Wednesday, October 3, 2012

Turkije valt Syrische doelen aan

Door de Syrische mortier in de Turkse grensplaats Akçakale kwamen vijf mensen om.


Turkije zegt dat het doelen in Syrië heeft bestookt, in een reactie op de inslag van een Syrische mortier in Turkije waarbij vijf Turkse burgers omkwamen. Het kantoor van de Turkse premier Erdogan heeft dat laten weten.
"Onze troepen in de grensregio hebben meteen gereageerd op deze schandalige aanval, in lijn met de internationale regels; de doelen zijn geïdentificeerd met radar", staat in de verklaring.

Spoedoverleg

In overleg met Turkije en NAVO-chef Rasmussen kwamen de ambassadeurs van de NAVO-landen vanavond in Brussel bijeen om de situatie te bespreken.
Door de Syrische mortier in de Turkse grensplaats Akçakale kwamen vandaag vijf mensen om het leven en raakten er negen gewond.

Straaljager

De betrekkingen tussen Turkije en Syrië zijn de laatste maanden verslechterd. In juni schoot de Syrische luchtafweer een Turkse straaljager uit de lucht, waardoor twee vliegers omkwamen.
In november vorig jaar schoten Syrische militairen op Turkse pelgrims die door Syrië trokken.

Bron...


Turkije is lid van de (Rooms katholieke) NAVO en staat onder bevel van de VS, en kan dus niet zomaar Syrië aanvallen ZONDER de instemming van het Pentagon (satanische pentagram, gelinkt naar het Vaticaan), en DUS is dit allemaal gepland om een 'reden' te hebben om Syrië (Assad) aan te kunnen pakken.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.