Wednesday, April 17, 2013

Broer zag 9/11, zus was in Boston - manipulatie van de MSM en de overheid

De explosie tijdens de marathon in Boston

Lees HIER het bericht.

Maar waar gaat het me om?

Het gaat me om de manipulatie-techniek van de overheid (waar de NOS deel van is) om ons te MISLEIDEN!
Citaat:

"9/11

Het toeval wilde dat broer Paul in 2001 getuige was van de aanslagen op de Twin Towers in New York. Hij was net bij de torens geweest, toen twee vliegtuigen de gebouwen in vlogen."


Ik heb sinds ik onderzoek begon te doen naar de achtergronden van '9/11' zoveel informatie gelezen en gezien en gehoord, dankzij velen die daarover hebben geschreven en video's daarover hebben geplaatst op het internet, dat ik de volgende conclusies trek over deze 'aanslagen' op 11 september 2001:

De Amerikaanse overheid werkt(e) compleet in overeenstemming met de Jezuïeten van het Vaticaan, met als doel om te komen tot een wereldregering en een werelddictator, die de belangen van het DUIVELSE Vaticaan zal dienen.

Deze sinistere figuren gaven via Amerikaanse handlangers in de regering opdracht tot het plegen van deze NEP-aanslagen, die NIET met vliegtuigen en door Arabisch-islamitische terroristen werden gepleegd, maar het behulp van EXPLOSIEVEN  en "controlled demolition" (gecontroleerde, computergestuurde sloop van gebouwen middels explosieven) en met RAKETTEN!

Ooggetuigen hebben deze raketten gezien, maar deze verslagen werden als SNEL verwijderd uit de "berichtgeving" (propaganda) en vervangen door het bekende verhaal van de "vliegtuigen'.

Deze 'vliegtuigen' werden middels computertechnieken OVER de inslaande raketten geprojecteerd en zijn op alle videobeelden van '9/11' te zien.

Maar er zijn mensen geweest die gelukkig die beelden beeldje voor beeldje (vooruit en achteruit) hebben geanalyseerd en die ontdekten dat er met die beelden  was GEKNOEID, en dat er VLIEGTUIGEN waren geanimatiseerd middels computertechnieken op de lijn van waar de raketten vlogen die in de Twin Towers waren geslagen.

Uit alles blijkt dat er een RAKET was ingeslagen in het Pentagon en GEEN vliegtuig.

Zo BLIJFT de Nederlandse overheid dus LIEGEN over de ware toedracht op '9/11', en de recente 'aanslag' in Boston wordt daarvoor MISBRUIKT om de schrik van '9/11' erin te houden.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.

Note: Only a member of this blog may post a comment.