Friday, November 9, 2012

Dolle Dries van Agt de waanzinnige in de bocht

De Telegraaf schrijft dat oud-premier Dries van Agt donderdag een anti-Israëlische toespraak heeft gehouden en daarbij het bestaansrecht van Israël heeft afgewezen.
De krant noemt Van Agt een ,,pro-Palestijnse activist en schrijft verder dat hij heeft gesuggereerd dat na de Tweede Wereldoorlog een deel van Duitsland had moeten worden ingeruimd als Joodse staat.
Met zijn uitspraken oogstte Van Agt veel applaus van de aanwezigen, onder wie veel moslims. Zijn uithaal naar de Joden en Israël was vervat in een spreekbeurt op een symposium over interreligieuze en interculturele dialoog in het museumpark Orientalis In Heilig Landstichting bij Nijmegen. Bron...

Zie ook...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tja, wat moet je met zo'n man?


Als "goed katholiek" zegt hij gewoon waarmee hij GEPROGRAMMEERD is: JODENHAAT en HAAT tegen het WARE Christelijke geloof, want de Rooms Katholieke kerkleer is zo VERROT als maar kan!

De Rooms Katholieke "kerk" heeft NIETS met de leer van JEZUS Christus uitstaande, behalve dat het vooral een VERDRAAING van JEZUS' leer is, want SATAN is de BAAS van de Roomse "kerk"middels de DUIVELSE Jezuïeten die zelfs hoger dan elke "paus" zijn gesteld.

Deze duivelse Jezuïeten zitten achter alle ellende op deze wereld, namens hun "held" LUCIFER, en VERROT als ze zijn, geven ze de JODEN daarvan de SCHULD, zoals ze erin geslaagd zijn om (met name via het internet) hele volksstammen te doen geloven dat het ZIONISME de bron van alle kwaad zou zijn, en dat vanwege FOUTE Joden, die aan hun kant (en aan de kant van satan) staan, waardoor het LIJKT alsof het deel zou zijn van de Joodse doctrine om de hele wereld onder "Zionistische heerschappij" te willen brengen.

Voor een deel is dat echter waar want als JEZUS teruggekeerd zal zijn naar Sion (ZION=JERUZALEM) zal Hij de BAAS zijn over deze aarde.....maar de meeste Joden zijn daar nog blind voor...omdat God=JEZUS dat zo leidt, want Hij zal HOOGST PERSOONLIJK de ogen en oren openen (in geestelijke zin) van het OVERBLIJFSEL (een derde deel) van zijn volk bij zijn wederkomst.

Tot die tijd geldt het principe van de JAGERS (Jodenhaters/vervolgers) en de VISSERS (Jodenvrienden die hun helpen naar Eretz Israël te emigreren en die Joden ondersteunen uit liefde voor JEZUS-YESHUA, de JOODSE Messias):


Jeremia 16:16
Zie, Ik ontbied vele vissers, luidt het woord des HEREN*, die hen zullen opvissen, en daarna zal Ik vele jagers ontbieden, die hen zullen opjagen van elke berg en elke heuvel, en uit de rotskloven


*JEZUS-YHVH

Het moge duidelijk zijn dat Dolle Dries van Agt tot de JAGERS behoort....tenzij hij zich bekeert tot de WARE JEZUS en zich afkeert van de VALSE Katholieke 'onze lieve here jezus'.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.