Monday, November 5, 2012

Volgens de Wikipedia is Sacha de Boer een omgebouwde vent

Sacha de Boer in 1995

Lees maar en stel vast dat Sacha dit leven als meisje begon, zich liet ombouwen tot man en later weer tot vrouw: Biografie

Sacha de Boer groeide op in Weesp als dochter van een huisarts en ging in Hilversum naar het plaatselijke Lyceum.
Ze studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Haar afstudeerscriptie ging over AT5, een lokale tv-zender in Amsterdam, waar zij in 1992 als redacteur werkte.
In 1994 was ze nieuwslezer en redacteur bij Radio 10 en Concertradio. Vanaf juni 1994 was ze regelmatig op tv te zien als nieuwslezeres van AT5.

Dit had er eigenlijk moeten staan:

Biografie

Sacha de Boer groeide op in Weesp als dochter van een huisarts en ging in Hilversum naar het plaatselijke Lyceum.
Ze studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Haar afstudeerscriptie ging over AT5, een lokale tv-zender in Amsterdam, waar zij in 1992 als redactrice werkte.
In 1994 was ze nieuwslezeres en redactrice bij Radio 10 en Concertradio. Vanaf juni 1994 was ze regelmatig op tv te zien als nieuwslezeres van AT5.

Bron...

De mensen die de Wikipedia in elkaar flansen zijn vaak van God los en hebben daarom geen enkel respect voor Gods scheppingsorde, die eerst een man maakte, en uit die man een 'manninne' schiep, die we een vrouw noemen, en daarom maken ze van een redactrice of van een presentatrice een redacteur en een presentator.


Heeft dit iets met de eindtijd te maken?: zeker wel want de schurken van de NWO (de duivelse Jezuïeten en hun onderhorigen, zoals de Bilderbergers en de illuminaten en de vrijmetselaars enz.) zijn helemaal vóór het verwerpen van elk Bijbels-Goddelijk gezag, en ze zijn dus ook tegen Gods scheppingsorde die ervoor zorgde dat Hij (JEZUS) man en vrouw toch heel anders ten opzichte van elkaar schiep, want de NWO-schurken maken van mannen mietjes en van vrouwen manwijven en met deze eigenschappen kan men niet succesvol een gezin stichten en kinderen opvoeden en een Godvrezende maatschappij bouwen, en dat is precies wat satan via deze schurken wil bereiken, want zo worden het mensen die hij gemakkelijk manipuleren kan, en hun kinderen worden allemaal satanisten en fans van Lucifer en Harry Potter.....idioten en zombies, dus, die straks gillend van enthousiasme het merkteken van het beest aanvaarden zullen, omdat ze denken dat ze god zijn en omdat ze ook willen kunnen 'toveren'!

Nog een voorbeeld:

In het Duits heeft men nog het woord Ministerin, voor een vrouwelijke minister, maar in Nederland vindt men dat 'seksistisch' klinken.
Overigens is het Jeanine Hennis-Plasschaert van harte gegund, want defensie stelt geen bal meer voor en Nederland is toch al verraden en verkocht aan de Rooms katholieke EU.PS: ik kwam hierop omdat ik wilde weten hoe oud Sacha inmiddels is, toen ik zowaar weer eens naar het NOS-journaal keek.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.