Wednesday, December 26, 2012

Paus zeer tevreden over toespraak Koning Albert van België

"Echt fantastisch! Koning Albert staat aan onze kant, net als Koningin Beatrix van Nederland!
Geweldig ook die Belgische premier, Elio di Rupo: een echte Italiaanse Romein en ook nog eens een homo!
Geweldig...kan niet beter!
Leve het SATANISCHE ROOMSE Rijk, met vrij baan voor pedo's en voor alles wat de God van de Bijbel verboden heeft!
Dat is het Europa wat we willen en dit is de wereld die we willen, met aanbidding voor LUCIFER, als de god van vrijheid, terwijl we net doen alsof we een Christelijke kerk zijn, maar ondertussen prediken wij een valse Rooms Katholieke 'jezus'.!
Nog even en onze twee helden zullen aan de macht komen, die de Bijbel de antichrist en de valse profeet noemt.
Wij hebben LAK aan wat de individuele Europese burger vindt en we hebben LAK aan de zogenaamde soevereiniteit van de lidstaten van de EU: leve de dictatuur van satan (onze dictatuur) en weg met de ware JEZUS, die ons alleen maar voor de voeten loopt met zijn vrome praatjes......hou Obama in de gaten...onze lieveling uit Amerika...hij heeft in zijn eentje Amerika naar de BLIKSEM geholpen ...geweldig!... en daarna mag hij dat met de rest van de wereld gaan doen!
Ons einddoel is Israël, want we weten heus dat dit Gods project is op aarde, om ons dwars te zitten, maar we zullen Israël met list en bedrog in handen krijgen en dan zijn we van de ware God van hemel en aarde verlost en dan zal LUCIFER de enige god zijn die zal worden aanbeden op aarde.
Laat de opname maar snel geschieden, want dan zijn we van al die ware aanbidders van Jezus Christus verlost die de vooruitgang tegenhouden omdat God met hun is...walgelijke mensen...gelukkig zijn ze veruit in de minderheid!"

Kritiek op toespraak koning AlbertPaus zeer tevreden over kersttoespraak Beatrix

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.