Sunday, December 9, 2012

Uit de krochten van de hel: Hamas


Het ware gezicht van Hamas


Waarschuwing: op deze pagina staan gruwelijke foto's, maar die zijn wel illustratief voor waar Hamas voor staat: SATANISME!

De islam is een uitvinding van SATAN via Rooms Katholieke (dat is HEIDENDOM met een 'christelijk sausje') SCHURKEN die destijds namens het Vaticaan de "profeet Mohammed" in het leven riepen met als doel om JERUZALEM volledig onder controle te krijgen.

Op zich lukte dat, maar NIET zoals het Vaticaan dat aanvankelijk wilde, want de islam ontwikkelde zich tot een welhaast niet te temmen ROOFDIER, maar toch had (en heeft) het Vaticaan een troef in handen m.b.t de islam: de "MARIA"-verering, die "ingebakken" is in de VALSE leer van de islam en de koran.

De "Maria"verering is niets minder dan SATANSAANBIDDING omdat "Rome" stiekem de ROMEINSE 'god' VENUS omdoopte tot "Maria", en zonder het te weten aanbidden dus miljoenen Katholieken, maar ook moslims, VIA "Maria" SATAN!


Waar dit allemaal toe leidde en lijdt laat de geschiedenis en de actualiteit zien, want JODENHAAT is een uitvloeisel van die SATANISCHE "Maria-verering", maar ook de vervolging van ware volgelingen van de Heer Jezus Christus, God almachtig.

Volkomen verdwaasde mensen willen dat Israël onderhandelt met Hamas en die zijn ook in Israël te vinden.

Dat is als het ware onderhandelen met de duivel persoonlijk!

Deze duivelse wereld loopt op z'n laatste benen, en het duurt niet lang meer totdat alles wat de Bijbel profeteert over de eindtijdgebeurtenissen in vervulling zal gaan.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.