Tuesday, April 30, 2013

Rondom het vuur 4

Druk op de 'End' toets om snel naar omlaag te gaan

Hallo ik ben Hans, en met de eerste letter van mijn achternaam wordt dat Hanss, om het verschil te maken met iemand die ook Hans heet, en heet je ook Hans, gebruik dan ook de eerste letter van je achternaam om je van mij te onderscheiden als je hier wilt reageren, en indien dat ook een S is dan zou je Hans 2 kunnen gebruiken of Hans S2.

Welkom op mijn weblog!
 

Wil je toch liever een alias gebruiken dan je echte voornaam (je achternaam hoef ik niet per se te weten of je woonplaats) schrijf dan een reactie, die ik eerst via e-mail onder ogen zie, en dan zal ik na beoordeling dat je echt de persoon bent die je zegt te zijn, en me niet in de maling neemt middels een nep- identiteit, die wens respecteren, want ik begrijp heus dat sommigen het niet prettig vinden om op dit openbare medium met hun eigen naam te koop te lopen.

Maar als je met mij wil omgaan dan wil ik wel weten hoe je bij je voornaam heet, als minste vereiste om te mogen reageren, want in het echte leven ga ik ook niet met anonieme mensen om of met mensen met een alias.
Als er eventueel vriendschap ontstaat dan is het altijd mogelijk om wel via e-mails persoonlijker te worden.

Reacties worden dus eerst door mij gelezen alvorens ik ze eventueel plaats om te voorkomen dat onvriendelijke en gemene mensen dit weblog zouden kunnen verpesten, waar ik helaas op het internet (te)veel ervaring mee heb.Met vriendelijke groet,

Hans S, aangenomen zoon van de allerhoogste God, die JEZUS is!


-Waarom een deel 2 en meer?

Vanwege die STOMME internetbrowser van Microsoft!

Rondom het vuur 3

210 comments:

 1. Satan HATES humor, so back to what I was watching; Hans Liberg - The Best Of - Full Show watch?v=nJtoLXQGfpY

  Hans S in reactie op Hans S (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 2. Where in the bible is it stated that Satan hates humour?

  andyfromsheldon in reactie op Hans S (De reactie weergeven)


  Great question, and I've asked Satan, and he told me that he couldn't find it, because he has no humo(u)r

  Hans S in reactie op andyfromsheldon (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 3. Somewhere else you wrote; "I do not believe in a pre-tribulation rapture"

  Are you filled with the Holy Spirit, who is JESUS in spiritual capacity?

  Are you really longing to be where JESUS is and do you really LOVE Him?

  Hans S in reactie op Zhuellor (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 4. Een interessant dissident geluid op Xandernieuws:

  Salomon op 01-05-2013 08:26

  Israel was goddeloos in 1948. Dat wil xander niet horen. Maar de Bijbel zegt : God heeft hen ( ons dus!) allen onder ongehoorzaamheid besloten om Zich over allen te ontfermen.

  En ergens staat in het OT: 'bevende zullen ze tot de Here en zijn goedheid komen.

  Wie beeft niet van binnen diep in zijn ziel voor de heiligheid van de levende God?

  Daarom wordt ik geblockt door xander want ook dat aspect moet xander nog leren inzien dat Israel tot BEKERING moet komen naar het Woord des Here en dat is JEZUS CHRISTUS:

  'Here herstelt Gij heden het koninkrijk aan Israel'?

  JA! De Here zal onmiddelijk antwoorden elke Jood die de Here aanroept in Geest en waarheid. Sterker nog: nog voor zij spreken zal IK antwoorden Israelieten!

  Zo brengt God zelf de 'shalom' in het Midden Oosten maar dan moeten eigenwijze Christenen wel eens hun mond gaan sluiten. Overigens als ze dat niet willen en zelf allerlei abacadabra uit de H.Schrift menen te moeten destoilleren, zoals volkomen verkeerde opvattingen over de eindtijd, dan zal God op de Jongste Dag hen de vraag stellen: 'Waar waart gij toen ik de banden van de Pleiaden slaakte?

  En eens antwoorde Job de Here: 'slechts van horen zeggen had ik van U vernomen en daarom herroep ik en verootmoedig mij

  Xander Meyer en hulpmoderator dat jullie mij geblockt hebben geeft aan dat je goed kan analyseren en precies weet waarom het zo moeilijk is toe te geven dat de hele Christenheid al 2000 jaar lang allerlei wind van leer volgt en zelfs dwaalleren van boze geesten zoals de vervangingstheologie. Of een Roomse leer van de waan van de transsubstantiatie. Maar ook een eindtijdsleer die niet is gebaseerd op het geprofeteerde woord des Here zoals aan Johannes op Patmos geopenbaard. En elke keer als ik daarover mag schrijven door de genade van de Almachtige heb je dat messcherp in de gaten en verwijder je mijn bijdrage die tot zegen is juist voor het Joodse volk en de hele aarde namelijk dat Israel door de Allerhoogste gesteld is tot een koninkrijk van priesters en dat ELKE JOOD dat weet van binnen maar er nog geen gehoor aan wil geven op een Gode welbehagelijke wijze.

  Ze zijn in grote meerderheid nog als Saulus. Maar Jezus zal hen verlossen en hen ware vrede schenken door een Christelijke prediking die de H.Geest op onze lippen gaat leggen in de eindtijd. Namelijk de ware inhoud van Openbaring 10 en de ware betekenis van Rom 9-11.

  En alle Gereformeerden hebben daar al kennis van kunnen nemen. Ook alle Hervormden en Baptisten en Barthianen.

  Het is werkelijk dat wij een God dienen die is als een verterend vuur voor de haters van Zijn Naam. God is een naijverig God en verdraagt het niet dat er naast Hem nog andere goden zijn, zeker niet van Zijn uitverkorenen. Dus is het werelds zionisme ook een levensgevaarlijke onderneming voor het uitverkoren zelf iets wat ook orthodoxe rabbijnen heel scherp zien.

  Ik laat het hierbij. God moge je zegenen met wijsheid mijn broeder want verder heb je een enorme ijver des Here aan de dag gelgd. Wordt echter geen vuistvechter die in de lucht slaat.


  Bron...

  ReplyDelete
 5. Geweldige kerel, die Nigel Farage, en de ‘man van Nazareth’, wat zal ik daarvan zeggen?

  Als hij nou werkelijk zo onbeduidend zou zijn, waarom proberen dan steeds weer allerlei psychopaten als Hitler en ‘Obama’ hem te imiteren?

  En waarom pruimen de meeste Joden hem nog steeds niet, en waarom worden islamieten helemaal BEZETEN als je zegt dat hij de zoon van God is?

  Het staat allemaal in de “handboek van de soldaat van Christus”, ook wel bekend als de Bijbel.

  Hanss
  1 mei, 2013 at 13:09

  ReplyDelete
 6. Are there more than one Holy Spirit and are there more than one JESUS Christ?

  Yes, JESUS will return to Jerusalem, at the height of Armageddon, but only after the pre-tribulation-rapture has happened first. The RIGHT translation:

  2 Thessalonians 2:

  3 Let no man deceive you by any means: for that day shall not come, except the departure comes first, and that man of sin be revealed, the son of perdition

  The DEPARTURE = the RAPTURE!

  Hans S in reply to Zhuellor

  ReplyDelete
 7. That's correct: you're a false teacher, and furthermore you're a coward because you don't mention your name.

  Hans S in reply to Zhuellor (Show the comment)

  ReplyDelete
 8. Samenvattend: het kan altijd nog gekker!

  Overigens Micha; er vlogen helemaal geen vliegtuigen in de Twin Towers en het Pentagon, en er is ook geen ander ‘gekaapt vliegtuig’ neergestort op 11-9-2001, ’9/11′.

  De ‘vliegtuigen’ die crashten in de Twin Towers waren RAKETTEN, en ooggetuigen hebben dat ook gezien, maar als hun door ‘reporters’ (deel van het complot, omdat de MSM wereldwijd reeds onder de controle was van de NWO=het Vaticaan en de satanische Jezuïeten) werd gevraagd wat ze hadden gezien, dan zeiden ze natuurlijk; ‘I saw a missile’ (ik zag een raket), maar dan zei zo’n ‘reporter’ gelijk daarover heen; ‘you mean you saw an airplane’ (u bedoelt dat u een vliegtuig zag), waarna vervolgens dit straatinterview nooit meer werd uitgezonden.

  Dankzij mensen die dit echter hadden opgenomen werd dit toch bekend en via het internet doorgegeven.

  De Verenigde SATAN van Amerika is het meest misdadige ‘land’ ter wereld en de springplank voor de toekomstige wereldregering en een megalomane psychopaat, die wereldleider zal gaan worden, die de Bijbel de antichrist noemt, en hij zal de belangen van het Vaticaan dienen, want de Roomse kerk is slechts een rookgordijn voor wat het werkelijk is: het Romeinse Rijk.

  Europa zal echter weer het centrum van de macht worden van dat rijk en het doel is om uiteindelijk Jeruzalem te maken tot wereldhoofdstad, nadat de tempel zal zijn herbouwd op het tempelplein.

  Goeie analyse overigens over de macht van de homolobby in Nederland!

  Lekker doorgaan Micha!

  Hanss
  2 mei, 2013 at 4:47


  Ik vergat erbij te vertellen dat de beelden van de inslaande raketten in de Twin Towers werden gemanipuleerd met computertechnologie, wat slimmeriken hadden ontdekt die de beelden met de ‘vliegtuigen’ beeldje voor beeldje (vooruit en achteruit) hadden geanalyseerd.

  Er bleek door deze analyses overduidelijk dat er met de originele beelden was geknoeid.

  Ik trapte er destijds ook in hoor, en ik begrijp best als mensen nog steeds de versie van de toedracht op 9/11 van de ‘overheid’ en de MSM geloven.

  Het is echter wel MISDADIG dat nog NOOIT via ‘onze’ MSM deze lezing van het gebeuren aan het Nederlandse volk is gepresenteerd.


  Hanss
  2 mei, 2013 at 4:56

  ReplyDelete
 9. @Helene
  2 mei, 2013 at 9:52 Ik heb een heel archief van dat soort video’s, en de video van die BBC
  verslaggeefster die doodleuk aan zit te kondigen dat WTC7 in elkaar gestort is (verleden tijd dus) terwijl je achter haar door het raam dat gebouw nog fier overeind ziet staan, ken ik goed.

  Ja, ‘lachen, gieren en brullen’ als je deel bent van de NWO, want dan kan je alles maken.

  Gelukkig zijn deze SUPERSCHOFTEN ook sterfelijk en als hun verrotte aardse breinen kaduuk zijn en de geest hebben gegeven, komen ze voor mijn baas te staan en dan zijn de rollen omgedraaid en dan wordt er door iemand anders hard gelachen, en NIET door deze onmensen.

  Juist omdat ze het HATEN dat dit eens zal gaan gebeuren, kwamen en komen ze tot zulke daden, want dat is het kenmerk van elke satanist.

  Ze hebben het karakter van hyena’s en ze zullen zelfs in hun doodstrijd nog slachtoffers willen maken, zo compleet VERROT zijn dit soort mensen.

  Daarom steunen ze MOMENTEEL ook VAN HARTE die islamitische bezetenen die in Syrië alles uitmoorden wat op hun pad komt, gelijk destijds de SS-moordcommando’s in Rusland, en het komt allemaal uit dezelfde bron: het Vaticaan en haar duivelse Jezuïeten.

  Ten overvloede maar weer eens de linken:

  http://one-evil.org/content/home.html

  http://vaticanassassinsarchive.com/

  De hoofdsite http://www.vaticanassassins.org doet het even niet…of is die offline gehaald door de satanische Amerikaanse overheid?

  Er is nog steeds veel soortgelijke info te bezien op het net, maar ik vraag me altijd af: hoelang nog?

  Mijn advies: zie je goede info; sla het op, want dan kan je het altijd later nog op een andere manier doorgeven, want WEG=WEG.

  Hanss
  2 mei, 2013 at 13:59

  ReplyDelete
 10. ‘EVEN WUIVEN MET Z’N ALLEN!’ was mij ook al opgevallen toen ik dit NWO-toneelstuk vanuit mijn luie stoel live op de TV zag.

  Terecht eruit gelicht, Micha, want dit laat zien dat Bilderberg Bea NOG STEEDS de baas is, zoals wijlen haar pa SS-Bernhard achter de schermen en tot aan zijn dood ook de baas bleef.

  Hetzelfde geldt voor Demmink, die dan wel met pensioen is, maar die nog steeds de ware koning van Nederland is: jongetjes aller landen; kurken in uw kont!

  De Nederlandse politie mag moorden dat het een lieve lust is, en vaak geholpen door ZOMBIES, die voor burgers van dit land doorgaan.

  Eén zo’n zombie schreef de volgende reactie m.b.t. het met zeven kogels vermoorden door de politie van een landgenoot:

  Natalie Elkhayari
  Jammer dat mensen geen respect voor gezag hebben, helaas is de prijs die je er voor betaalt ontzettend hoog. Lees: Onbetaalbaar.
  http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws/binnenland/%29/components/actueel/rtlnieuws/2013/05_mei/02/binnenland/om_politie_trok_terecht_wapen.xml

  Ja, Natalie, jouw reactie staat nu ook hier, en als je dit leest hoop ik dat het schaamrood op je kaken komt te staan, want ik acht mensen zoals jij MEDEPLICHTIG aan dit soort politie-moordpraktijken!

  Hoezo gezag?

  Alle politieagenten staan in dienst van ‘de gevestigde orde’, en die gevestigde orde kan alleen maar bestaan omdat miljoenen mensen zich door een soort papa en mama willen laten regeren, dan dat ze zelf verantwoordelijkheid wensen te nemen.

  Bovendien was de aanleiding van deze POLITIEMOORD het gedrag van bemoeiZIEKE ‘stadswachten’.

  Deze twee vrouwen acht ik MEDEPLICHTIG aan MOORD, inclusief andere bemoeiZIEKE IDIOTEN die deze zaak hielpen te ESCALEREN.

  De ware helden in dit verhaal zijn diegenen die DE-ESCALEREND trachtten op te treden, zoals het hoort.

  Er is een MENS VERMOORD in Nederland door ‘de staat’ en…de wereld draait door.

  God hebbe zijn ziel en mijn diepe medeleven met zijn nabestaanden!

  Hanss
  2 mei, 2013 at 14:51

  ReplyDelete
 11. @lastigeleipo

  Mijn broer woont met zijn vrouw en zijn gezin in Cornwall (prachtig deel van Engeland, overigens!), en mijn zus woonde daar ook, maar leeft nu met haar man in London.

  Maar in ‘Het Verenigd Koninkrijk’ is het ook BAR EN BOOS!

  Ondertussen wordt door de ‘elite’ het oorspronkelijk protestantse karakter van Engeland VERKRACHT door de tsoenamie van islamitische buitenlanders en Rooms katholieke Polen, waar ons land ook mee te maken heeft.

  De meeste Nederlanders zijn vergeten dat het BEGIN van onze VRIJHEID alles te maken had met het PROTESTantisme tegen de Roomse SATANSKERK, en wie weet dat de islam ook uit de koker komt van die duivelse organisatie, die snapt waarom het door de ‘elite’ wordt aangestuurd dat ELKE VORM van PROTEST(antisme) de NEK WORDT OMGEDRAAID.

  Deze ontwikkeling dient men GEESTELIJK (spiritueel) te verstaan, want zonder PROTESTantisme, ook geen humanisme meer, want het protestantisme is gebaseerd op de ONGEDWONGEN keuze van ieder mens om te mogen geloven wat men wil, binnen de kaders van de gemeenschappelijke afspraak dat niemand een ander zijn- of haar religie door de strot douwt.

  Islam en Rooms katholicisme zijn echter familie van elkaar en die tolereren geen andere zienswijzen dan de hunne.

  Nederland (en Groot-Brittannië net zo goed) is nu deel van de ROOMS KATHOLIEKE Europese Unie, waar die Europese vlag voor staat.
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/12/eu-flag-is-marys-flag.html

  Hanss
  2 mei, 2013 at 15:23

  ReplyDelete
 12. @ Gopal en anderen,

  En kijk ook eens hier naar: Genealogische incest binnen het “koningshuis”
  http://www.vrijewereld.org/2013/04/28/genealogische-incest-binnen-het-koningshuis/

  Willem-Alexander en Maximá zijn in de verte familie van elkaar!

  Meer: http://www.vrijewereld.org/2011/10/12/het-criminele-fascistische-koningshuis/

  Hanss
  2 mei, 2013 at 15:29

  ReplyDelete
 13. rc, de enige die kwaad spreekt over mij ben jij, want je lijkt me wel bewust verkeerd te willen begrijpen.

  Heb je mij ooit horen zeggen dat ik elke individuele aanhanger van de islam of het Rooms katholicisme veroordeel?

  Ik veroordeel de islam en het Rooms katholicisme, als zijnde satanische imitaties van de ware leer van mijn held ‘de man van Nazareth’.

  Het hele doel van dit soort imitaties is dat mensen dit met die ware leer gaan associëren, waarna ze gaan denken dat de leer van ‘de man van Nazareth’ iets te maken zou hebben gehad met kerken en kerktorens en moskeeën met minaretten, en met regels en plichten die door mensen zijn bedacht, zoals de religieuze Joden dat ook deden en doen, en waar ‘de man van Nazareth’ recht tegenin ging, wat hem zijn leven heeft gekost, mede vanwege het Romeinse gezag waaraan hij door die religieuzen werd overgeleverd, en dat Romeinse gezag is nu de EU, de VS, de VN, de NAVO en meer.

  Ik acht jouw opmerking als een ‘verdeel en heers’-strategie, want ik weet precies wat de bron is van ‘de elite’: de ROOMSE SATANSKERK!

  Ik blijf dat net zolang zeggen totdat iedereen dat beseft.

  Hanss
  2 mei, 2013 at 16:20

  ReplyDelete
 14. TOTALE CONTROLE is het doel, mensen!

  Hiermee in verband staande:

  Nieuwe aanval op de internetvrijheid: Opstelten:wet voor terughacken
  http://nos.nl/tekst/502355-opsteltenwet-voor-terughacken.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+nosnieuws+%28NOS+Teletekst%29

  Hanss
  2 mei, 2013 at 16:36

  ReplyDelete
 15. Terecht merkte Micha in dit interview op dat de rol van ‘demonstrante Joanna’ niet deugt en doorgestoken NWO-kaart is.

  “Arrestaties Dam door verwisseling”
  http://nos.nl/tekst/502260-arrestaties-dam-door-verwisseling.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+nosnieuws+%28NOS+Teletekst%29

  Hanss
  2 mei, 2013 at 16:43

  ReplyDelete
 16. Jesus is gekruisigd door het Romeinse gezag, en niet door 'de' Joden.

  Israël was bezet door de Romeinen, en de religieuze elite van Israël collaboreerde met dat fascistische gezag.

  islam heeft net zoveel waarde als dat IK zou zeggen dat ik 'het zegel van de profeten ben'. Geloof je dat? Nee, natuurlijk niet!

  Zoveel waarde hecht ik aan de woorden van de OPLICHTER, (MASSA)MOORDENAAR, VERKRACHTER, AFPERSER, OORLOGSMISDADIGER en valse profeet Mohammed.

  Wakker worden: je bent BEDROGEN!

  Hans S in reactie op fje4ever (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 17. Rudolf Paul
  2 mei, 2013 at 23:28


  Het waren KRUISRAKETTEN die zijn gebruikt op ’9/11′
  Zie: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gORu-68SHpE#
  0:48:14 The Mi…ssile

  Hierop komende via http://www.septemberclues.info/ en jouw link http://www.cluesforum.info/

  Hanss
  3 mei, 2013 at 13:16

  ReplyDelete
 18. aanvullend: Hans S 1 second ago

  0:49:29 they saw a MISSILE…the possibility that this was a missile attack..

  0:49:47 we have an eye witness who said it was a large plane…that eye witness was Dick Cheney himself, so this MUST be true…
  http://www.youtube.com/comment?lc=vDC5LGALBavqmnHutbzYy8rtoh7r5yWjZlA9F5Ug-X4

  Maar Rudolf Paul, je hebt helemaal gelijk dat het één grote gelijkgeschakelde main stream media-belazerij was….en nog steeds IS!

  Hanss
  3 mei, 2013 at 13:35

  ReplyDelete
 19. Eye witnesses saw MISSILES and NOT airplanes..PERIOD!

  9/11 was premeditated MURDER by the SATANIC government of the U-SS of America.

  Whoever deliberately says it's not, is not only criminally stupid but my personal ENEMY!

  I don't like to be lied to!

  The US-government consists not only of liars, but of cold blooded KILLERS!

  ONE-EVIL.ORG

  VATICAN ASSASSINS

  Hans S in reply to fixxxer928 (Show the comment)

  ReplyDelete
 20. De Televaag: wie leest die krant eigenlijk nog?

  Maar zolang ‘Oranje’ regeert zal de “elite” niet snel wijken, waartoe ook deze ‘courant’ behoort.

  Humor is vaak het sterkste wapen, want wie zich kapot lacht om de “elite”, die neemt die “elite” niet meer serieus.

  Verboden te lachen 2: WILLY_1967 – HEEL VEEL DANK!!!!!!
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/verboden-te-lachen-2-willy1967-heel.html

  Hanss
  4 mei, 2013 at 2:09

  ReplyDelete
 21. And you must be super stupid, and you prove it by using the number 666 in your nick name, which is taken from the book Revelation of THE BIBLE.

  Evolution is for people who LOVE to REJECT God-Jesus and the truth of the Bible.

  You're LOST without Jesus Christ!

  Hans S in reactie op Tomodachi666 (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 22. I don't have to prove anything, because I'm right.

  "Evolution" doesn't exist.

  It's a hoax.

  It's complete nonsense and a fairy tale.

  "Evolution" is a FAITH, and it's NOT science.

  Watch 100 reasons why evolution is so stupid watch?v=ga33t0NI6Fk

  Hans S in reactie op walatalalaw (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 23. And you're a liar too: you lie to yourself.

  Evolution is sheer MADNESS.

  It's not forbidden to be lost and to reject God's grace through (His alter ego) Jesus Christ, but it certainly is very STUPID to do so, and it equals suicide.

  Hans S in reactie op BlackBird89460 (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 24. ‘Martin Vrijland’ was niet zijn echte naam, dus kom er maar eens achter wie het is.

  Ik ‘ken’ hem alleen van hier en van zijn site en van zijn gesprekken met de moeder van Anass, wat hij op YouTube had geplaatst, en waarop zijn stem was te horen, zonder dat hij zelf in beeld kwam.

  Die video is nog steeds te zien.

  Zie vanaf hier op deze site:

  Ria
  15 april, 2013 at 20:33

  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23004/infiltrante-verscheurt-anass-familie#comment-93490

  Hanss
  14 mei, 2013 at 18:16

  ReplyDelete
 25. Great!

  But, after the introduction of the 'mark of the beast' it will no longer be possible to get away with this.

  Revelation 13:16 He causes all...to be given marks on their right hands, or on their foreheads; 17 and that no one would be able to buy or to sell, unless he has that mark, the name of the beast or the number of his name. 18 Here is wisdom. He who has understanding, let him calculate the number of the beast, for it is the number of a man. His number is six hundred sixty-six.

  Hans S

  ReplyDelete
 26. There is absolutely NO evidence to support 'evolution'; it's a fairy tale and VERY STUPID!

  Genesis 1;24 isn't about 'evolution' at all; it's about the CREATION by God(JESUS) of all those different kind of animals, that would be able to adapt to varying conditions, but that had to stay within their kind. No species can transform into another species.

  Btw: did you watch the video?

  Hans S in reactie op BlackBird89460 (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 27. Jesus Christ is the ONLY answer!

  Hans S in reactie op devlishanjel13 (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 28. Don’t be afraid. I am the first and the last, and the Living one. I was dead, and behold, I am alive forevermore. Amen. I have the keys of Death and of Hades.

  Revelation 1;17b-18

  JESUS Christ is STRONGER than death!

  Hans S

  ReplyDelete
 29. DEZE WERELD IS KNETTER, KNETTER, KNETTERGEK…maar er is een uitweg…voor wie het weten wil.

  Nederland verovert Europa met ZELFMOORDlied
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/nederland-verovert-europa-met.html

  XANDERNIEUWS IS KNETTERGEK!
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/xandernieuws-is-knettergek.html

  News from SATANIC America
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/news-from-satanic-america.html

  Top Constitutional Experts: Obama Is Worse than Nixon
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/top-constitutional-experts-obama-is.html

  De landverraders die Nederland in handen speelden van de Roomse EU
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/de-landverraders-die-nederland-in.html

  Hanss
  16 mei, 2013 at 23:33

  ReplyDelete
 30. Well, thank you, and try to imagine that I used to be a stupid evolutionst myself...ha ha ha!

  Thank GOD, JESUS healed me from this mental disorder!

  The late Prof. Dr. Dr. Dr. A. E. Wilder-Smith was the first person who made me doubt 'evolution' during the '70's and 80's.

  Yes, satan started the LIE of 'evolution' and he instructed the Jesuits to pass it on...unfortunately with great 'succes'.

  Greetings from the Netherlands from Hans and God(JESUS) bless you!

  Hans S in reactie op jonboiz2121 (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 31. It's really useless to try to provoke me, because I know the truth, and you're telling me nonsense.

  I've got a message for you; you're lost without Jesus Christ.

  Hans S in reactie op erk13z (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 32. dennisthemenace
  17 mei, 2013 at 5:56


  Ik vind het HEERlijk om alle SCHULD aan ‘de man van Nazareth’ te mogen geven.

  Ik geloof namelijk dat Hij de auteur van dit HELE TONEELSTUK is!

  I Feel Like a Wog
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/i-feel-like-wog.html

  Hanss
  17 mei, 2013 at 8:06

  ReplyDelete
 33. Yes, I used to be a STUPID EVOLUTIONIST!

  Satan HATES you!

  JESUS LOVES YOU!

  Hans S in reactie op erk13z (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 34. You're INSANE by believing in evolution.

  Evolution is SATANIC and you like it, because it gives you an excuse to act SATANIC.

  My Father will only grant you His MERCY when you are BROKEN HEARTED toward Him, because He loves you, and you have BROKEN HIS HEART, because you don't want to be saved.

  JESUS means I AM SALVATION

  Hans S in reactie op erk13z (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 35. bladluis
  17 mei, 2013 at 10:41


  Heb je last van een dierlijk territoriumdriftje?

  Maak je eigen site en ZEIK niet.

  dennisthemenace, die grote vriend van mij heeft het HELE scenario geschreven, ja…en wat dan nog?

  Moet Hij opnieuw gekruisigd worden?

  Dat zal niet gaan, want Hij is nu aan zet.

  Trouwens…dat was Hij toch altijd al….

  Have you got enough time?
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/have-you-got-enough-time.html

  Hanss
  17 mei, 2013 at 17:27

  ReplyDelete
 36. Yes, all evolutionists are insane, but JESUS can heal you from this insanity, like He did in my case.

  God became a HUMAN in Jesus Christ...He knows EVERYTHING about being a human.

  He even knows how it feels to be PREGNANT and to GIVE BIRTH.

  He knows everything about PAIN and SUFFERING and DYING.....BUT...He's the only one who knows all about being able to rise from death.

  He is your creator, and He made it possible to go against Him...and me.

  But He ALWAYS has got the LAST WORD.

  Hans S in reply to erk13z (Show the comment)

  ReplyDelete
 37. I'm fed up with your stupid satanic talk, so this is my last response.

  My God 'beats you unconscious', everytime you fall asleep, and when your time has come, you will be put on trial to hear your sentence and you will be completely NAKED and there will be nowhere to hide: Revelation 20;11 I saw a great white throne, and him who sat on it, from whose face the earth and the heaven fled away. There was found no place for them.
  · in reactie op erk13z (De reactie weergeven)

  Hans S

  Hans S 1 seconde geleden

  12 I saw the dead, the great and the small, standing before the throne, and they opened books. Another book was opened, which is the book of life. The dead were judged out of the things which were written in the books, according to their works. 13 The sea gave up the dead who were in it. Death and Hades gave up the dead who were in them. They were judged, each one according to his works.
  · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)
  Hans S

  Hans S 1 seconde geleden

  14 Death and Hades were thrown into the lake of fire. This is the second death, the lake of fire. 15 If anyone was not found written in the book of life, he was cast into the lake of fire.

  Revelation 16;15

  “Behold, I come like a thief. Blessed is he who watches, and keeps his clothes, so that he doesn’t walk naked, and they see his shame.”
  · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)
  Hans S

  Hans S 1 seconde geleden

  Not believing in JESUS is the ultimate SIN!

  Jesus said:

  “Whoever believes in him is not condemned, but whoever does not believe stands condemned already because he has not believed in the name of God’s One and Only Son”. John 3:18

  “Whoever believes in the Son has eternal life, but whoever rejects the Son will not see life, for God’s anger remains on him.” John 3:36

  The ultimate sin is not believing in Jesus. Moreover, not believing in Jesus is the same as rejecting him.
  · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 38. erk13z is a FOOL and He's LOST without His maker, JESUS Christ!

  Psalm 14:1-7

  King James Version (KJV)

  14 The fool hath said in his heart, There is no God. They are corrupt, they have done abominable works, there is none that doeth good.

  2 The Lord looked down from heaven upon the children of men, to see if there were any that did understand, and seek God.

  3 They are all gone aside, they are all together become FILTHY: there is none that doeth good, no, not one.

  Hans S

  ReplyDelete
 39. Evolutionism turns people into SATANIC CRIMINALS!

  It gives them an 'excuse' to;

  MASSACRE MILLIONS of unborn PEOPLE through ABORTION!

  EXTERMINATE 'sub humans' like JEWS and followers of the JEW, JESUS the Christ, Yeshua ha Mashiach.

  FORNICATE, because they're like BRAINLESS WILD ANIMALS, and they're all on a path that leads to SUICIDE and SELF DESTRUCTION. They will follow the antichrist and they will gladly take his mark, 666

  They will BURN IN HELL...unless they bow to their maker, JESUS Christ.

  Hans S

  ReplyDelete
 40. Thank you for your comment, because our Lord JESUS Christ loves to see His children expressing their gratitude because of what He has done, and is still doing.

  I love to meet my brother Andraé Crouch and you in the New Jerusalem on the new earth, under the new heaven.

  So; see you at the eternal wedding party of our Lord Jesus and His Bride.

  Jesus is the ONLY way, amen!

  Hans S in reactie op lisadr2006 (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 41. I agree, because when JESUS has returned ONLY PEACEFUL WORSHIPPERS of Him will be left on earth, and JESUS Christ is about RELATIONSHIP and NOT about religion.

  JESUS is the ONLY way! He loves you and me and everyone!

  Hans S in reactie op Filippo Gatti (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 42. erk13z doesn't know the difference between commenting on him or to him.

  I guess he hasn't watched this video at all.

  His hobby is to attack and slander people who love God-Jesus and His creation.

  His only 'god' is 'me, myself and I', sponsored by Satan.

  This is what I call a 'evolution-terrorist' or a supporter of nihilism.

  Evolution is suicide.

  Hans S

  ReplyDelete
 43. You're right, but I don't hate the guy, because it's already a disaster for him to live without a reason, because JESUS is the only reason to live.

  Hans S in reactie op ncwdane (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 44. Ria, je trekt je dit veel te persoonlijk aan, en bovendien moet je dit soort zaken sexe-neutraal bekijken, en niet vanuit een ‘mannetje-vrouwtje’-standpunt.

  Waar gaat het nu eigenlijk om?

  Het gaat erom dat ‘onze overheid’ en de meeslijmende massamedia ABSOLUUT ONBETROUWBAAR is gebleken te zijn, en dat is wat een klokkenluidersite aan de kaak wenst te stellen, zonder dat ik het voor Micha, MoM, of jou opneem.

  Er worden SMERIGE SPELLETJES met ons ALLEMAAL gespeeld via de machtsmiddelen die deze megalomane CRIMINELEN hebben!

  Was jij erbij toen Jeroen het leven liet, en weet jij waar -ook- zijn kinderen zijn?

  Ken jij de ware toedracht van Jeroen’s dood, en was het wel zelfmoord wat de overheid en de media ons willen doen geloven?

  Twee wezens waarin jij en ik geloven weten ALLES van de ware toedracht, want ze zagen alles gebeuren: God en de duivel, en daarnaast geloof ik dat er een heel vies luchtje zit aan de “zelfmoord” van Jeroen, zoals ook aan die van Anass, waar anderen meer weet van hebben.

  Hou je hoofd koel, Ria, en kleur de zaken niet met je eigen ervaringen, al begrijp ik dat best, want die neigingen hebben we allemaal op z’n tijd.

  In mijn HART brandt het vuur van waarheid en gerechtigheid, dankzij de ‘man van Nazareth’, die hier op deze site door de meesten wordt veracht, wat op zich ook al een ‘klokkenluideraandachtspunt’ is.

  Groetjes van…

  Hanss
  18 mei, 2013 at 23:24

  ReplyDelete
 45. Bericht met het oog op een land waar de machthebbers zelf alles doen wat allah verboden heeft, maar dat hun onderdanen verbieden, en met name de vrouwen: Saudische vrouw op top Everest

  ReplyDelete
 46. KASSA! Maar de elite zal dat de gelukkige via de banken wel weer AFJATTEN: Jackpot van $ 590 miljoen in Florida

  ReplyDelete
 47. Jesus created my mum and my dad, and He created the sperm and the ovum that fused into one cell, which was the beginning of my phisycal life.

  They were my masters untill I became an adult, but when JESUS came into my life He became my ONLY master.

  I am one of God's ADOPTED children, because I used to be a child of the devil, even though I didn't believe in God, the Bible or Satan.

  It was JESUS Himself who convinced me that evolution is based on nothing but FANTASY and that He is the CREATOR.

  Hans S

  ReplyDelete
 48. @Micha Kat

  Juist! En goed dat je dit er nog maar weer eens even bijzet, want jij kent als journalist dit soort code-taal, waar niet ingewijden aan voorbij gaan.

  Het is in Nederland net zo’n patroon geworden als in de VS dat de overheid steeds dit soort doorzichtige leugens en manipulaties gebruikt om het volk op het verkeerde been te zetten, met als oogmerk om de eigen smerige rol te verdonkeremanen.

  Maar daar trappen we niet meer in….meneer van Stoffelen.

  Kortom: wat is het beste verzet tegen dit soort praktijken?

  Erover publiceren, want de tegenpartij kent de macht van het woord, anders zou men niet alles uit de kast halen om dat vrije woord trachten te VERMOORDEN.

  Een andere naam voor mijn grote held is HET WOORD…nou dat woord werd inderdaad vermoord…met weinig succes overigens, want dat woord leeft tot ver na zijn dood voort.

  Waarvan akte.

  Hanss
  19 mei, 2013 at 11:02

  ReplyDelete
 49. Ik zag tutje Agnes onlangs nog op de TV en dacht gelijk; ‘heb je haar ook weer met haar grote mond, terwijl ze bakken met geld verdient met haar nieuwe baantje in dienst van het gespuis’.

  Het beste verzet tegen ‘big pharma’ is GEEN gif slikken of innemen wat hun tussenpersonen (artsen) je voorschrijven.

  Maar de meeste domme=ongeïnformeerde mensen doen dat wel, en zo kan deze MEGA-kwakzalverij doorgaan, met alle gevolgen van dien.

  Het beste wapen tegen de schoften van deze wereld is: INFORMATIE, INFORMATIE, INFORMATIE

  Hanss
  19 mei, 2013 at 12:51

  ReplyDelete
 50. Schijt Aan De Overheid http://mp3skull.com/mp3/schijt_aan_de_overheid.html

  Hanss
  19 mei, 2013 at 13:01

  ReplyDelete
 51. Onder het juiste topic.

  Vraagt de verslaggeefster aan de politiewoordvoerder in het TV-journaal; “gaat het om twee kinderen”, aangaande de vondst van twee dode lichamen http://nos.nl/artikel/508573-twee-lichamen-gevonden-in-cothen.html

  Ieder DEBIEL ziet zo dat het om twee KINDEREN gaat of om de lichamen van twee VOLWASSENEN, doch de politie kan dat blijkbaar (nog) niet zeggen.

  Het enige juiste antwoord dat die politiewoordvoerder had kunnen geven is JA of NEE.

  Maar nee…hij lulde er OMHEEN.

  Wordt vervolgd.

  Hanss
  19 mei, 2013 at 20:21

  Ieder DEBIEL = Iedere DEBIEL

  De afgelopen tijd is er ZEER INTENSIEF gezocht naar de twee jongens, maar het is een ‘voorbijganger’ die ‘ineens’ die twee lichamen ontdekt in een duiker; http://www.it-riool.nl/

  Hanss
  19 mei, 2013 at 20:41

  ReplyDelete
 52. @ fleur

  even linken: veel makkelijker

  http://boinnk.nl/blog/58013/waarom-kan-de-politie-niet-bevestigen-of-het-om-kinderlijkjes-gaat-of-om-lijken-van-volwassenen/

  http://boinnk.nl/blog/58020/heeft-dit-er-iets-mee-te-maken/

  Hanss
  19 mei, 2013 at 23:15

  ReplyDelete
 53. First of all; Dave Mustaine was raised as a Jehovah's Witness and is now a born again Christian (Wikipedia)

  He agrees with me and Satan exists and then God exists too..the Biblical God.

  Satan turns people into ANIMALS and JESUS makes people civilized and good.

  Evolution is a lie from Satan and creation is the only truth.

  It's all very simple, if you know it.

  Greetings from Hans from the Netherlands

  Hans S in reactie op jojo99dsl (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 54. Ja mooi was dat optreden hè?

  Het meest indrukwekkende is wat JEZUS gedaan heeft in het leven van Sheila, en daar getuigt ze van.

  Bedankt voor je reactie.

  Hans S in reactie op Corina Nagtegaal (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 55. Scientists did an experiment with a male rat; they put an electrode in his brain that directly reached its pleasure center, connected to a wire.

  They put him in a cage, along with an attractive female rat, delicious food and a small lever, with which he could directy activate his pleasure center in his brain, by an electrical circuit connected to that wire.
  · in reactie op Tanya Simmonds (De reactie weergeven)

  Hans S

  Hans S 1 seconde geleden

  He ate some food and he had a bit of sex with the female rat, but after he had discovered this pedal he didn't stop activating it until he was dead, because he stopped eating and drinking, because he had become addicted to this little lever.

  Tanya, you're addicted to pleasure and it's going to kill you some day.
  · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 56. compleet off-topic

  “Gopal
  19 mei, 2013 at 19:57

  @ MindoverMatter

  Ben het eens met je observatie dat WOIII op ontvlammen staat. Damascus wordt vernietigd, maar Israël ook. De Bijbel voorspelt dat reeds Jesaja 17. En wat er allemaal nog volgen gaat in deze verschrikkelijke oorlog is te erg voor woorden.”

  Israël wordt (nog) niet vernietigd, want de regering van Israël speelt onder één hoedje met de NWO=het Vaticaan, Jezuïeten, zwarte paus Adolfo Nicolás en alles wat daaronder valt http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/02/the-satanic-power-tree.html

  Israël zal klappen krijgen, vergelijkbaar met de golfoorlog van 1991 toen 39 Scud-raketten op Israël werden afgevuurd door Irak en Tel Aviv behoorlijk zwaar getroffen werd, zonder één slachtoffer overigens, en wat Israël heel goed verborgen wist te houden, want er mochten geen beelden naar buiten worden gebracht van de enorme verwoestingen die die Scuds hadden aangericht om de vijand geen triomfantelijk gevoel te geven, en meteen na het conflict werd met de herbouw gestart.

  Israël en de VS werken nauw samen en het is òf Israël òf de VS dat straks Damascus nucleair zal vernietigen, als Assad aan de winnende hand lijkt te zijn, met de hulp van Rusland en Iran.

  Maar dit is allemaal de bedoeling, omdat het NIET gaat om Syrië, maar om Rusland zelf.

  Rusland is een grote prooi voor de NWO, omdat Rusland rijk is aan grondstoffen, en omdat het Vaticaan wil afrekenen met het Oosters-orthodoxe geloof, en omdat Rusland een obstakel is naar het tot stand brengen van een wereldregering, en daarbij wordt de VS ook opgeofferd.

  De hele wereld moet “Rooms Katholiek” worden=deel worden van het Romeinse Rijk, met als militaire spil de NAVO, gesteund door de VN en als basis Rome en de EU en later Jeruzalem.

  Syrië wordt samengevoegd met Irak om ASSUR uit de dood te laten opstaan, en wie daarvan de baas zal zijn zal de komende werelddictator zijn, en dat is zo goed als zeker ‘Obama’, alias Barry Davis.

  Maar eerst moet Rusland uit de tent worden gelokt, en dat staat beschreven in Ezechiël 38/39.

  De koude oorlog is weer helemaal terug en is nooit weggeweest en alles wordt door de zwarte paus en zijn Jezuïeten bekokstoofd, wat anderen ook mogen beweren.

  Het werkelijke doel is om iedereen te onderwerpen aan hun held Lucifer, die straks allerlei bovennatuurlijke kunsten uit de kast zal halen om de mensen voor de gek te kunnen houden, wat de Bijbel heeft voorzegd.

  Het is voor mij een hele interessante tijd omdat de Bijbelse profetieën als een spoorboekje uitkomen, al zullen boosaardige lieden mensen zoals ik daarom gaan haten omdat men zal zeggen; “dus die rotgod van jou heeft dit allemaal zo gepland?…dan verdien je de dood, want dat ben jij ook zo’n smerige klootzak”.

  Ach ja…ik spreek uit ervaring…en ik leef nog..

  Hanss
  20 mei, 2013 at 4:02  Slapen?

  Dat is dat je je bewustzijn VERLIEST..aan wat en aan WIE?

  Psalmen 121,4

  Zie, de Bewaarder van Israël
  sluimert noch slaapt.


  Hanss
  20 mei, 2013 at 4:06

  ReplyDelete
 57. De bedoeling van de overheid is dat iedereen met z’n ‘gehersenspoelde zultkop’ gelooft wat zij ons wijsmaken.

  Terug in de tijd:

  GEEN BEWIJS VOOR ZELFMOORD JEROEN DENIS
  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23315/geen-bewijs-voor-zelfmoord-jeroen-denis

  Hanss
  20 mei, 2013 at 14:31

  ReplyDelete
 58. 2:39 This is NOT a solo, but this is Ritchie Blackmore's MUSICAL STATEMENT on behalf of LUCIFER-Satan toward His maker, and the whole band was in his POWER during that time.

  This song is about the rise and FALL of Morning Star-Lucifer, who became SATAN, God's enemy and of every human being on earth.

  He will BURN in the lake of fire!

  Satan hates you!

  JESUS loves you!

  Hans S

  ReplyDelete
 59. And I will track you down wherever you're trying to attack MY fellow believers in JESUS Christ, because that's what you are doing here on Youtube. From a satanic point of view your actions are quite 'normal', because people who used to be lovers of Christ and who have turned against Him, have become antichrists whose aim it is to attack and to lure into sin real lovers of JESUS. So Tanya, you're my enemy, remember? But I love my human enemies, and I detest Satan, whose very existence you deny.

  Hans S in reactie op Tanya Simmonds (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 60. Tanya, your example had nothing to do with my example.

  God is the creator of the pleasure center in our brain, and one way of activating it is through sexual stimuli.

  In the concentration camps sex was the last thing the victims were thinking of, because they only wanted to survive and only nutrition was important to them.

  You make sexuality far too important and also the need for excitement.

  You don't know Jesus nor the Bible, even if you would have studied theology for 100 years.

  Hans S in reactie op Tanya Simmonds (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 61. r_vandenberg, nou wil ik niet ‘de Joden’ erbij slepen, want al weet ik dat er aardig wat compleet verrotte Joden hebben bestaan, en nog steeds bestaan, die samenwerk(t)en met de NWO, maar de NWO zelf wordt gestuurd door het Vaticaan, en ADOLFo Nocilás, de zogeheten ‘zwarte paus’ van de meeste SATANISCHE club op aarde die heel VALS de naam misbruikt van mijn grote (Joodse) held; de Jezuïeten.

  Er zijn wèl zes miljoen Joden LEVEND VERBRAND plus 12 miljoen niet-Joodse christenen: Micha en de Holocaust
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2011/12/micha-en-de-holocaust.html

  The Satanic Power Tree
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/02/the-satanic-power-tree.html

  Hanss
  21 mei, 2013 at 17:07

  ReplyDelete
 62. Gretha Muller, van het Vaticaan hoef je niets te verwachten en er is maar één oplossing aangaande dat SATANISCHE bolwerk: TOTALE VERNIETIGING met wortel en tak.
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/02/het-gaat-er-nu-om-spannen-xandernieuws.html

  Duitsland is nog steeds BEZET door NAZI-Amerika, en het was Amerika dat (namens het Vaticaan) Hitler aan de macht hielp en ook de JEZUÏET Jozef “Stalin”.

  De zogenaamde Hitler-groet komt uit AMERIKA en ook het hakenkruis: http://rexcurry.net/america-first-committee-charles-lindbergh-wikipedia-org-wiki.html

  A shitload of news from NAZI-America
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/a-shitload-of-news-from-nazi-america.html

  The Jesuit Roots of Socialism and Communism
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/04/the-jesuit-roots-of-socialism-and.html

  Mystery Babylon exposed
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/04/mystery-babylon-exposed.html

  The black pope; the most powerful man on earth
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/04/the-black-pope-most-powerful-man-on.html

  De LUL van Rome en de KUT van Allah – The DICK of Rome and the CUNT of Allah
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/02/de-lul-van-rome-en-de-kut-van-allah.html

  Met excuses voor de grove taal en groeten van Hans Steijnhagen

  PS:

  Auf Deutsch und etwas ganz anderes; Prof. Dr. Walter Veith – Kreation versus Evolution http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/prof-dr-walter-veith-kreation-versus.html

  Hanss
  21 mei, 2013 at 19:04

  ReplyDelete
 63. Zwaar off topic

  rc
  21 mei, 2013 at 19:58

  >>@ hanss je ziet de foute info over 9 11, sandy hook, boston,.vaatstra, anass etc. Maar het verhaal over 6 miljoen levend vergastte joden zou als enige in de geschiedenis wel waar zijn. Dus alles gelogen behalve dat<<

  Het klopt dat er geen 6 miljoen Joden zijn verGAST gedurende de 'tweede wereldoorlog'; ze werden doodgeschoten (Babi Yar https://nl.wikipedia.org/wiki/Bloedbad_van_Babi_Jar ), doodgeknuppeld, doodgehongerd, vermoord door ziekten en uitputting, vermoord door 'medische- en wetenschappelijke experimenten en op andere wijzen en vooral werden ze in VIJF (Pentagram) OFFERPLAATSEN aan Satan (en het Vaticaan) LEVEND VERBRAND, nadat ze met Zyklon-B waren VERDOOFD!

  Daarnaast werden zo'n 12 miljoen Christenen ook levend verbrand, of op andere wijzen vermoord door de ROOMS KATHOLIEKE STROMANNEN van het Vaticaan, Hitler en "Stalin" (Iosif Vissarionovitsj Dzjoegasjvili was een Georgische JEZUÏET!) met medeweten van Churchill en Roosevelt-Truman, want die zaten ook in het complot, want dat was de toenmalige NWO.

  EXPRES werd de oorlog GEREKT opdat er nog meer Joden en christenen (en anderen) konden worden vermoord en geofferd aan Satan http://one-evil.org/content/home.html

  Toen ik in 2011 bovenstaande site ontdekte vond ik dat de MEEST SATANISCHE site van het hele internet…en in zekere zin is dat ook zo, want wat op die site wordt onthuld tart elk normaal voorstellingsvermogen; het is het toppunt van KRANKZINNIGHEID!

  Ik was er dagen van ondersteboven, terwijl ik meende al zoveel over de tweede wereldoorlog te weten…nou, niet dus!

  Maar dit is de kracht van het internet: informatie, informatie, informatie.

  Besef goed dat de toenmalige 'elite-Joden' in meerderheid de dans ontsprongen 'dankzij' het Vaticaan en de Jezuïeten, met wie de COLLABOREERDEN, en dat de meeste Joodse (en niet-Joodse) slachtoffers (of BRANDoffers) van het SATANISCHE nazisme eenvoudige Joodse mensen waren.

  Het eerste slachtoffer van het nazisme was Duitsland zelf!

  Het oude Duitsland moest kapot, om naar (nazi)Amerikaans voorbeeld er een 'Verenigde Staten van Duitsland' van te maken, als blauwdruk voor de latere 'Verenigde Staten van Europa', de (Rooms katholieke) EU, wat de blauwdruk is voor de komende "Verenigde Staten van de Wereld".

  Hanss
  22 mei, 2013 at 6:50

  ReplyDelete
 64. >>Het oude Duitsland moest kapot, om er naar (nazi)Amerikaans voorbeeld er een ‘Verenigde Staten van Duitsland’ van te maken<<

  De Stranglers zagen dat destijds (1978) al scherp voor ogen en destijds 'diende' ik in Duitsland bij de Nederlandse pantsertroepen, aan de rand van het grootste Duitse militaire oefenterrein dat Hitler destijds had laten inrichten, en waartoe complete dorpen dienden te verdwijnen.

  Mijn mooiste moment: dat ik (dronken als een kanon) tegen een Oost-Duitse grenspaal stond te zeiken toen we met een aantal maten naar de voormalige Oost-Duitse grens trokken waar GEEN muur stond, maar mijnenvelden en een hek en grenswachten die je constant in de gaten hielden van hoge uitkijktorens, tegen wie wij vrolijk de middelvinger opstaken en die we voor van alles en nog wat uitscholden…zoals "Schweinhunde!"

  En toen kwam er een zeer zenuwachtige West-Duitse grensbeambte aan die was gewaarschuwd door de Oost-Duitsers die hun machinegeweren op ons gericht hielden en van plan waren op ons te schieten, indien we niet zo snel mogelijk daar zouden opdonderen, en we waren in burger, maar toen die West-Duitse grensbeambte hoorde dat we Nederlandse NAVO-huzaren (zo heet dat bij de Cavalerie) waren, werd hij helemaal zenuwachtig en gaf hij ons het dringende advies om op een officiële uitkijkplaats naar de voormalige DDR te kijken, wat we toen ook gingen doen, terwijl een maatje zei in steenkolenduits: 'ach wir holländische soldaten machen keinen paunhaupf", maar die was ook bezopen, behalve de chauffeurs van de auto's.

  We waren destijds trouwens elke dag bezopen…maar dat terzijde…en volgens mij de Russen ook, dus dat had een 'leuke oorlog' kunnen worden met allemaal dronken soldaten.

  Dat was dus de "koude oorlog"…en ik was compleet van God los.

  The Stranglers – Curfew From the Album Black & White
  http://www.youtube.com/watch?v=QuG9tlRfTz8

  Toepasselijk tekstfragment:

  'Germany failed to protect her borders
  She had grown soft with the American dream'

  Read more: http://artists.letssingit.com/stranglers-lyrics-curfew-fhjwbkt#ixzz2TztBmkw0

  Hanss
  22 mei, 2013 at 7:44

  ReplyDelete
 65. Nog even off topic want ik vertelde iets incorrect, want ik was zelf één van de chauffeurs van de auto’s…kun je nagaan; dronken achter het stuur…dat kon toen allemaal nog en ik had nog maar net mijn (Duitse) rijbewijs, mijn “Führerschein”.

  Men noemde mij meestal bij mijn achternaam.

  Maar waar ging het ook alweer over?

  Oh ja, die Frank Populier…die figuur ga ik nu maar eens fileren, want zijn rol is zeer verdacht.

  Hanss
  22 mei, 2013 at 8:06

  ReplyDelete
 66. Zo zie je het volgens mij vanaf het water, vanuit een bootje, en dan kan je zo door die buis (duiker) kijken.

  Goed werk, Henk Hollander!
  Hans S in reactie op jan lul (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 67. Heeft iedereen dit filmpje al gezien?
  http://www.youtube.com/watch?v=E9WWibh2Yrg#

  Hanss
  22 mei, 2013 at 9:11

  ReplyDelete
 68. Ik zag dat die link al was geplaatst, maar ik zette die als bron er even bij.

  Hanss
  22 mei, 2013 at 11:05

  Ik kan wel uit ervaring zeggen dat mensen die alleen maar door de MSM zich laten informeren, totaal anders tegen deze zaak aankijken dan mensen die zich laten informeren door sites als deze.

  Hanss
  22 mei, 2013 at 11:25

  ReplyDelete
 69. r_vandenberg

  Ja, die gedachte was ook al bij me opgekomen, omdat we geen foto’s van lichamen hebben gezien.

  Maar goed dat je dit te berde brengt.

  Hanss
  22 mei, 2013 at 12:20

  ReplyDelete
 70. Ondertussen heb ik het idee dat ik naar de ‘maanlandingen’ heb zitten kijken, met ‘Apollo Henkie’ http://nl.wikipedia.org/wiki/Henk_Terlingen die ons brave tv-kijkertjes tekst en uitleg geeft over dit ‘gebeuren’, terwijl er in werkelijkheid acteurs in een enorme studio nep-astronauten spelen die zogenaamd op de maan lopen.

  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/06/rammstein-amerika.html

  “Apollo Henkie” moet blijkbaar meer hebben geweten, want hij was regelmatig bezopen….schijnbaar om zijn geweten te verdoven.

  Ik las als puber ooit een science fiction roman van de Vlaamse schrijver Hugo Raes met daarin verhalen over een ‘elektrische jongen’ en andere gekkigheid, en ik herinner me dat daar zelfs een tv-soap over ging waar iedere randdebiel naar keek alsof het echt gebeurde (in dat verhaal dus), en zo werkt dat ook in deze zaak, en andere MIND-CONTROL-zaken.
  http://www.scholieren.com/boekverslag/54888

  Hanss
  22 mei, 2013 at 13:44

  ReplyDelete
 71. The US-government is 100% PURE EVIL!

  You need JESUS if you don't want to burn in the eternal lake of fire.

  Hans S in reactie op CamJvideo (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 72. And you're lost without Jesus Christ.
  Hans S in reactie op CamJvideo (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 73. So you're suggesting that not believing in JESUS is more intelligent than believing in Him?

  Well I believe in JESUS and I know 9/11 was a false flag and I believe 'Obama' is Barry Davis or Frank Marshall Davis jr, who serves the interests of the Vatican and its Jesuits=NWO=Lucifer.

  There's only ONE escape from all of this: give your life to your creator, who happens to be Jesus Christ, for He is God.

  Satan hates you,

  JESUS loves you!

  Hans S in reactie op CamJvideo (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 74. Dit was off-topic al elders geplaatst, maar dit is o.a de juiste plek voor deze ‘nieuwe wending’ in deze MIND-CONTROL-zaak;

  Vader mogelijk bij duiker gefilmd
  http://nos.nl/tekst/510022-vader-mogelijk-bij-duiker-gefilmd.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+nosnieuws+%28NOS+Teletekst%29

  Hanss
  23 mei, 2013 at 22:34

  ReplyDelete
 75. Men kan maar beter nooit voor een ‘rechter’ hoeven te verschijnen, en vraag dat maar aan de vele ten onrechte veroordeelden.

  Wat anders en off-topic, maar bij Xandernieuws is men nu wel heel gevaarlijk bezig door de “liefste man van de wereld” weg te zetten als mogelijke antichrist;

  XANDERNIEUWS SPEELT MET VUUR!
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/xandernieuws-speelt-met-vuur.html

  Hanss
  23 mei, 2013 at 22:44

  ReplyDelete
 76. vonne, mijn titel was natuurlijk IRONISCH bedoeld…. ;-)

  Maar het kan altijd weer gekker in het GEKKENHUIS dat de NWO is: Was the Woolwich Attack a Hoax? (Debunked)
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/was-woolwich-attack-hoax-debunked.html

  Hanss
  23 mei, 2013 at 23:36

  ReplyDelete
 77. vonne, ik zie jouw ‘koppie’ toch ook niet?

  Ik schreef toch al “liefste man van de wereld” tussen aanhalingstekens.

  ‘Obama’ is op z’n minst een pathologische leugenaar.

  @knowtoomuch

  Je ziet zoveel ‘ziootjes’ dat je de ‘jezuwietjes’ die daarboven staan uit het oog verliest.

  Hanss
  24 mei, 2013 at 0:04

  ReplyDelete
 78. knowtoomuch, we zijn het gedeeltelijk eens, want er zijn inderdaad een hoop verkeerde Joden bezig aan de kant van de NWO, maar dat is toch maar een minderheid op het totaal aantal Joden, en die ‘aanslag’ in London is nep, en bedankt voor de linken en ik heb er zelf een topic van gemaakt op mijn site:

  London Soldier Killing Hoax Plus Sandy Hoax News
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/london-soldier-killing-hoax-plus-sandy.html

  Maar…kijk onderaan mijn topic en dan zie je linken naar sites die duidelijk maken dat de ‘foute Zionisten’ (er zijn ook goede Zionisten; Zion is Jeruzalem) gestuurd worden door de JEZUÏETEN van het Vaticaan.

  Het Vaticaan en de Roomse SATANSKERK staat voor het (verborgen) Romeinse Rijk, met als ‘god’ Venus=Morgenster=Lucifer, die ze omgedoopt hadden tot “Maria, hemelkoningin”.

  De Bijbel maakt duidelijk dat ‘de man van Nazareth’ zal terugkeren als zijn land en zijn volk opnieuw bezet zal zijn door dat Romeinse rijk, zoals het was toen Hij voor het eerst op aarde kwam.

  Dat is bijna zover, maar nog niet helemaal…eerst moet een ‘wereldleider’(Obama=de antichrist) samen met een ‘geestelijk leider’ (de paus=de valse profeet) een “vredesverbond” met (het uitschot van) Israël sluiten, en daarvan dus het afgeschreven deel dat SCHIJT heeft aan de God van Israël, die “toevallig” één is met “de man van Nazareth”.

  De Jezuïeten HATEN “de man van Nazareth” en diegenen van zijn volk die zich door Hem zullen laten redden (een derde deel) en iedereen die in die “SMERIGE ROTJOOD” waagt te geloven….zoals ik.

  Hanss
  24 mei, 2013 at 4:57

  ReplyDelete
 79. Waarom wil een mens AMBTENAAR van politie zijn?

  Waarom wil een mens de macht hebben om een ander mens DOOD te kunnen maken?

  Elke dictatuur kan niet bestaan ZONDER zulke mensen!

  Tijdens de bezetting van ’40-’45 hielpen alle politieagenten de bezetter met het oppakken van de Joden en anderen, en vele andere ambtenaren collaboreerden net zo goed….net als VEEL burgers.

  Hanss
  24 mei, 2013 at 16:43

  ReplyDelete
 80. Yes you're right: everything the government says is true and everything we watch on TV and UTube is real, because our senses say so.

  Stop thinking people, because Big Brother is thinking for you....

  Hans S

  ReplyDelete
 81. Micha is prettig gestoord. Zijn opponenten zijn onprettig gestoord.

  Maar wat anders, en ik weet niet of dit al was geplaatst, maar de soap rond de ‘onthoofde Britse soldaat door bezeten moslims in London’ gaat door:

  [FULL/RAW] Woolwich Attack: NEW Shocking Video of Terrorists Charging at Police Car http://www.youtube.com/watch?v=q_EI_S9fzP0

  Ik heb al een paar meninkjes gegeven;

  El Guapo 5 uur geleden

  Asif Patel “this is fake” oh dear, only a matter of time until the paranoid conspiracy theorists showed up. Get out of your house!
  ·

  Hans S

  Hans S 34 minuten geleden

  Yes you’re right: everything the government says is true and everything we watch on TV and UTube is real, because our senses say so.

  Stop thinking people, because Big Brother is thinking for you….
  · in reactie op El Guapo
  parmenion96

  parmenion96 31 minuten geleden

  do you say the video is fake?
  · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)
  Hans S

  Hans S 8 minuten geleden

  London Soldier Killing Hoax Plus Sandy Hoax News

  watch?v=jDd9cwqoni8

  That’s all I’m saying

  Hanss
  25 mei, 2013 at 23:36

  ReplyDelete
 82. @Analist
  25 mei, 2013 at 17:46


  >Weet iemand trouwens of Rutte nou hetero, homo of iets anders is?<

  Hij suggereert hetero te zijn en dan gelijk op de mormoonse manier;
  http://i1185.photobucket.com/albums/z343/guust44/rutte-vrouwen_zpsd359a894.jpg

  Hanss
  25 mei, 2013 at 23:56

  ReplyDelete
 83. knowtoomuch
  25 mei, 2013 at 23:59


  Spaghetti western in London Town!

  Hanss
  26 mei, 2013 at 0:05

  ReplyDelete
 84. Ach Gopal, met zo’n 3e wereldoorlog kan de ‘elite’ weer nieuw wapentuig testen en verkopen, en dan kunnen ze eindelijk die nazi-’UFO’s’ van stal halen om ook nog eens extra te suggereren dat we door ‘buitenaardsen’ worden aangevallen, waarna ze snel een ‘wereldcrisismanager’ kunnen aanstellen, en ik heb me laten vertellen dat “Obama” daar wel namens de VN en het Vaticaan voor te porren valt, met steun van de ware zwarte paus, Franciscus;

  ULTIMATE DECEPTION; The Black Pope in White
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/ultimate-deception-black-pope-in-white.html

  Hanss
  26 mei, 2013 at 0:19

  ReplyDelete
 85. Badr Hari Knock Down

  Wel van een tijdje terug, maar niet minder fraai;

  http://www.youtube.com/watch?v=FsfrhSzWvJU

  Ach ja, hoe deed Simson dat ook alweer?

  Met een ezelskaak 1000 Filistijnen hun hersens inslaan, met de zegen van God.

  Zo’n lot gun ik de duivelse elite van deze wereld ook, en dat gaat ook eens gebeuren en dan nog veel erger, en met dezelfde zegen van God, want dan doet ‘ie het zelf.

  Hanss
  26 mei, 2013 at 0:31

  ReplyDelete
 86. Andre Vergeer
  26 mei, 2013 at 1:19


  Alle kwade wegen wijzen richting het Vaticaan.

  knowtoomuch
  26 mei, 2013 at 1:45

  Israël is geen apartheidsstaat en zelfs indien het dat wel was, wat dan nog?

  Apartheid betekent NAAST ELKAAR bestaan, zonder elkaar dwars te zitten en zich met elkaar te bemoeien.

  Het is te vergelijken met gescheiden mensen die toch goed met hun kinderen weten om te gaan en die daar verstandige afspraken over hebben gemaakt, en die hun eigen leven leiden, en elkaar niet haten en elkaar blijven respecteren.

  Binnen het ‘officiële Israël’ (dat deel van het voormalige “Palestina” wat internationaal erkend wordt als de staat Israël) leven de (moslim)Arabieren naast de Joden, en de meeste Arabieren die in “de omstreden gebieden”=”Westbank en Gaza” (maar ook binnen ‘officieel Israël) leven, zijn (net als bij ons de gastarbeiders en andere gelukszoekers) ooit vanuit andere omringende Arabische landen naar het westelijke deel van het voormalige “Palestina” (het oostelijke deel werd de staat Jordanië, en is het werkelijke Palestina) getrokken toen de Joden er iets moois van maakten, omdat dat werkgelegenheid=geld opleverde, ook al zaten er OOK foute Zionisten achter de stichting van de staat Israël.

  Islam is apartheid: indien de islamitische Arabieren hun staat krijgen op de “West Bank” (“Gazastan” hebben ze al) dan mag er van hun geen Jood meer leven, en wie dat toch doet wordt ‘gewoon vermoord’, met de zegen van allah en zijn geile en geschifte “profeet”.

  De LUL van Rome en de KUT van Allah – The DICK of Rome and the CUNT of Allah
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/02/de-lul-van-rome-en-de-kut-van-allah.html

  De islamitische Arabieren verjagen of vermoorden ook VOLKSGENOTEN die zo ‘achterlijk’ zijn om in ‘de man van Nazareth’ te geloven en de Bijbel, en zo wonen er bijna geen Christenen meer in (bijv.) Bethlehem, terwijl dat nog totaal andersom was toen ik in oktober 1993 daar was geweest, en Nazareth (ben ik ook geweest) valt onder Israëlisch bestuur, en daar heerst beschaving, want elke christen-Arabier heeft het daar goed.

  De islam is dus het probleem en NIET de tegenstelling Joden-Arabieren, en de islam is een uitvinding van (jawel) de Roomse SATANSKERK: divide and conquer-verdeel en heers!

  Did the Roman Catholic Church invent Islam?
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/01/did-roman-catholic-church-invent-islam.html

  @ Rudolf Paul

  COMPLEET off-topic

  Leuke band uit jouw moederland: http://www.youtube.com/watch?v=z9HdfVuWzrA

  Hanss
  26 mei, 2013 at 15:10

  ReplyDelete
 87. rc
  Terecht zeg je ‘volgens mij’.


  Als iemand tegen me zegt dat ik de weg kwijt ben, dan moet die persoon dat bewijzen, of hij/zij kletst uit zijn haar nek.

  Bewijs maar dat het niet zo is dat het Vaticaan de satanische islam geschapen heeft.

  Het ‘oude testament’ heeft het in de verste verten niet over die (p)islam.

  Hanss
  26 mei, 2013 at 15:29

  ReplyDelete
 88. De echte 'Dr. Dino' is Kent Hovind, die duidelijk maakt dat dino's GESCHAPEN werden door de God van de Bijbel en dat mensen en dino's tezamen hebben geleefd.

  Zie o.a. 100 reasons why evolution is so stupid (hier op YouTube)

  Hans S

  ReplyDelete
 89. Jesus was/is flawless.

  He is God and it's up to Him to determine what's flawless or not.

  He is the author and creator of life and everything, and He alone decides what' right or wrong.

  People are sinners and aren't flawless by nature, and they reason from their sinful state.

  Jesus NEVER sinned and He is the ultimate love, which makes Him flawless.

  Hans S in reactie op jfarrar19 (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 90. It is blasphemous to deny that Jesus is God.

  John 1;1 In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God. 2 The same was in the beginning with God. 3 All things were made by him; and without him was not any thing made that was made. 4 In him was life; and the life was the light of men.

  Jesus is the Word

  Hans S in reactie op Miljan Joksimović (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 91. The devil hates the FACT that Jesus is God, and so his people on earth hate this fact too.

  You're talking nonsense and you're lost without Jesus Christ.

  Hans S in reactie op urahara kisuke (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 92. The fool hath said in his heart, There is no God. Psalm 14:1

  Hans S in reactie op TvShopOnTv (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 93. rc
  26 mei, 2013 at 16:24
  islam en allah-verering komt voort uit Babel, waar ALLE valse religies vandaan komen, zoals ook het Rooms katholicisme.

  De eerste vrouw van Mohammed was niet toevallig een oudere, welgestelde Rooms katholiek, zoals het destijds nog wemelde van de christenen en (religieus)christelijken (zoals Rooms katholieken) in (Saoedi)Arabië.
  Alles wat naar Jodendom en naar Christendom riekt in de islam is gewoon gepikt en op een krankjorume manier geïntegreerd in dat idiote boekje van de moslims, genaamd de koran.

  pipo
  26 mei, 2013 at 16:27
  Domme stemmingmakerij, en je doet precies hetzelfde wat de tegenstanders van Micha doen: iemand aanvallen op diens persoonlijkheid en karakter en intelligentie, en dat ook nog eens onder de valse naam ‘pipo’.

  dovla
  26 mei, 2013 at 16:28
  Elke ware volgeling van ‘de man van Nazareth’ weet dat er een tegenstander is, die de Bijbel Satan of duivel noemt.
  Hij is degene die gestoorde mensen ertoe aanzet om mensen te misleiden met rotzooi en pulp, slechte plagiaat en regelrechte waanzin.

  De ergste idioten op dat vlak zijn de Jezuïeten die nu hun eigen man in het Vaticaan hebben als zwarte paus in het wit, waarmee ze hun misleiding hebben vervolmaakt, geheel in lijn met de strategie van hun meester Lucifer, de duivel.

  ULTIMATE DECEPTION; The Black Pope in White
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/ultimate-deception-black-pope-in-white.html

  Hanss
  31 mei, 2013 at 8:24

  ReplyDelete
 94. >>He? Ga je niet staan?” Haenen reageerde aanvankelijk met: “Je hebt je medicijnen niet genomen?” Maar toen dat geen resultaat opleverde schreeuwde hij hysterisch: “Kat, ik sla je op je bek!”<<

  Wat een zooitje! Dat krijg je als mensen denken vanuit hun teelballen.

  Anderen, die ook vanuit hun genitaliën (of wellicht vanuit hun endeldarm) denken plannen ondertussen 'ein frischer fröhlicher Krieg'

  Netanyahu Tells Putin: We’ll Destroy S-300s
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/netanyahu-tells-putin-well-destroy-s.html

  Hanss
  31 mei, 2013 at 10:26

  ReplyDelete
 95. Why do you want to stop me?

  Do you think you are God?

  Yes you do, and you suffer from the Satan-virus.

  Jesus is the only cure...the other option is self destruction.

  Hans S in reactie op MrSnarf98 (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 96. And you're LOST without Jesus Christ!

  You're brain is infected with the Satan-virus, which is obvious by looking at 'your picture'.

  Hans S in reactie op pontecanis (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 97. The devil is a 'god' with a small letter g.

  He's an idiot and he wants you to believe that JESUS isn't God.

  JESUS was crucified because He had called himself 'I AM', which is the name of God.

  The meaning of the name JESUS is 'I AM SALVATION'

  Hans S in reactie op urahara kisuke (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 98. Listen to this; 4 In whom the god of this world hath blinded the minds of them which believe not, lest the light of the glorious gospel of Christ, who is the image of God, should shine unto them. 2 Corinthians 4;4

  Satan the devil is 'the god of this world'...and he HATES you!

  JESUS loves you....for He's the REAL GOD;

  Matthew 28,18

  And Jesus came and spake unto them, saying, ALL(!) power is given unto me in heaven and in earth.

  Hans S in reactie op urahara kisuke (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 99. Now this is interesting, because someone told you to tell me to shut up, and that person is who this song is all about; the devil.

  Well devil, I have something to say to you: JESUS is LORD!

  Hans S in reactie op April Showers (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 100. Evolution is I*N*S*A*N*I*T*Y, because it doesn't exist.

  You suffer from a severe form of brain rot, because of all those porn demons inside your mind that are eating away any normal way of thinking.

  Porn demons?

  Yes, because you like to use the F-word.

  This implies you're 'thinking' from your genitals.

  Poor you...and you used to be such a cute little child before Satan ran away with your soul.

  You're completely lost without Jesus Christ.

  Hans S in reactie op pontecanis (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 101. YouTube is Run by Idiots.

  I agree; it's run by the CIA, and the CIA is run by the Jesuits of the Vatican, and the Jesuits are insane, because they're in love with Lucifer.

  Now you're from Canada, and Canada is run by the Vatican too, and so is my country, the Netherlands, and the European Union.

  Now my God=JESUS 'runs the show' and not Satan, and His politics are clear: if a person rejects Him as savior, he or she will get his adversary as master, and that's the fallen angel Lucifer, aka Satan.

  Hans S in reactie op yootoobisrunbyidiots (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 102. I don't care what you say, because I know you're an enemy of the cross and your master is Satan, for he's the master of THIS reality.

  You're dying and you can't fight against sleep, and when you sleep you're controlled by my master, Jesus, who has created your brain.

  I don't hate you, but Satan does.

  Jesus loves you! Whether you like it or not.

  Hans S in reactie op yootoobisrunbyidiots (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 103. Hans S 8 uur geleden

  Being a non-native English speaker it's easy for me to use strong terms, because I'm thinking in Dutch and then my brain translates it into (some sort of) English. But God=JESUS is also the creator of languages, so I leave it to Him, whether the things I say are coming across or not.

  But the funny thing is: I'm exactly the same in my own language.

  Language is very important: words are images (left-right hemisphere) and that's the way God's thinking as well.

  I tell you something: evolution made..
  · in reactie op fernieboy100 (De reactie weergeven)
  Hans S

  Hans S 8 uur geleden

  me very cynical and life seemed totally absurd and meaningless.

  To make a long story short: God(Jesus) told me personally; 'Hans, you can do two things; commit suicide or start reading the Bible'.

  The Bible is the core of any science, and the knowledge of God, who is JESUS, is the greatest wisdom, and loving Him is the biggest joy.

  I LOVE JESUS!

  Take care, it's late here and I'm going to bed now.
  · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 104. I predict that 'Obama' (Frank Marshall Davis jr, or Barry Davis) is sent by the satanic Jesuits of the Vatican and Joe Biden is his Jesuit mentor, and that he plays the same role as the Roman Catholic and Jesuit trained Adolf Hitler, and that he will lead the US into the third world war, after which the Vatican can establish a world government ruled by the antichrist and the false prophet.

  The Jesuits invented the LIE of evolution and the LIE of our earth being 'only a meaningless tiny planet'.

  Hans S in reactie op pontecanis (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 105. To everyone;

  Google (or search): Russian Sputnik Exposes Rotating Earth Fallacy!!

  h t t p : / / w w w . reformation . org/sputnik-stationary-earth.h­tml

  The Earth Is Not Moving

  h t t p : / / w w w . fixedearth . com/

  Moving-Earth DECEPTION!! - The Earth is NOT Moving!!

  h t t p : / / loveforlife . com . au/content/08/11/18/moving-ear­th-deception-earth-not-moving-­bernard-brauer-last-updated-no­vember-16th-2

  Study these pages and then come back to discuss by using your BRAIN and NOT your body.
  ·

  Hans S

  Hans S 1 seconde geleden

  Also interesting; 'Professor' Albert Einstein Unmasked At Last!!

  h t t p : / / ezekiel38rapture.blogspot.nl/2­013/04/professor-albert-einste­in-unmasked-at.html (my site)
  · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 106. Why don't you beat yourself?

  It can be great fun!

  Hans S in reactie op Andrew Pires (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 107. Now this is a mature and constructive respons; thank you.

  I'm only a messenger of my God, and I used to be an unbeliever until I became 24 in 1984.

  During high school I was taught about evolution, and because I wasn't raised at home as a christian, I believed it, because it was presented as truth and it seemed to be very plausible and proven, but during the '70's I watched a TV program which showed the creationist viewpoint,
  · in reactie op Ash Uchiha
  Hans S

  Hans S 10 minuten geleden

  and in that program was the late Arthur Wilder-Smith who was a creationist, and he made me doubt my evolution conviction.

  But lots of other things had to happen before I finally surrendered myself to Jesus Christ and the Bible, and that's a long story.

  But since then I know where I'm going after death, and I know that this world is created by God, but I also know why things go wrong and why we are mortal, because I believe in the fall of Adam and Eve
  · in reactie op Hans S
  Hans S

  Hans S 5 minuten geleden

  and that God had cursed this earth to punish them, and I also know that God came to this earth as Jesus Christ to bear OUR punishment on the cross, and that everyone, who believes it was necessary that he has done this, because of our sins, will be redeemed, and receives God's grace and love.

  You could simply ask God this question; "God, if you really exist, show yourself to me and make yourself known unto me".

  Whenever a person is really interested in God,
  · in reactie op Hans S

  Hans S

  Hans S 3 minuten geleden

  He will take action.

  I can testify that it's true.

  God answers prayers!

  · in reactie op Hans S

  ReplyDelete
 108. AMEN!!!

  'Obama' is the wicked one and Pope Francis is the other one.

  He's the black pope of the Jesuits, and the Jesuits invented satanic evolution, and they're responsible for many more lies.

  Check out these sites (search):

  one-evil.org

  Vatican Assassins (under construction)

  the jesuit vatican new world order

  The Atlantean Conspiracy: The Earth is Not Moving

  -------

  YouTube removed this video of an Australian brother in Christ Jesus: The earth is not rotating - spinning - or moving !!

  Hans S

  ReplyDelete
 109. YOU are the evidence!

  Hans S in reactie op Matthijs Noyce (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 110. God created angels and humans, above the animals, with intelligence and a free will, unhindered by a program called 'instinct'.

  Humans do have instincts, just like animals, but they can choose to ignore those.

  Evolutionsts think like animals, which they 'justify' by means of their ridiculous 'evolution' crap.

  (Biblical) creationists don't need this bullshit, because they acknowledge the fact that they're created by God=JESUS Christ.
  · in reactie op Matthijs Noyce (De reactie weergeven)

  Hans S

  Hans S 1 seconde geleden

  The final destination of humans is to be like the angels, after this experience on earth, during which they have been tested whether they wanted to believe in God or not and to obey Him.

  Evolutionists are having the same criminal mind as the fallen angel Satan, and they refuse to acknowledge the fact that God is their master, and so they need the evolution lie, just to be able to 'justify' their satanic attitude.

  · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)
  Hans S

  Hans S 1 seconde geleden

  Evolution is impossible and it's a sick lie from the father of lies, the devil, aka Satan, and unless they repent, all evolutionst will end up in God's lake of fire.
  · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 111. There ARE human fossilized human footprints in the same fossilized riverbed with in it also fossilized footprints of a dinosaur.

  Evolutionists have been tampering with these finds and that's why most people don't know about it!

  Evolutionists are LIARS and they CHEAT.

  Google or search; Fossil Footprints | Genesis Park

  Ten Reasons Evolution is Wrong

  Hans S in reactie op Matthijs Noyce (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 112. Evolution doesn't exist!

  Google or search; Fossil Footprints | Genesis Park

  Ten Reasons Evolution is Wrong
  Hans S in reactie op Ema Seijas (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 113. Hi Satan, you know you're gonna burn in hell, don't you?

  PS: I was talking to Satan, the inspiratotor of the person who hides behind the nick name ajs1031

  JESUS IS LORD!

  JESUS IS THE TRUTH!

  JESUS IS GOD!

  JESUS IS ALMIGHTY, so GET LOST WITH YOUR SATANIC MADNESS!

  Hans Sin reactie op ajs1031  Yes, in fact, Google FOSSIL FOOTPRINTS HOAX, you stupid son of a homeless bastard and a passed out heroin whore.

  The "Footprints" were made BY MOTHER FUCKING CREATIONISTS, and this has BEEN MOTHER FUCKING PROVED YOU POND SCUM EATING YELLOW BELLIED LIMP DICKED THROWBACK TO HOMO NEANDERTHAL.

  Go take a flying fuck at a starving great white shark, you waste of elemental Phosphorus.

  ReplyDelete
 114. First watch; Zyklon B test on humans Holocaust Hoax watch?v=TopEBh-a4Ac&bpctr=1370­556247

  Then Google and READ and INVESTIGATE

  one-evil.org

  The Jesuits also concocted evolution, marxisme, communism, fascisme and more.

  Hans S in reactie op Matthijs Noyce (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 115. Submit your complaints to my master JESUS, and without Him you're completely lost.

  So don't be whacking off this chance you're getting and repent, because hell is lonely and very hot and very boring, because it's lasting forever.

  Heaven is the place to be, but you'll have to go through the sheep gate, which is my boss JESUS.

  Hans S in reactie op April Showers (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 116. PowNed valt ook onder de Televaag, en kwam met dit bericht om het volk verder te misleiden;

  De moord op de broertjes Ruben en Julian uit Zeist was uitvoerig voorbereid http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/06/vader_doodde_broertjes_om_rege.html

  ReplyDelete
 117. Then said Jesus unto them again, Verily, verily, I say unto you, I am the door of the sheep. John 10,7

  Where there is no vision, the people perish: but he that keepeth the law, happy is he. Proverbs 29,18

  People are increasingly thinking like animals, while they're projecting this mindset on others who confront them with Biblical wisdom

  Hans S in reactie op Ema Seijas (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 118. "TONS of proof behind it", "those people tell me that you are full of bullshit"

  You're screaming to yourself in an effort to convince yourself it's true what you're asserting.

  Evolution is BULLSHIT, HORSESHIT any kind of SHIT!!

  Hans S in reactie op Matthijs Noyce (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 119. You're not the result of millions of years of chance and time, but you're created in the image of your creator, God=JESUS.

  We are variations on Him self*, but we must admit we're created, and that we didn't invent ourselves.

  *this has mostly to do with His brain

  Hans S in reactie op Matthijs Noyce (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 120. I probably listened to this song before you were born, in 1978.

  Van Halen played this song live in my country on a festival and I was there (see my comments below; click on All Comments) and 20 years old.

  Eddie and Alex van Halen were born in my country.

  No, it's not a sin to listen to this kind of music.

  Listen to this song and I'm playing along on my electric guitar;

  Deep Purple - Fools - special version watch?v=TsBelMEgDp8

  Christian metal;

  Time's Wasting - SAINT

  watch?v=d2cuq1xr2js

  Hans S in reply to Ema Seijas (Show the comment)

  ReplyDelete
 121. That's not true and more importantly; he's your brother in Jesus Christ, saved by His precious blood, or do you think you're better than him?

  Read this; h t t p : / / web.archive . org/web/20110121035622/ h t t p : / / w w w . vaticanassassins . org/the-plan/

  Hans S in reply to amy2x . (Show the comment)

  ReplyDelete
 122. I know for sure you're under the influence of God's enemy, Satan.

  Calling me retarded won't help you.

  You need JESUS Christ!
  Hans S in reply to Johan Holm (Show the comment)

  ReplyDelete
 123. And you're worse than insane for rejecting YOUR creator God-JESUS

  Satan hates you very much

  Hans S in reply to shmackay1 (Show the comment)

  ReplyDelete
 124. He detests EVERYONE except himself.

  He looks down on you and he laughs in your face, because you believe in his satanic lie of evolution, which has downgraded you into believing you're nothing more than a piece of SHIT coming forth from a pointless explosion.

  Hans S in reply to noobzter222 (Show the comment)

  ReplyDelete
 125. God = JESUS = God = the Holy Spirit

  And Jesus came and spake unto them, saying, All power is given unto me in heaven and in earth. Matthew 28,18

  Revelation 1;9 I John, who also am your brother, and companion in tribulation, and in the kingdom and patience of Jesus Christ, was in the isle that is called Patmos, for the word of God, and for the testimony of Jesus Christ. 10 I was in the Spirit on the Lord's day, and heard behind me a great voice, as of a trumpet, .
  · in reply to Lee McLoughlin (Show the comment)

  Hans S

  Hans S 1 second ago

  11 Saying, I am Alpha and Omega, the first and the last: and, What thou seest, write in a book, and send it unto the seven churches which are in Asia; unto Ephesus, and unto Smyrna, and unto Pergamos, and unto Thyatira, and unto Sardis, and unto Philadelphia, and unto Laodicea. 12 And I turned to see the voice that spake with me. And being turned, I saw seven golden candlesticks;
  · in reply to Hans S (Show the comment)
  Hans S

  Hans S 1 second ago

  13 And in the midst of the seven candlesticks one like unto the Son of man, clothed with a garment down to the foot, and girt about the paps with a golden girdle. 14 His head and his hairs were white like wool, as white as snow; and his eyes were as a flame of fire; 15 And his feet like unto fine brass, as if they burned in a furnace; and his voice as the sound of many waters.
  · in reply to Hans S (Show the comment)
  Hans S

  Hans S 1 second ago

  16 And he had in his right hand seven stars: and out of his mouth went a sharp twoedged sword: and his countenance was as the sun shineth in his strength. 17 And when I saw him, I fell at his feet as dead. And he laid his right hand upon me, saying unto me, Fear not; I am the first and the last: 18 I am he that liveth, and was dead; and, behold, I am alive for evermore, Amen; and have the keys of hell and of death.
  · in reply to Hans S (Show the comment)

  ReplyDelete
 126. You're thinking from your genitals, instead of from your brain, because you're using terms like "fucked up brain".

  Satan abuses the greatest weakness of men; sexuality.

  Evolution and atheism is an excuse for pornography, and most pretty porn 'actresses' are raised in the former communist countries of eastern Europe, and they were taught evolution and atheism and the absence of God.

  They're propagating an abnormal morality and they do whatever they want, because their upbringing was satanic.

  Hans S in reply to Johan Holm (Show the comment)

  ReplyDelete
 127. Satan's 'got you by the balls'; you're having 'fun' now, but you'll be paying the price later.

  Satan wants your destruction, but God wants to bless you and save you.

  You're accusing God of the things that are done by Satan.

  Satan is the ruler of this world since the fall of Adam and Eve.

  But JESUS defeated him by fulfilling everything that was prophesized concerning Him, including His death on the cross and His resurrection.

  There's only one hero; JESUS Christ!

  Satan is a loser!

  Hans S in reply to Zack Wainwright (Show the comment)

  ReplyDelete
 128. Ramirez died of liver failure at Marin General Hospital in Greenbrae, California, on the morning of June 7, 2013.[34][35] He was 53 years old. At the time of his death, Ramirez had been on death row for more than 23 years, awaiting execution by the state of California.

  Source; Wikipedia Richard Ramirez

  Hans S in reply to ben cooper (Show the comment)

  ReplyDelete
 129. Those animals weren't called 'dinosaurs' during that era, and of course humans lived together with those animals.

  Evolution is a CRAZY story concocted by CRAZY 'scientists'.

  During my high school days I got brainwashed with this BULLSHIT, but thank God I was led to the truth by the ex-evolutionist Dr. A. E. Wilder-Smith

  Hans S in reply to Ema Seijas (Show the comment)

  ReplyDelete
 130. JESUS is the ©reato® of genitalia and sex.

  He's a SUPER SCIENTIST!

  About the Holocaust/Shoa go to one-evil.org > Evil People > Pope Pius XII

  Quote: That this plan was to commence immediately and be overseen by the full Jesuit ordained priests of the SS. This plan was called the Final Solution.
  · in reply to neuron1618 (Show the comment)

  Hans S

  Hans S 1 second ago

  As a result of the specific orders by Pope Pius XII, the German command devised an ingenious method of rendering Jews and other heretics unconscious through gas chambers within a matter of a couple of minutes using Zyklon-B. Victims were then restrained unconscious on stretchers and carted to massive furnaces in which they were placed fully alive, whereupon they would awaken screaming as they were burnt alive in the furnace.

  · in reply to Hans S (Show the comment)

  ReplyDelete
 131. Satan the devil, aka Lucifer, is a supernatural person and he doesn't just symbolize the negatives in life: he wants to keep you from salvation through Jesus Christ, in order that you will be cast with him into the lake of fire.

  He wants to steal your soul away from God, because he hates God-JESUS and he hates YOU!

  Hans S in reactie op xMaxamumX (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 132. No, you/we have to believe in the SON of God=God who became a human being through Jesus Christ, who underwent (Y)OUR punisment because of (Y)OUR sins.

  Don't think you're a smart guy, because you're not.

  After having been a sinless human, God can be compassionate towards sinners, but as God He can't tolerate ANY sin.

  Now it's up to you to accept His offer of mercy or to reject it.

  Hans S in reactie op Amos Martinez (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 133. You obviously don't know anything about the life of Jesus Christ.

  Even as a baby His life was in peril, and many times He almost got killed.

  You don't know what it is to suffer when you're 100% sinless, because you're not sinless.

  Sinners suffer as sinners, and JESUS suffered as the immaculate and sinless 'Lamb of God'.

  But you're free to reject Him; do it at your own risk.

  Hans S in reactie op PhrontDoor (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 134. Evolution says that organic life sprang spontaneously from non organic life, something which has NEVER been shown to happen scientifically. Then that new organic life found a place to live, found something to eat and learned how to replicate itself all before it died.

  I mad?

  Three quarters of our DNA is there to make sure the other DNA operates correctly. Our DNA has built in devices to make sure it doesn't deviate from replicating the existing code. Evolution is actually impossible.

  Owned.

  gioknows in reactie op Johan Holm (De reactie weergeven)


  Great answer, Gio!

  Hans S in reactie op gioknows (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 135. 2:12 One could also say; 'infanticide is natural, because there are examples in nature of infanticide'

  When people believe in the SATANIC LIE*, called evolution, there's NO morality whatsoever!

  1;7% of the world population who are 'gay' want the other 98,3% to believe their SINFUL sexuality is 'normal'.

  Well it's not!

  PS: why is suvarenee hiding her boobs, and why is she still reading from a teleprompter?

  I believe she's a Google-YouTube-CIA-troll

  *concocted by the Jesuits of the Vatican

  Hans S

  ReplyDelete
 136. Thank you, sir!
  gioknows in reactie op Hans S (De reactie weergeven)


  My pleasure!

  Hans S in reactie op gioknows

  ReplyDelete
 137. You're this sinner who thinks he knows better than his creator, Jesus Christ.

  Now be like God and then live a life like Jesus and be tortured and killed, like it happened to Him, and then rise from the dead and tell me about your experience.

  You're claiming it was easy for God-Jesus to have accomplished what He has done.

  Are you able to love your enemies and die a very painful death in their place on a cross?

  Do you love me?

  God loves you and He died for you on the cross, because of (y)our sins.

  Hans S in reactie op RiotKurhein (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 138. Evolution says that organic life sprang spontaneously from non organic life, something which has NEVER been shown to happen scientifically. Then that new organic life found a place to live, found something to eat and learned how to replicate itself all before it died.

  Three quarters of our DNA is there to make sure the other DNA operates correctly. Our DNA has built in devices to make sure it doesn't deviate from replicating the existing code. Evolution is actually impossible.

  from; gioknows

  Hans S

  ReplyDelete
 139. I used to be such a fool by believing in evolution when I was a teenager.

  No one was able to convince me of creation....except the God of the Bible through ex-atheistic evolutionists like A. E. Wilder-Smith.

  Hans S in reactie op Elliot Phillips (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 140. This is web page with a music video accompanied with the possiblity to make comments.

  If you want me to 'shut up' then ask the uploader of this video to block me, and also ask him whether it's true he really has written permission to use this copyrighted audio.

  Hans S in reactie op icametorock1 (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 141. I didn't say you're possessed by the devil.

  I state that anyone who doesn't know he's saved by Jesus Christ is living under the influence of the devil.

  The devil's trying to influence me, but I'm living under the influence of God almighty.

  Evolution is an 'excuse' to be like a reptile or a snake, or any kind of animal.

  There's nothing wrong with animals and so my master compares Himself with two animals.

  Watch my video; Deep Purple - No no no - Special version

  watch?v=Vgf_6Wj6Ikk

  Hans S in reactie op Johan Holm (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 142. mike davis, Satan hates you very, very much; congratulations and 'yummy important'.

  God used men like A. E. Wilder-Smith to convince me that evolution is nonsense, but He PERSONALLY spoke to me a few years later.

  So He didn't use 'a middleman' in my case.

  You're a loser by believing in a stupid impossibility called 'evolution'.

  Become a winner by surrendering to your creator Jesus; He loves you, despite the fact you're hating Him.

  Hans S in reactie op mike davis (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 143. Ah, the well known SATANIC LIE called universalism.

  You're NOT saved (yet).

  You're saved when you're able to love me.

  Now, do you love me?

  37 Jesus said unto him, Thou shalt love the Lord thy God with all thy heart, and with all thy soul, and with all thy mind. 38 This is the first and great commandment. 39 And the second is like unto it, Thou shalt love thy neighbour as thyself. 40 On these two commandments hang all the law and the prophets.

  Matthew 22:37-40

  I love you!

  Hans S in reactie op mike davis (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 144. That's very silly, but He's also a person who is loved by his creator JESUS, who gave His life for Him on the cross.

  God -through His alter ego Jesus- loves ALL people, because He has created them.

  He saw them all as tiny embryo's in their mother's womb!

  Hans S in reactie op John Purcell (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 145. You don't know my Lord, so you don't know whether He's happy with me or not.

  I know what He wants to communicate to you; 'you're lost without me'.

  Hans S in reactie op April Showers (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 146. Amen, carmengonzales282!

  JESUS is GOD; God who became a human being for about 33 years.

  He knows ALL about us and He loves us, and we're lost without Him, because He's our creator.

  Hans S in reactie op carmengonzales282 (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 147. Is your penis that important to you?

  Jesus is the creator of sexuality and of our genitalia.

  JESUS is GOD!

  Hans S in reactie op Shadowarcher6 (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 148. Congratulations Keyra; Satan hates you and JESUS loves you!

  Your mom is Jewish, which makes you a Jewess who has come home to her Messiah=Christ Jesus=Yeshua.

  You're part of the Jewish remnant that has (or will be in the near future) converted to the God of Israel, knowing His NAME; Jesus (Iésous in Greek) or Yeshua in Hebrew, and His name means; YHVH=I am, that I am (is Salvation).

  Welcome home and may the rest of your family also come home and even your 'old man'; Jesus loves him too.

  Hans S in reactie op paradisecityX0 (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 149. I'm sorry to say this, but the US is now what nazi-Germany used to be in the 1930's.

  'Obama' (Frank Marshall Davis jr. or Barry Davis) is the new 'Hitler' sent by the black pope* of the Jesuits of the Vatican.

  It's about '1939' now and the world's on the verge of WW3.....and the rapture of real worshippers of Jesus.

  The ONLY escape is JESUS Christ!

  *Pope Francis IS 'the black pope in white'.

  The Vatican is EVIL and the stronghold of Lucifer=Satan

  Hans S in reactie op Gabby Lier (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 150. Thanks for your response: Satan hates you very much!

  He loves to drag you with him where he's headed; the lake of fire.

  You need JESUS Christ, and if you don't like what I'm saying then you've got a problem and not me.

  Hans S in reactie op joshua macdonald (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 151. Gabby,

  The CIA and the FBI are tools of the Vatican.


  The US has been taken over by this CULT.

  I don't care what the CIA says or does, but I do know that Google-YouTube is one of their tools too, and so is Alex Jones.

  Watch; Don't Trust Alex Jones - Fear Mongering Sensationalist

  He never points his finger to the real criminals; the Jesuits.

  All Obama's advisors are jesuit-trained people, including Joe Biden.

  Check out Vatican Assassins via web.archive.org

  Hans S in reactie op Gabby Lier (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 152. I know all of this, Gabby, but focus on the big picture; Hitler-Germany disarmed it's citizens to be able to control the German people and so did all the dictators in the past.

  But what they're really afraid of is not weapons and bullets, but people who SPEAK OUT the truth about these GANGSTERS and that they're being sent by the Vatican.

  Europe (the EU) and my country, the Netherlands, have also been taken over by the Vatican; they want to install a world government via the Vatican owned UN!

  Hans S in reactie op Gabby Lier (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 153. You're a 'Christian fellow', but is JESUS Christ your LORD=boss=master?

  Listen to Judas Priest-like music; Time's Wasting - SAINT watch?v=d2cuq1xr2js

  Hans S in reactie op yugi duelist (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 154. My mother is a Roman Catholic and my dad was an atheist.

  I was't raised as a christian, but I went to a protestant kindergarten where I was taught about Jesus Christ and the (children's) Bible. I believed it, but I fell away from faith when I went to a non-christian primary school and when I went to high school I was taught about evolution. I believed it, but this made me very cynical and when I was 13 years old I thought life was absurd and futile and pointless.
  · in reactie op Elliot Phillips (De reactie weergeven)

  Hans S

  Hans S 1 seconde geleden

  More then 10 years I was 'running with the devil' until God spoke to me and said; Hans, there are two things you can do; commit suicide, or go read the Bible'.

  This is why I hate 'evolution' because it almost got me killed.

  Evolution isn't just a misconception: it's a satanic lie, concocted (as I have learned) by the satanic Jesuits of the Vatican.

  Hans S in reactie op Hans S (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 155. Gabby, I believe everybody has the right to be armed, and even should be armed with NUKES...but that's not the point; the government knows exactly where you live, and when you're armed and willing to fight, they'll send a drone or anything else to destroy you.

  So if you want to fight the goverment you'll need to have the same (or better) equipment as they're having at their disposal, which is impossible.

  Remember Waco, Texas; this was an example and a rehearsal.

  Hans S in reactie op Gabby Lier (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 156. I'm not a slave; I'm a follower of the creator of the universe and everything, JESUS Christ, and don't confuse me with followers of a fake 'jesus' of the FALSE 'christian church', which is the Roman Catholic CULT.

  Hans S in reactie op rob whee (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 157. No one.

  God=JESUS created an angel, called 'Lightbringer', or 'Lucifer', or 'Morning Star'
  (referring to Venus), or 'Son of the Dawn', who was made perfect and who was very beautiful and gifted and intelligent and wise, and whose purpose was to serve, but who abused his free will by turning against his maker, whereafter his maker took away his wisdom and proclaimed him to be a 'persona non grata' and called him adversary=Satan and devil=diábolos = slanderer or accuser.

  He HATES U

  Jesus LOVES you

  Hans S in reactie op Thesortvokter (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 158. Amen!

  Hans S in reactie op carmengonzales282 (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 159. All scripture is given by inspiration of God, and is profitable for doctrine, for reproof, for correction, for instruction in righteousness: 17 That the man of God may be perfect, throughly furnished unto all good works. 2 Timothy 3:16-17

  For the time will come when they will not endure sound doctrine; but after their own lusts shall they heap to themselves teachers, having itching ears; 4 And they shall turn away their ears from the truth, and shall be turned unto fables. 2 Timothy 4:3-4

  Hans S in reply to 888777888x (Show the comment)

  ReplyDelete
 160. Thanks for your response, Alan, and the Lord Jesus bless you too.

  Do you believe in the rapture of the real followers of our Lord Jesus Christ, before the beginning of the tribulation, and do you believe that (a remnant of) the Jews are still God's chosen people, why (the Jewish) Jesus (Yeshua) is coming back to Jerusalem, Israel?

  Alberto Rivera said that the teaching of the rapture was a fabrication of the Jesuits, to distract the reformers from the antichristian Vatican,
  · in reply to universe6807 (Show the comment)

  Hans S

  Hans S 1 second ago

  and though I believe in most of the things Alberto has revealed as a ex-Jesuit, I don't agree on this issue.

  What's your opinion/conviction?

  I believe the (pre-trib) rapture is essential and that the antichrist and the false prophet are known to insiders, but that they're actually not active yet, because they're waiting for the Holy Spirit to be taken away, including the believers in whom He (The Holy Spirit) dwells,
  · in reply to Hans S (Show the comment)
  Hans S

  Hans S 1 second ago

  and that this will happen during the rapture.

  I believe that the 70th week of Daniel’s 70 weeks needs to be fulfilled WITHOUT the presence of the body of Christ on earth, in order that the devil can enter the minds and souls of the antichrist and the false prophet, who BOTH are antichrists and the two beasts of Revelation 13.

  h t t p :/ / w w w .truthnet.org/Endtimes/4/

  · in reply to Hans S (Show the comment)

  ReplyDelete
 161. Lucifer is a silly loser and he HATES you, so why are you calling on his name?

  Because he commands you to hate JESUS, who's the only one who really loves you and who died for (y)our sins on the cross, because you're GUILTY like EVERYONE who's living without God's mercy.

  Now; do you like to remain guilty or do you want JESUS to take away YOUR BLAME?

  Following Lucifer-Satan is SUICIDE and a one way to the greatest thinkable HORROR called hell; you'll wish that you never existed..it's that bad.

  Hans S in reactie op Larry Blaine (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 162. Sure and I'm trembling with fear....

  Satan hates you, JESUS loves you...yes, even someone like you.

  Hans S in reactie op Larry Blaine (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 163. You mean one of the TWO antichrists; there are two 'beasts' mentioned in Revelation 13...'Obama'* is the other one, sent by the Jesuits of the Vatican.

  *Barry Davis

  Hans S in reactie op RobConradHeisnearCom (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 164. Nyx, why would you want to know? You're a Iroquois native and you love Wiccan, your faith, and you're learning Druidr since 1992. You're a Ban-Drui, a white oak druidess, a white witch since you were 5 years old.

  Google was really succesful in turning YouTube into a type of CIA-controlled Facebook website, because on Facebook people tell the CIA (and others) all they want to know.

  I'm Hans from the Netherlands, 53 years old, and I'm a follower of Jesus Christ; God who became a human to save us.
  · in reactie op NordicRavenFire (De reactie weergeven)

  Hans S

  Hans S 1 seconde geleden

  But okay; 'Obama' is the son of Frank Marshall Davis and he is a marxist and 'Obama' was raised as a muslim in indonesia, while pretending to be a Christian in the US.

  He's a pathological liar and his role is the same as that of Adolf Hitler, who was also sent by the Jesuits of Rome and the Vatican, and Mussolini, Franco and 'Stalin' were also pawns of the Jesuits.

  Inform yourself: Satanic Vatican - Full Length (here on YouTube)
  · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)
  Hans S

  Hans S 1 seconde geleden

  one-evil.org

  Vatican Assassins

  The Antichrist is Barack Obama. He is untouchable by man, the only man ever to Fool Israel (here on YouTube)

  Jesuit Pope Francis. IS The Black Pope. The Jesuit General (here on YouTube)

  JESUS loves you; He's your creator.
  · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)
  Hans S

  Hans S 1 seconde geleden

  I forgot to tell you that islam is an invention of the Vatican (just like evolution, marxism, communism, fascism and nazism)

  Google or search; How the Vatican created Islam
  · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 165. Evolution says that organic life sprang spontaneously from non organic life, something which has NEVER been shown to happen scientifically. Then that new organic life found a place to live, found something to eat and learned how to replicate itself all before it died.

  Three quarters of our DNA is there to make sure the other DNA operates correctly. Our DNA has built in devices to make sure it doesn't deviate from replicating the existing code. Evolution is actually impossible.

  from; gioknows

  Hans S in reactie op Ema Seijas (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 166. 'Obama' thinks everyone's a 'terrorist' except himself.

  I'm not treathening 'Obama': my Father does, and He's God.

  So you're a Major at a Marine base.

  Now Eve was the first (beautiful) women, and she was created out the first (very handsome) man, Adam.

  Eve wanted to be 'smart' and she was the first human being to listen to the fallen angel Lucifer-Satan.

  That's why you as a (pretty) woman could become a Major at a Marine base.

  E-MAN-cipation.
  · in reactie op NordicRavenFire (De reactie weergeven)

  Hans S

  Hans S 1 seconde geleden

  But you're meant to be like the angels.

  Get to know JESUS, just like me, and you will be promoted.

  Greetings to the people of the C.I.A.; they all serve the Vatican and they're all lost without my commander, JESUS Christ, the most POWERFUL person in the universe!

  Hans S in reactie op Hans S (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 167. No, your boss (the commander in chief) isn't in any way endangered by me or by my opinions on the internet.

  He could have been my younger brother.

  Say hello to him from me when you meet him.

  Yes you're pretty, but remember that my Father has invented you, just like He has invented me and anyone else.

  Again; get to know Him, because He loves you!

  Hans S in reactie op NordicRavenFire (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 168. Nyx, we all have a dark and a good side, because God has created us in His image, and God can be very gentle and also very angry at times, but His anger is always controlled and wise.

  If you want to know God's character; read the gospels, because Jesus Christ is ONE with God.

  I'm God's adopted son, just like the uploader of this video, bball1989, who's my brother.

  It's no coincidence that you're responding on this video: it's my Father who had arranged that, because you're precious to Him.

  Hans S in reactie op NordicRavenFire (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 169. You're nagging

  Hans S in reactie op April Showers (De reactie weergeven)  Satan is a moron.

  Hans S in reactie op Zack Wainwright (De reactie weergeven)


  My Lord is JESUS Christ.

  Hans S in reactie op April Showers (De reactie weergeven)


  Hans S

  Evolution is for imbeciles and other morons.

  Hans S in reactie op Ema Seijas (De reactie weergeven)


  Yes....and?

  Hans S in reactie op Ema Seijas (De reactie weergeven)  Who is 'us'? Are you part of a tribe?

  Hans S in reactie op Ema Seijas (De reactie weergeven)

  ReplyDelete


 170. Who are 'you people'?


  Hans S in reactie op p0150nuss (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 171. The 'New Word Order' is: Satan-Lucifer, the Superior General of the Jesuits.

  Google; Ezekiel38Rapture: The Satanic Power Tree

  The ONLY answer is JESUS Christ, because one can't fight Satan without Him.

  Jesus died on the cross and rose from death and Satan was defeated!

  Satan is TERRIFIED of JESUS!

  The NWO-gangsters are TERRIFIED of JESUS!

  JESUS will cast them into His lake of fire, because JESUS is GOD!

  Hans S

  ReplyDelete
 172. There are no good people; Romans 3;10 As it is written, There is none righteous, no, not one: 11 There is none that understandeth, there is none that seeketh after God. 12 They are all gone out of the way, they are together become unprofitable; there is none that doeth good, no, not one. 13 Their throat is an open sepulchre; with their tongues they have used deceit; the poison of asps is under their lips: 14 Whose mouth is full of cursing and bitterness: 15 Their feet are swift to shed blood:
  Hans S in reactie op Dubio2100 (De reactie weergeven)

  16 Destruction and misery are in their ways: 17 And the way of peace have they not known: 18 There is no fear of God before their eyes.

  Hans S in reactie op Hans S (De reactie weergeven)

  ReplyDelete
 173. Evolutionists don't have a sense of humor, just like their master Satan the devil.

  I didn't call you a moron or an imbecile, yet you called me a lunatic, because you're haughty as hell.

  But never mind.....God sees you when you're asleep and powerless and that's the time when He's able to put some sensible thoughts into you brain, which HE has created.

  In the meantime He NEVER sleeps; Behold, he that keepeth Israel shall neither slumber nor sleep. Psalms 121;4

  JESUS loves you, Satan hates you!

  Hans S in reactie op Ema Seijas (De reactie weergeven)

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.