Sunday, January 27, 2013

Berlusconi prijst Mussolini

Oud premier Berlusconi en de niet democratisch aangestelde premier en Jezuïet Monti ontmoeten elkaar bij de ceremonie op het station

Oud-premier Silvio Berlusconi heeft tijdens een Holocaust-herdenking in Milaan opvallende uitspraken gedaan over de fascistische dictator Mussolini. Berlusconi noemde de Italiaanse rassenwetten in de Tweede Wereldoorlog een slechte zaak, maar vindt dat Mussolini daarnaast "veel goede dingen" heeft gedaan.

In het verleden heeft de oud-premier zich vaker positief uitgelaten over de fascistische dictator. Op internet wordt door de Italianen schande gesproken van Berlusconi's uitspraken. Ze vinden het ongepast dat hij dit juist tijdens een herdenking van de Holocaust zei.

Berlusconi was naar de herdenking bij het centraal station van Milaan gekomen, zonder dat hij was uitgenodigd. Vandaag werd op het station het nieuwe museum van de Shoah geopend. Premier Mario Monti en de Duitse bondskanselier Angela Merkel waren bij de ceremonie aanwezig.

Minder schuldig 

Monti bezocht spoor 21 waar treinen staan waarmee tijdens de Tweede Wereldoorlog Joden werden gedeporteerd naar vernietigingskampen. Merkel zei dat Duitsland altijd verantwoordelijk zal blijven voor de misdaden van de nazi's. Berlusconi benadrukte dat Italië minder schuldig is dan Duitsland.

Bron...

"Toevallig" ligt het Vaticaan wel in Italië, het hart van het Romeinse Rijk, waar vandaan de bevelen kwamen voor o.a. de Holocaust, en waarvandaan de bevelen komen ter realisering van de toekomstige werelddictatuur onder leiding van de ROOMSE antichrist en de ROOMSE valse profeet.

How the Lateran Treaty made the Catholic Church into a state

 

Mussolini concordat vatican


Evil Organizations: Holy See

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.