Wednesday, February 27, 2013

Paus: het leek soms of God sliep

Paus benedictus XVI

Een emotionele en vermoeid ogende paus Benedictus heeft een van zijn laatste grote toespraken gehouden. Tijdens de laatste audiëntie op een zonovergoten Sint-Pietersplein blikte de paus in het bijzijn van tienduizenden gelovigen terug op zijn pontificaat.


Benedictus zei dat hij "vreugde en licht" heeft gekend in de acht jaar dat hij paus is geweest. Maar er waren ook moeilijke tijden met "turbulente zeeën en zware winden", waarin "het leek alsof God sliep". Hij noemde daarbij de schandalen die zijn pontificaat overschaduwden niet. Hij sprak daarentegen over de "zware last" die hij aanvaardde in de overtuiging dat God hem zou leiden.

Lees meer...

De zichtbare leider van de Roomse SATANSKERK en van het Romeinse Rijk maakt plaats voor zijn opvolger die God nog meer dan zijn voorganger oorverdovend zal horen slapen, omdat de God van de Bijbel (die één is met JEZUS) NIETS gemeen heeft met deze "kerk".

Een andere 'god' zal zich echter nog meer dan voorheen bemoeien met ZIJN kerk: satan.


No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.