Wednesday, March 13, 2013

Inge Loes weet het zeker; 'Leven op Mars was mogelijk'


Ik wil deze Nederlandse dame echt niet brodeloos maken, maar Inge Loes kan toch maar beter een ander vak gaan kiezen, of het vak van 'gezinsmanager' (moeder) gaan uitoefenen, want hoe lang men er ook naar zoekt en hoe veel geld men er tegenaan smijt om 'sporen van leven' te vinden op Mars: het is er niet!


Zie hier deze 'wetenschapster' (tegenwoordig 'moeten' we vrouwelijke wetenschappers, 'wetenschappers' noemen, alsof het ineens mannen zijn geworden, maar dat doe ik lekker niet) in een video waarin ze meer vertelde over haar bevindingen: Zoeken naar leven op Mars


En hier is meer over haar achtergrond te lezen: Inge Loes ten Kate

Loopbaan-De planeetwetenschapper

Nu zal deze jongedame (t.o.v. mijn leeftijd) heus intelligent zijn, wat ze overigens aan JEZUS te danken heeft, die haar geschapen heeft, wat ze (nog) niet weet, maar ze zal NOOIT leven vinden op Mars, omdat Mars helemaal niet geschapen is door God=JEZUS om leven te herbergen, doch alleen de aarde.

Maar als iemand in de ZIEKE LEUGEN van SATAN gelooft die de 'evolutieTHEORIE' heet, dan is alles mogelijk, en kan men er zelfs BAKKEN MET GELD mee verdienen, in een wereld die door satan wordt beheerst, ten koste van de WAARHEID die JEZUS Christus is.

Maar ook Inge Loes gun ik het dat ze nog bijtijds tot erkentenis der waarheid(=JEZUS) zal komen, voordat ze voor de grote witte oordeelstroon van God=JEZUS te horen zal kunnen krijgen dat ze naar de poel van vuur gaat, omdat ze niet in JEZUS geloofde, toen ze tijdens haar leven op aarde daar nog de kans toe kreeg. 

4 comments:

 1. Ze is absoluut niet dom, want ze heeft een goed stel hersens, gegeven door JEZUS, en of ze wel of niet in Hem en de schepping gelooft, is niet een kwestie van intelligentie, maar of God(JEZUS) dat inzcht en die wijsheid een mens GEGEVEN heeft.

  NIEMAND komt tot geloof en inzicht uit EIGEN beweging: alles wordt GESTUURD door God(JEZUS).

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Dus jij heet haha?

   God heet JEZUS...wat dacht je daarvan? En ik heet Hans.

   Delete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.