Friday, November 30, 2012

SCHIJT AAN DE SATANISCHE WERELD: Israël blijft bouwen in Judea en Samaria

 Israëlisch dorp in Judea en Samaria, wat de achterlijke wereld de "West Bank" noemt

Israël heeft toestemming gegeven om 3000 nieuwe huizen te bouwen in Jeruzalem-oost en in Judea en Samaria. Binnenkort komt er waarschijnlijk toestemming voor nog eens 1000 huizen.
De aankondiging komt een dag nadat de ROOMSE VN "de Palestijnse gebieden" de status had toegekend van 'staat die geen lid is'. Voor "de Palestijnen" (Arabisch-Rooms-islamitische indringers van Israël) was dat "een enorme opsteker", Israël is er niet blij mee, maar gelooft dat God "dat varkentje wel zal gaan wassen".
De bouw van Israëlische huizen in "de Palestijnse gebieden" is een heet hangijzer in het conflict tussen Israël en "de Palestijnen". "Palestijnse" leiders hebben al eerder laten weten niet meer met Israël om tafel te willen gaan zitten als Israël de "nederzettingen"politiek niet opgeeft.

Lees hier meer op de NATIONALE LEUGENSITE van de NOS....

Ik heb expres bovenstaande tekst gewijzigd zoals het mij uitkomt, want ik heb geen behoefte om naar de SMERIGE GORE leugens te moeten luisteren van deze VERDORVEN SATANISCHE ROTWERELD onder leiding van satan en zijn Roomse Vaticaan en Jezuïetengespuis en de smerige gore vuile VERROTTE ROOMSE islam!

Heer JEZUS, grijp in!No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.