Thursday, November 8, 2012

Weer 'bewoonbare' planeet ontdekt

Een van de telescopen van het observatorium in La Silla

Een team van Britse en Duitse wetenschappers heeft een nieuwe planeet buiten ons zonnestelsel ontdekt waar leven zou kunnen voorkomen. Volgens de onderzoekers lijkt HD40307g niet alleen op de aarde, maar kent de planeet ook net als de onze een dag- en nachtritme.
De planeet heeft zeven keer de massa van de aarde en draait om een oude dwergster (HD40307), 44 lichtjaar van de aarde vandaan. De wetenschappers zien geen reden waarom er niet een aards klimaat zou heersen.

Lees verder...

Een journalist die een aanhanger is van de evolutie-religie, en met instemming van de redactie, plaatste deze WAANZIN op de nieuwssite van de NOS, de staatsomroep die alle Nederlanders (en Nederlandstaligen) HERSENSPOELT met SATANISCHE ideeën.


Neem nou deze zin; "De wetenschappers zien geen reden waarom er niet een aards klimaat zou heersen".

Deze "wetenschappers" zijn NIET in staat om het OMGEKEERDE te bedenken: "De wetenschappers zien geen reden waarom er WEL een aards klimaat zou heersen"...OMDAT GOD=JEZUS BUITEN DEZE AARDE GEEN BEWOONBARE WERELDEN GESCHAPEN HEEFT!!!!

Maar omdat deze WAANZINNIGEN de Heer Jezus NIET erkennen als schepper en zelfs NIET geloven in zijn bestaan, blijven ze maar deze KRANKZINNIGE conclusies trekken, waarmee ze een groot deel van de mensen MISLEIDEN, zoals ze zelf ook door satan misleid zijn!

Om dezelfde reden blijft de NOS de mensen VOORLIEGEN over de "bezetting" door Israël van "de Westbank", terwijl dat gebied Judea en Samaria heet en INTERNATIONAAL, JURIDISCH ERKEND helemaal niet door Israël bezet wordt, noch dat Israël daar 'illegale nederzettingen' bouwt, maar daar heeft de NOS LAK aan, omdat men niet in de God van de Bijbel wenst te geloven en dat Hij zijn volk OOK deze gebieden heeft gegeven als onderdeel van Israël.

Zowel die "wetenschappers" als de redactieleden van de NOS willen kennelijk graag naar de hel omdat ze het chronisch "beter" menen te weten dan hun schepper!Er was eens een kosmische knal

 

DEGENERATIE

 

Evolutie en oerknal zijn leugens uit de hel 

 

Onvrije vrijdenkers

 

De "Palestijnen" hebben geen enkel recht op een eigen staat op de "Westbank" 

 

Netanyahu onder druk over Judea en Samaria

 

Israel is NOT an occupier!

 

 

 

 


No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.