Thursday, December 20, 2012

Windows 8 en 538: spotten met JEZUS is in hun macht

Als iets ONBIJBELS is dan nodigt dat nog meer DUIVELSE ELLENDE uit:

"Hooggeëerd publiek...wij presenteren u de kerstballen van het kerstkind!"
Bron 1...

Bron 2...NIET Mohammed wordt bespot als een oversekste idioot (wat hij in werkelijkheid was), geflankeerd door pornografisch uitgedoste lellebellen, maar de persoon waarvan men weet dat diens "grondpersoneel" GEEN bloedige aanslagen zal plegen uit wraak voor het bespotten van hun held: JEZUS CHRISTUS.

En zo HOLT dit land steeds verder naar de afgrond, terwijl Nederland, en met name Holland zich zo'n 4 eeuwen geleden had losgevochten van het ROOMSE MONSTER, en nadien door God zodanig werd gezegend dat ons land korte tijd HET MACHTIGSTE LAND TER WERELD WERD!

Wat een afgang!

Wat een teloorgang!

Nou zeg ik niet dat het zo belangrijk was dat Nederland (met Holland en Zeeland als spil) een enorm belangrijke rol heeft gespeeld in de wereldgeschiedenis, waar de meeste Nederlanders pas nu enig besef van beginnen te krijgen via het programma De Gouden Eeuw, maar wel benadruk ik het feit dat ons land het toppunt was van VRIJHEID, die NERGENS ter wereld bestond!

De duivel zat toen -en zit nu- niet stil en kwam met tegenzetten, en langzaam aan werd Nederland weer teruggetrokken achter het ROOMS KATHOLIEKE SATANISCHE PURPEREN GORDIJN.

De definitieve teloorgang was 1795 toen de door de Jezuïeten gestuurde Napoleon Bonaparte ons land overviel en inlijfde in het Franse Rijk, waarna een NEP-"KONINGSHUIS" werd geïnstalleerd, waarvan nu de dochter van een NAZI de valse scepter zwaait, aangemoedigd door de Evangelische Omroep met een belachelijk programma als "Blauw Bloed".

Iedereen in dit land die een "leuk baantje" ambieert, met dito "leuk inkomen" MOET dit 'koningshuis' erkennen, wat JURIDISCH GEEN POOT HEEFT OM OP TE STAAN, omdat het één grote oplichterij is!


Maar goed...dat is een ander onderwerp, maar een land dat van GOD LOS raakt, raakt steeds verder af van de WAARHEID en kiest voor de LEUGEN en voor zijn eigen ondergang.


ALLEEN JEZUS CHRISTUS kan Nederland redden!

Nederland is REDDELOOS VERLOREN zonder HEM!

satan wenst u een zalig kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar!

 

How the Netherlands became a Jesuit-run countryNo comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.