Friday, December 21, 2012

De paus heeft de absolute alleenheerschappij over de hele wereld

Xandernieuws begint eindelijk het grote plaatje te snappen:


EU scheldt Vaticaan miljarden belastingontduiking kwijt
Amerikaanse priester: Gelovigen moeten bidden om het einde van het Vaticaan, dat 'in strijd is met zoals het door de apostelen bedoeld was'
De paus heeft de absolute alleenheerschappij in en over de Katholieke Kerk en volgens het Vaticaan zelfs over de hele wereld.

Paus Benedictus XVI heeft van de Europese Unie een leuk kerstcadeau gekregen. De miljardenbelastingen die de Rooms Katholieke Kerk tussen 2006 en 2011 op illegale wijze heeft ontdoken hoeven niet te worden terugbetaald. En waarom ook, als de EU weer eens geld nodig heeft voor Zuid Europa dan pint het deze miljarden gewoon in de geverlanden Duitsland en Nederland. En misschien had men in Brussel ook wel wat medelijden met het Vaticaan, dat dit jaar geen geld zou hebben gehad om de traditionele kerststal op het Sint Pietersplein op te zetten (2).

Lees meer...

 
Alles ligt op schema.....de mensen willen in meerderheid niets met JEZUS te maken hebben en DUS krijgen ze van Hem de duivel....JEZUS REGELT ALLES....het is ZIJN BOEK en het is ZIJN VERHAAL!

The Most Powerful Man in the World: The Black Pope

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.