Wednesday, January 23, 2013

Who Owns the Internet - Wie bezit het internet?

There are many organizations, corporations, governments, schools, private citizens and service providers that all own pieces of the infrastructure, but there is no one body that owns it all.

No one actually owns the Internet, and no single person or organization controls the Internet in its entirety.

Read more...Aansluitend:


(Deze site bevordert overigens zelf de totale controle op het internet, getuige het strenge copyrightprotocol)

Indien overheden door wetgeving steeds meer grip krijgen op het internet, en indien overheden van verschillende landen hierin samenwerken (denk aan de EU, in samenwerking met de VS), dan kan het in een mum van tijd gedaan zijn met de vrijheid op het internet, en zeker als de wereldregering er komt met aan het hoofd de wereldleider, die de Bijbel de antichrist noemt.

6 comments:

 1. Het klopt niet dat deze bedrijven het internet bezitten. Dat is juist wat ze willen bereiken maar wat ze nog niet lukt!

  ReplyDelete
 2. Het klopt dat ze nog niet klaar zijn, maar het internet wordt steeds meer overgenomen door de commercie, en op die manier wordt geleidelijk het internet ingepikt, want die bedrijven werken allemaal samen met grootste MAFFIAorganisatie ter wereld, het VATICAAN, en aan het hoofd van het Vaticaan staat SATAN persoonlijk en daaronder de zwarte paus, de leider van de Jezuïeten, en dat is op dit moment de witte paus ZELF: Paus Franciscus.
  Deze satanische schoft eet zelfs baby's en drinkt hun bloed om een 'zegen' van Lucifer te kunnen ontvangen.
  'Obama' brengt op andere manieren offers aan de duivel, via zijn liquidaties en zijn smerige oorlogen.
  Hij staat volledig in dienst van het duivelse Vaticaan.

  ReplyDelete
 3. The Internet was never designed for so many connected devices, and home routers with NAT technologies are the only reason we can connect so many devices without migrating to IPv6.

  ReplyDelete
  Replies
  1. For adequate total control Satan needs ONE IP-address per HUMAN BRAIN

   Delete
  2. So, with 4.2 billion IP-addresses to divide among about 7.3 billion people, and suppose Satan wants to track down each individual with only one IP-address, it's clear he needs to ELIMINATE at least a few BILLION people in order to achieve this goal, in case there will never be a world wide switch to the IPv6 system, which is much more flexible than the current (old) IPv4 system.
   http://www.howtogeek.com/148664/how-and-why-all-devices-in-your-home-share-one-ip-address/

   Delete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.