Thursday, March 14, 2013

Jezuïet tot paus gekozen

Jezuïet

Bergoglio (76) is de eerste jezuïet die tot paus is gekozen. Ook is hij de eerste niet-Europese paus in 1272 jaar en de eerste paus van het Amerikaanse continent. De laatste niet-Europese paus was Gregorius III uit Syrië. Bergoglio was kardinaal van Buenos Aires.
Voor het begin van het conclaaf dinsdag werden de Braziliaan Odilo Scherer en de Italiaan Angelo Scola gezien als de grootste kanshebbers.

Bron...


Kardinaal Bergoglio gekozen tot laatste paus, Petrus Romanus

Paus in verband gebracht met junta 

Rutte feliciteert Franciscus   

Franciscus belt met emeritus paus 


Bisschoppen: Franciscus dankbaar

Dit is de nieuwe pausWat is satan toch 'slim': hij weet dat de mensen dankzij het internet beseffen wat een SLECHTE reputatie de Jezuïeten hebben en dat de baas van die club de 'zwarte paus' wordt genoemd, en dan geeft hij nota bene zijn 'zegen' aan iemand die uit die organisatie afkomstig is, en die zich van meet af aan heel "christelijk-nederig-eenvoudig" opstelt, terwijl hij diende onder de MOORDDADIGE dictator Videla van Argentinië.

'Ja mensen, Lucifer is helemaal het einde, en ik laat jullie denken dat ik de 'zwarte paus' ben, maar dat is nu juist Franciscus..ik ben maar een afleiding'


Deze nieuwe paus staat onder "bevel" van Adolfo Nicolás (zie foto), de huidige nep-'zwarte paus', en nep-baas van de SATANISCHE Jezuïeten, want Paus Franciscus is zelf "de zwarte paus".

The Most Powerful Man in the World: The Black Pope 

 

 

Jesuits (IHS), Vatican & Papal Knights (VIDEO) 

 

 

The Satanic Power Tree

2 comments:

 1. Hans! Where did you go? Can you believe that the freaking POPE is a Jesuit??? (Twocentsin7)

  ReplyDelete
 2. Hi Amy!
  I've left YouTube because it became too time consuming and because I have to consider my 'earthly' relationships.
  Besides; YouTube is getting more and more a clone of Facebook, and I never wanted to be a part of that, because I know Facebook is a thing of the CIA....and YouTube is that too.
  Of course I know that Blogger is also screened by the CIA, but then I have this to say to them: People of the CIA; you're LOST without JESUS Christ!

  The new Pope is a Jesuit, yes.
  I believe he's just a stooge, but the important thing is that he gets his orders direct from the 'black pope', Adolfo Nicolás, and Adolfo gets his orders from Lucifer, and NOT from our Lord JESUS Christ.

  I'm glad you've found me, and feel free to react whenever you like.

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.