegroeid en gevormd is (oorspronkelijk waren de huidige provincies min of meer onafhankelijke landjes die in het grotere geheel van "De Nederlanden" samenwerkten) wordt door het kabinet Rutte-Samsom VERNIETIGD ten GUNSTE van de EU, waarin Nederland slechts een kleine provincie is van dat BESTUURLIJKE WATERHOOFD, wat de EU is.

Zo worden nieuwe generaties wijs gemaakt dat dit altijd zo is geweest zoals dat ook psychologisch middels de invoering van de Euro het geval is geweest, want hele volksstammen weten nu al niets meer van het tijdperk van de GULDEN, en van onze eigen NATIONALE Valuta!

Maar voor diegenen die van JEZUS houden is dit alles "goed"  nieuws: het schiet lekker op met de vorming van het antichristelijke wereldrijk met de antichrist daaarvan aan het hoofd, wat dus betekent dat de OPNAME van de gemeente van JEZUS Christus tevens aanstaande is.


No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.