Tuesday, November 6, 2012

Waarom wil Mijndomein je adres als je migreert of een nieuwe blog start?

We krijgen daar nogal wat vragen over. Hier een kort uitleg:


Mijndomein.nl heeft een fonds waarbij klanten een beroep kunnen doen op verdediging wanneer zij twijfelen bij eisen/aanklachten van een (meestal zeer intimiderende) advocaat. Wanneer mijndomein.nl het eens is met haar klant zal zij de verdediging op zich nemen. De Nijntje-zaak was de eerste waarin ze voor de rechter moest opkomen voor haar klanten. Het doel van het fonds is om aan de internet-community duidelijk te maken waar de grenzen liggen op internet: wat mag er wel en niet in weblogs en op websites worden gezet.


Als Mijndomein wordt benaderd over jouw website moeten we je wel kunnen vinden. Vandaar het adres.


We hebben het adres dus nodig om je te kunnen helpen. Als we werden benaderd en het emailadres werkte niet meer moesten we vaak websites verwijderen.


Nu zeggen we en LET OP : We overleggen met onze klant en komen daarna bij u terug. We geven NOOIT je adresgegevens door aan een willekeurige partij. Dit kan alleen op last van de Nederlandse Overheid.


Vrijheid van meningsuiting vinden we enorm belangrijk. Maar daar hoort wel bij dat we de bron kunnen vinden wie die mening uit. Daar gaan we zeer zorgvuldig mee om.


Vergelijk het maar eens met Facebook waar je data staat op een amerikaanse server. De data is niet van jou. Bij ons wel. De data is vrijelijk te doorzoeken door de FBI . CIA enz. Bij ons niet. Wij zullen je data juist koste wat het kost verdedigen tegen dergelijke instanties of intimidaties.


Vandaar het adres.

Veel gestelde vragen


Succes!


Henkjan...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wie gelooft dit?

IK NIET!

Indien de "overheid"  Henkjan de Krijger van punt.nl onder druk zet dan ZAL Henkjan die adresgegevens van zijn klanten gewoon geven, want de "overheid" is per definitie SATANISCH, menende iets te zeggen te hebben over het internet.

Maar overheden hebben GEEN BAL, GEEN ZAK, GEEN MOER te zeggen over het internet, maar toch willen OVERHEIDSPSYCHOPATEN ALLES te zeggen hebben over het internet, en toen ik nog meedeed op de site van Maurice de Hond i.v.m. de Deventer moordzaak, was dat al duidelijk, want Maurice de Hond mocht op zijn EIGEN website van de "overheid" NIET meer vrijelijk zeggen dat volgens hem (100% zeker) Michaël de J.  de ware moordenaar is, en tevens werd hij verantwoordelijk gesteld voor uitlatingen van anderen op zijn site over die vermeende moordenaar en diens vriendin op zijn site op straffe van hoge boetes of gevangenisstraf.

DIT IS "ONZE" OVERHEID: een stelletje MEGALOMANE MANIAKKEN, die geruggesteund worden door het SATANISCHE Vaticaan en haar DUIVELSE Jezuïten-gespuis!

PS: dit is mijn VRIJE mening over de Deventer moordzaak: Ernest Louwes is 100% ONSCHULDIG aan die moord en heeft ONTERECHT daarvoor in de gevangenis gezeten in het koninkrijk van Bea Bilderberg, en Michaël de J. is de ware moordenaar van wijlen mevrouw Wittenberg-Willemen, en diens vriendin Meike W. hielp hem in het afdekken van zijn verantwoordelijkheid en Justitie weet daarvan, maar men wilde Joris Demmink buiten schot houden, die nu is weggpromoveerd, omdat deze schurk teveel negatieve aandacht kreeg en dat vindt Bea Bilderberg geen goede zaak...voor haar en haar NEP-koningshuis!

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.