Thursday, March 21, 2013

Gods WRAAK zal vreselijk zijn en helemaal TERECHT!

Het zal je maar gezegd worden door God, want als je Hem afwijst dan wijst Hij jou af en noemt Hij jou een tegenstander=satan.

Eens is het geduld van God=JEZUS op!


Hanss
Mind over Matter
21 maart, 2013 at 13:02

Goed stuk van Arjan Plantinga, maar hij is er ingetuind en Satan lacht zich helemaal te barsten om hem!

Het zijn NIET “de Joden” (wat moordlustige JODENHATERS beweren) die overal achter zitten, maar de JEZUÏETEN van het Vaticaan, die JUIST bepaalde FOUTE Joden gebruiken om daarmee ALLE Joden de schuld te kunnen geven, zodat de Satanische mens wederom zijn moordenaarsmes kan gaan steken in dat “Jodengespuis”, net als tijdens de tweede wereldoorloog, die door de Jezuïeten en hun Lucifer=Satan werd geïnstigeerd.

De grenzeloos GRUWELIJKE DOMHEID waarmee mensen MASSAAL via het internet achter deze SMERIGE LEUGENS aanlopen, als zouden “de Joden” het kwaad op deze wereld zijn, zal OPNIEUW tot de smerigste JODENMOORD gaan leiden in de geschiedenis.

MENSEN ZIJN IN DE KERN VAN DE ZAAK COMPLEET VERROT!

“Het Joodse volk” had nooit kunnen bestaan zonder Goddelijke interventie, maar omdat de meeste mensen GOD HATEN, omdat ze met hun DOMME KOPPEN zelf God willen zijn, hebben ze een zondebok nodig: de Joden en de grootste en beste Jood aller tijden: Jezus Christus, en diens volgelingen.

De Jezuïeten en de smerige HOERENKERK van het Vaticaan bedienen de mensen op hun wenken en geven hun een aanleiding om wederom HARTSTOCHTELIJK Joden en volgelingen van die beste Jood aller tijden MASSAAL UIT TE ROEIEN!

Allemaal veel succes met die MASSAMOORD!

En ik zit NIET uit mijn nek te kletsen, want dit staat allemaal geprofeteerd in het beste boek ter wereld, de Bijbel, waarover de smerigste en vuilste leugens worden verteld, maar wat altijd gelijk heeft en waarvan de profetieën ALTIJD FEILLOOS uitkomen.

God laat dit toe om iedereen die zal hebben meegedaan aan die MASSAMOORD, of die daarmee stilzwijgend zal hebben ingestemd, OP ZIJN DONDER te geven, op zo’n vreselijke manier dat zulke vleesgeworden DEMONEN zullen wensen dat ze NOOIT hebben bestaan…omdat ze HEMZELF zullen hebben afgewezen die voor HUN SCHULD bloedde aan het kruis.

Geef toe dat je Joden haat, geef toe dat je de Jood Jezus haat, zonder reden en volkomen IRRATIONEEL…dan ben je tenminste eerlijk!

Massamoord wordt overigens al JAREN gepleegd in dit land en elders op de wereld: abortus provocatus, door SATANISCHE RANDDEBIELEN, die werkelijk denken dat hun zielige sterfelijke leventje meer waard is dan dat van een medemens, die nog in de baarmoeder aan het groeien is.

Wie met z'n ZIEKE HERSENS werkelijk denkt (omdat hij of zij buiten de baarmoeder kan vreten en zuipen en neuken en schijten, terwijl zijn of haar leven net zo goed afhankelijk is van wat de goede God verschaft aan voedsel enzovoort en terwijl men niet eens de macht heeft om te kunnen heersen over de slaap en de dood) dat men waardevoller is dan zo’n minimensje in wording, zal dat gaan beseffen als men zal ROTTEN in zijn of haar graf!

Gods WRAAK zal vreselijk zijn en helemaal TERECHT!

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.