Monday, January 21, 2013

AANGIFTE MICHA TEGEN JAN VLUG

AANGIFTE MICHA TEGEN JAN VLUG

 

DE STRIJD TUSSEN MICHA KAT EN JAN VLUG IS DE STRIJD TUSSEN LICHT EN DUISTERNIS, WAARHEID EN LEUGEN, GOD EN SATAN, LIEFDE EN HAAT, RECHT EN ONRECHT

Daar zeg je heel wat Micha: dat je LICHT, WAARHEID, GOD, LIEFDE en RECHT bent, contra DUISTERNIS, LEUGEN, SATAN, HAAT en ONRECHT.

Is Micha Kat JEZUS CHRISTUS, maar dan in een andere hoedanigheid?

 Al die geweldige kwaliteiten die je jezelf toedicht slaan namelijk op mijn held (voor wie het geloven willen, en over geloof valt niet te twisten), die ook nog eens exact wist te voorzeggen/profeteren hoe alles zou gaan geschieden i.v.m. zijn dood en opstanding en i.v.m. zijn wederkomst.

Zullen we het iets bescheidener stellen?

Dat je het LICHT van de WAARHEID laat schijnen op het GOeDe, op de LIEFDE en het RECHT, opdat de DUISTERNIS, de LEUGEN, de HAAT en het ONRECHT, die SATANISCH zijn, OPENBAAR zullen worden?

Zou je ook de aantijgingen willen ontkrachten, die op het internet de ronde tegen je doen, dat je een agent-provocateur zou zijn?

Verder ben ik het met je eens dat Jan Vlug helemaal FOUT bezig is, al zal ik hem als MENS niet demoniseren, en dat geldt ook voor Peter Rudolf de Vries en vele anderen namens ‘Justitie’ en het Openbaar Ministerie en de rechterlijke macht, inclusief veel advocaten, en wat betreft ‘journalisten’ van de Main Stream Media.

Pas wel op: in toenemende mate is ‘de overheid’ (ook internationaal) bezig het internet (de zogenaamde ‘alternatieve media’) te veranderen in MSM, en hele volkstammen die nu deelnemen aan dit medium kennen helemaal niet de begingeschiedenis hiervan, waardoor ze denken dat het normaal is om DOODGEGOOID te worden met reclames op (bijv.) YouTube, terwijl dat voorheen absoluut niet het geval was, terwijl ze ondertussen stiekem door ‘Big Brother’ in de gaten worden gehouden en ALLES wordt opgeslagen van wat ze op het internet doen.

Google-YouTube is indirect van de CIA, en de CIA werkt indirect voor de Jezuïeten van het Vaticaan, de WARE GORE VIJANDEN van de hele mensheid, die verantwoordelijk zijn voor ALLE oorlogen van de afgelopen eeuwen, tot op nu en in de toekomst.

Deze BEWUST ongetrouwde MARTELAREN van LUCIFER, genieten van al het SMERIGE wat een mensenkind maar in zijn of haar VERROTTE KOP kan bedenken (kindermisbruik en daarna moord, en nog veel meer), want ze dienen een ‘god’ die TEGEN al het GOEDE ingaat, en ze propageren een VALSE messias die komen gaat.

Eigenlijk is die er al: Frank Marshall Davis junior, alias “Barack Hussein Obama”, die nog slechts wacht dat hij een kogel voor zijn kop zal krijgen, à la wijlen John F. Kennedy, waarna hij “uit de dood” op zal staan, waarna de hele wereld als bezeten achter hem aan zal gaan, minus diegenen die weten dat hij de ERGSTE leugenaar is die ooit op aarde heeft rondgelopen.

De Jezuïeten zaten ook achter de opkomst (en ondergang) van Adolf Hitler en de nog gevaarlijkere Heinrich Himmler, terwijl ze de wereld lieten denken dat Josef Stalin een ‘geallieerde’ was, maar deze schurk was zelf een Jezuïet, zoals destijds de Amerikaanse presidenten F.D. Roosevelt en Harry Truman en de Britse Winston Churchill ook in het complot zaten, net als “ons Koningshuis”, want “koningin” Wilhelmina vluchtte in de vroege ochtend van de 13e mei 1940 naar Engeland, samen met het het Nederlandse fortuin, terwijl Nederland nog NIET was verslagen.

Dit “koningshuis” is de OORZAAK van alle misstanden in ons land, want alles wat op een LEUGEN gebaseerd is, zal nog meer leugens genereren.

Probleem: het grootste deel van ‘het volk’ is verblind door die leugens en Bea weet dat maar al te goed, waarom ze zei dat de leugen regeert….dat is ze zelf!

http://one-evil.org/content/people.html (onderaan de pagina)
http://one-evil.org/content/acts_vatican_holocaust.html
http://www.vaticanassassins.org/

Alex Jones , The Pope and G.W Bush – Obama – Romney – Jesuit Controlled http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/11/alex-jones-pope-and-gw-bush-obama.html

 • We hoeven geen helderziende te zijn door nu al te weten dat het volgende met de aangifte zal gebeuren;
  A. Deze raakt zoek.
  B. Druk, druk, druk duurt dus maanden.
  Of waarschijnlijk een lul staats antwoord met het standaard verhaal van iets in de trend van “Wij kunnen ons niet herkennen in …….”
  Dus een Artikel 12 procedure,
  Wordt dan niet ontvankelijk verklaart of druk, druk, druk.
  Op dat moment ben je waarschijnlijk al een jaar verder.
  Kansloos en zeer herkenbaar allemaal.

 • Palm99, het is elke keer hetzelfde liedje: “slager zoudt u uw eigen vlees even willen keuren?”.

  Inmiddels weten we dat wel, maar deze site wil toch vooral mensen wakker luiden met het klokgelui van RECHT contra onrecht, en iedereen die wordt overtuigd van wat niet deugt in onze maatschappij is er één bij die niet meer slaafs achter de “machthebbers” aanloopt en is als zodanig automatisch een activist, zelfs als hij of zij passief blijft, want het gevecht gaat om de menselijke geest, en qua denken blijven we geografisch altijd op dezelfde plaats: in onze schedel en in onze hersenen.

  Wie een vrije geest heeft gekregen, is nooit meer te pakken door het systeem.

1 comment:

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.