Tuesday, February 5, 2013

Xander(nieuws) snapt er nog steeds geen bal van

Is dit het begin van de vorming van de 10 koningen van de in de Bijbel voorzegde coalitie van 'het Beest'?
Ahmadinejad en Morsi, vandaag op het vliegveld van Caïro

.
Voor het eerst sinds de islamitische revolutie in 1979 brengt een Iraanse president een officieel bezoek aan Egypte. Mahmoud Ahmadinejad kwam vandaag in Caïro aan en werd met alle egards, waaronder een broederkus en een militaire erewacht, ontvangen door de antisemitische Moslim Broederschap president Mohamed Morsi. Ahmadinejad hoopt Egypte te kunnen betrekken in een brede moslimalliantie die 'het Palestijnse probleem zal oplossen' door Israël van de kaart te vegen, waardoor 'ik hoop in Jeruzalem te kunnen bidden zodra de stad volledig bevrijd is.' (1)

Lees meer...

Velen willen nog steeds niet inzien dat ROME achter alle intriges in de wereld zit en dat DAAROM de islam ook een 'product' van het Vaticaan en de Jezuïeten is, wat echter zal worden vernietigd voordat de antichrist ten tonele zal verschijnen.
De antichrist zal namelijk LUCIFER-aanbidding introduceren, zoals sommigen de duivel reeds openlijk aanbidden, maar middels de antichrist en de valse profeet zal dit op wereldschaal gebeuren.

Het Vaticaan wil van ALLE "concurrenten" af en zal door de macht van satan daarmee afrekenen, maar bovenal is het GOD-JEZUS die dat toelaat opdat DUIDELIJK zal worden wie aan de kant van de duivel zullen staan en wie aan Zijn kant staan.

Maar eerst komt de Psalm 83-oorlog en daarna de Ezechiël 38/39-oorlog, en middels beide oorlogen wordt door het Vaticaan KORTE METTEN GEMAAKT MET DE ISLAM!

De duivel kan dat pas doen als de gemeente van JEZUS Christus van deze wereld is weggenomen, en gezien dat huidige ontwikkelingen kan de opname dus niet lang meer uitblijven!

Wakker worden, 'Xander'!

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.