Monday, April 22, 2013

BREKEND: de computer van Xander(nieuws) is stukFrits Wester op 21-04-2013 18:51
Hmmmmmm, 2 dagen geen Xander artikelen. Da's wel heel raar!

Gelieve geen namen van bekende publieke personen als nick te gebruiken, kies een andere nickname. Wegens technische storing, geen artikelen. Mod.

René van Zalk Nunspeed op 21-04-2013 23:11
@Mod, Xander heeft ruim 3 jaar geleden een nieuwe pc gekregen, de knoopcelbatt in deze pc gaat ongeveer 3 jaar mee, als deze batt leeg is krijgt de pc kuren. miss is dat de oorzaak. De knoopcel van deze laptop is ook aan vervanging toe, heb al een nieuwe aangeschaft.

4,5 jaar geleden, het is geen laptop maar een desktop, na een stroomstoring van het netwerk/energieleverantier , kabel kapot, is de computer niet meer werkzaam. Maandag gaat de computer weg voor reparatie, als dat nog kan. Mod.

René van Zalk Nunspeed op 22-04-2013 00:23
@Mod,  Dat ziet er niet best uit, waarschijnlijk overspanning, grote kans dat ie niet meer is te repareren. Ik zou direct contact opnemen met de netwerk/energieleverancier en ze aansprakelijk stellen voor de schade.

Gaat ook gebeuren, voorlopig afwachten wat en hoe groot de schade is. En in de tussentijd geen goede computer waar artikelen mee gemaakt kunnen worden. Mod.

BREKEND; Xander(nieuws) is de kluts kwijt

 

 

 

Wat is er met Xander aan de hand? Is hij opgestraald door een Ufo?

 

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.

Note: Only a member of this blog may post a comment.