Tuesday, April 9, 2013

Landverrader Timmermans

Frans Timmermans vindt het 'geen groot ding' als Turkije toe zal treden tot de Europese Unie. 


De Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken vindt dit zeker als men het vergelijkt met het feit dat ons land eeuwige vriendschap met Duitsland en Frankrijk gerealiseerd heeft en ook voormalige Oostbloklanden in de EU zijn geïntegreerd. Timmermans sprak op de Internationale Duitse school in Den Haag bij een discussie over de toekomst van Europa. Aldaar sprak ook Guido Westerwelle, de Duitse minister van Buitenlandse Zaken.

Lees meer...

Bijna alle politici in de regering en het parlement zijn LANDVERRADERS, die daarmee wegkomen omdat de meerderheid van het volk MURW is geïndoctrineerd en gemanipuleerd en gehersenspoeld.

Maar JEZUS zal IEDEREEN uit deze boze droom ontwaken op een hele GROVE manier.

Linkse Zultkoppen!

 

 

 

Timmermans en de EU-miljardensteun aan Egypte: Alles voor het vierde REICH!

 

 

 

Rutte moet EU-speech houden

 

2 comments:

 1. de voorspelling komt blijktbaar uit want die Timmerlul zonder concrete oplossingen, voert door de Turkse strategie mbt vluchtelingen toe aan hun dictatoriale EU beleid

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ach, het is allemaal onderdeel van het grote plan van de Lucifer-aanbidders van het Vaticaan, met die bezopen JEZUÏET-Paus voorop, en die Obama erachteraan.

   Men wil komen tot een wereldorde waarin de aloude Roomse keizer de scepter zwaait, en dat is de Paus, vermomd als geestelijk(e) (gestoorde) grote roerganger en (valse) messias.

   Overal op de wereld hebben ze hun chanteerbare pedo-vriendjes zitten op hoge posities, en voor moord en doodslag draaiten ze hun handen niet om.

   Kijk maar hoe duivels het in elkaar steekt: The Satanic Power Tree

   De islam is een uitvinding van de Rooms katholieke DOODSCULTUS, en de lijnen lopen terug tot BABYLON, waar deze WAANZIN ooit begon.

   JEZUS Chirstus is het enige zinnige antwoord op al deze WAANZIN!

   Waarom?

   Omdat Hij opstond uit de dood, en Mohammmed ligt nog altijd in zijn graf te rotten, en alle dooie Pausen ook.

   Israël is JEZUS z'n hoogstpersoonlijke project en de Joden zijn ZIJN volk, en Hij is zelf de belangrijkste Jood uit de geschiedenis, en daarom moorden die bezeten islamitische 'Palestijnen' zo graag Joden uit, met instemming van alle linkse zelfmoordpiloten.

   De hele wereld trekt straks tegen Israël op omdat JEZUS daar in de nabije toekomst naar terug zal keren, en dat wil men niet, en dan krijgen ze van JEZUS allemaal op hun LAZER, want JEZUS laat zich niet nog een keer aan het Babylonische, Roomse kruis slaan, en dat kruis is het symbool van de zonnegod, en de ZON-dag is volgens de statuten van de Roomse SATANSKERK hun MERKTEKEN.

   HET MERKTEKEN VAN HET BEEST...en de Paus is dat BEEST.

   Hij vreet baby's en drinkt hun bloed!

   Die gek zal bakken en braden in de hel en Obama ook, en iedereen die aan hun kant staat.!

   Delete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.