Wednesday, October 31, 2012

Opmars van de SATANISCHE Rooms Katholieke islam

Italië wil islam verplicht stellen op openbare scholen; Vaticaan pleit voor meer moskeeën
Steeds meer shariamoorden en antisemitisme in Italië - Italiaanse bevolking binnen 200 jaar uitgestorven

Honderden moslims laten het publiek in Milaan zien waar Italië wat hen betreft naartoe gaat. 

De Italiaanse minister van Onderwijs Francesco Profumo heeft een voorstel gelanceerd om op alle openbare scholen naast het rooms katholicisme verplicht de islam te gaan onderwijzen. Tegelijkertijd kondigde de sceretaris-generaal van de Italiaanse Episcopale Conferentie bisschop Mariano Crociata aan dat het Vaticaan wil dat er meer nieuwe moskeeën in Italië worden gebouwd.

Zoals zo vaak op mijn site uiteengezet, is de islam niets anders dan een uitvinding van de SATANISCHE Rooms Katholieke "kerk", die middels deze TERREUR-ideologie (angst en dwang en hersenloze onderwerping) Europa en de wereld in rap tempo terug wil MEPPEN in de VUILE SCHOOT van de HOEREN"KERK", de "HOER" waarover de Bijbel gewag maakt, en die JEZUS Christus zal gaan vernietigen bij zijn wederkomst.

Voorlopig doet Hij dat echter NIET, opdat zal blijken welke mensen zich door deze "kerk" laten inpakken en welke mensen niet.

Ware liefhebbers van de Heer Jezus Christus laten zich NOOIT inpakken door dit SMERIGE en VUILE spel van SATAN via ZIJN Rooms Katholieke "kerk" en de "dochter" van die "kerk", de (Rooms Katholieke) islam!

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.