Monday, May 20, 2013

Demmink heeft hier niets mee te maken!
Nederland is één grote BALLENTENT geworden dankzij bestuurders die er een potje van maken en die ons continu BELAZEREN en BEDONDEREN.


Ik geloof helemaal NIETS meer van wat de overheid ons vertelt en ik ga er bij voorbaat van uit dat men tegen ons liegt.

Dat is het resultaat van steeds maar te maken hebben gekregen met LEUGENS van de overheid en van de massamedia.

Hoe heeft het zover kunnen komen?

Men heeft God en gebod overboord gezet en is de duivel achterna gelopen waarover de Bijbel het volgende te zeggen heeft:Johannes 8;44
Gij hebt de duivel tot vader en wilt de begeerten van uw vader doen. Die was een mensenmoorder van den beginne en staat niet in de waarheid, want er is in hem geen waarheid. Wanneer hij de leugen spreekt, spreekt hij naar zijn aard, want hij is een leugenaar en de vader der leugen.


Interessante mening van iemand die helaas de onbijbelse alverzoening aanhangt:

silviavideler says:
Wat er werkelijk aan de hand is weet ik natuurlijk ook niet maar opvallend was bij de persconferentie dat n.b. een hoofd-officier van justitie, een uitermate zenuwachtige indruk maakte zeker qua lichaamstaal en de politiecheffin een houding ten toon spreidde die deed vermoeden of ze er niet helemaal bij was met haar aandacht/hoofd. Zeer onprofessioneel!!!

De bedoeling van de overheid is dat iedereen met z’n ‘gehersenspoelde zultkop’ gelooft wat zij ons wijsmaken.

Terug in de tijd:

GEEN BEWIJS VOOR ZELFMOORD JEROEN DENIS
http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23315/geen-bewijs-voor-zelfmoord-jeroen-denis


8 comments:

 1. dovla
  20 mei, 2013 at 16:10


  Dit is een reactie waarin ik me kan vinden.

  Hanss
  20 mei, 2013 at 18:21

  ReplyDelete
 2. Andre Vergeer
  20 mei, 2013 at 18:50


  Mooie analyse door iemand die deze zaak niet op de voet heeft gevolgd!

  “Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden van Julian, Ruben en hun vader Jeroen, God hebbe hun ziel.”

  Amen!

  Hanss
  20 mei, 2013 at 19:00

  ReplyDelete
 3. De analyse van André Vergeer vind ik zzo goed dat ik 'm hieronder plaats:

  ===========================
  Andre Vergeer
  20 mei, 2013 at 18:50

  Update Julian en Ruben

  Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden van Julian, Ruben en hun vader Jeroen, God hebbe hun ziel.

  Dat gezegd hebbend moet ik bekennen dat ik deze zaak niet op de voet heb gevolgd. Niet omdat ik niet geïnteresseerd ben (ik woon zelf in Zeist) maar omdat de hele toestand me al vanaf dag één vreselijk tegen de borst stuitte.

  Zo is er door de politie heel amateuristisch aan het grote publiek gevraagd om mee te zoeken naar die jongens (dit werd overigens officieel ontkend, zij het schoorvoetend). Haast was in dit geval een wel heel slechte raadgever. Als je het publiek via de media vraagt om camera-beelden in te leveren om de gereden route vanuit Limburg nog eens in kaart te brengen, zonder verder het achterste van je tong te laten zien, kun je er vergif op innemen dat er een amateurjacht ontstaat zonder richting.

  Hoewel de politie vanaf de eerste dag al meende te weten dat Jeroen “zelfmoord” zou willen plegen door dat “briefje” van die dag op zijn computer, is er nooit overwogen of hij wellicht ook niet gewoon vermoord kon zijn. Geen kattebelletje met zijn laatste woorden maar een “briefje” zonder sporen of handschrift achter te laten op zijn computer. En op een raadselachtige plek (het Doornse Gat) om je van het leven te beroven terwijl hij een huis in Vleuten bewoonde. Geen directe zoektocht naar zijn onderbroek in de directe omgeving, geen directe zoektocht naar een stuk trekkabel en een paar spanbanden maar slechts de vermissing van zijn zoontjes. Blijkbaar snapten ze bij de politie niet dat je mensen iets te zoeken moet geven, vrijwillig of niet. Of laat het dan niet toe.

  Is het vermoorden van je kinderen al onmenselijk, maar om daar dan ook nog eens een dwaalspoor over uit te zetten door half Nederland om de moeder extra te ‘straffen’ is helemaal van God los. Een heel ander scenario is veel eerder denkbaar maar dat lijkt nooit een optie te zijn geweest. En toen deze week bekend werd gemaakt dat het T-shirt van één van die jongens zoek was wist ik al dat dit ook hun doodvonnis zou worden, als ze toen al niet overleden waren…

  De politie had, via de GSM-gegevens van Jeroen, al zeer snel zijn route in kaart gebracht naar Zuid-Limburg. Daar zouden de jongens nog gezien zijn en DAAR moet dus ook al zichtbaar zijn geweest dat één van hen een ander T-shirt droeg dan toen hij die ochtend van huis vertrok bij zijn moeder. Zou (vooral) een vader, met moord- en zelfmoordgedachten zijn zoontje éérst nog om (laten) kleden? En zou hij zelf éérst zijn onderbroek uittrekken en verstoppen in het bos voor hij zelfmoord pleegde?

  De data van bekendmaken van deze gegevens door de politie wijst er sterk op dat er minstens zeer laat (te laat) is gesproken met de nabestaanden/betrokkenen.

  Ook de melding “we zijn ook even bij de vriendin van Jeroen binnengelopen (in Zuid-Limburg en op een steenworp afstand van zijn laatste signalering) maar we hebben niks verdachts aangetroffen” duidt op het achterhouden van informatie. Hoezo zou Jeroen nota bene precies naar die locatie van zijn vriendin in Limburg zijn gereden als hij alleen maar bezig was een dwaalspoor uit te zetten? Moest zijn vriendin ook ‘gestraft’ worden of was dit nu juist de locatie waar hij zijn kinderen achterliet?

  ReplyDelete
 4. vervolg)
  Dan de laatste peiling van zijn mobiel in de omgeving van Doorn:
  04:16
  Regio Leersum
  “Omstreeks kwart over vier geeft de gsm van de vader weer een signaal af. Vermoedelijk heeft hij zijn telefoon weer aangezet. Hij zou zich ergens in het gebied rondom Doorn bevinden. De exacte locatie kan niet worden gegeven”.

  Deze melding gaat mank om de volgende redenen:

  1. Eerst werd gemeld dat Jeroen zijn mobieltje in Limburg ZOU hebben uitgezet om zijn terugreis te maskeren met de optie “omdat hij hem kan hebben uitgezet of omdat de batterij leeg was”. Waarmee geblunderd is (of verzwegen) dat die batterij dus i.i.g. niet leeg was. Is dat niet gecontroleerd? Of had hij zijn oplaadapparaat ook al bij zich?

  2. Door een zgn. ‘driehoeks’peiling met andere GSM-stations is het wel degelijk mogelijk om het signaal van een mobieltje en de locatie daarvan tot op ca. 500 meter exact te bepalen. Zou die peiling door de politie ‘vergeten’ zijn?

  3. Door o.a. temperatuurmetingen aan- en in het lichaam en de omgeving en a.d.h.v. de maaginhoud of het oogvocht is het mogelijk om bij benadering het overlijdenstijdstip van Jeroen te bepalen. Door deze gegevens achter te houden wordt nu – bewust of onbewust – gesuggereerd dat het Jeroen was die in die nacht zijn mobieltje rond 04.16 uur nog aangezet heeft.

  Na alle informatie nog eens tegen het licht te hebben gehouden kom ik (voorlopig) op het volgende (in willekeurige volgorde):
  - Er is met zekerheid geen enkel bewijs gevonden waar de kinderen Julian en Ruben de auto definitief hebben verlaten (in Limburg of in de omgeving Doorn of ergens daar tussenin).

  - De uiteindelijke vindplaats van Julian en Ruben in een sloot in Cothen, zegt nog helemaal niks over de dader van de moord op hen, noch over de datum en tijdstip waarop dit zou zijn gebeurd. Zelfs niet over de locatie van de moord op hen.

  - Er is geen enkel bewijs gemeld dat Jeroen zichzelf van het leven beroofde, laat staan dat hij zijn eigen kinderen zou hebben vermoord.

  - De optie, dat er meerdere ‘acteurs’ in het spel kunnen zijn geweest is dan ook niet uit te sluiten. De melding van de politie, dat er “mogelijk sprake is van een handlanger” voedt eerder de gedachte van moord op alle drie dan hulp bij de moord op de kinderen en de “hulp” bij zelfmoord, zie volgende:

  - Niemand heeft kunnen vaststellen of Jeroen en/of zijn kinderen nog leefden tussen Limburg en Doorn.

  Ten leste, ALS Jeroen zijn kinderen al zou hebben vermoord EN een dwaalspoor zou hebben uitgezet om zijn ex nog eens extra te ‘straffen’ is de eerste gedachte dat hij toch ècht in een onmogelijke positie is gemanipuleerd met de ‘hulp’ van Jeugdzorg en van diverse andere ‘hulpverleners’. Niet geheel toevallig wijst alle berichtgeving van politie en van de media daaromtrent daar nu wèl naar.

  Jeroen MOET dus de moordenaar zijn! Mogelijke andere betrokkenen en scenario’s worden echter angstvallig uit beeld gehouden…

  ReplyDelete
 5. Die Frank Popelier kwam op mij helemaal niet geschokt over in dat vreemde filmpje via SBS666, omgeven door walgelijke reclames, en in dat opzicht vind ik het een slechte acteur, en zijn relaas kwam op mij over als een enorm LULVERHAAL!

  Kortom: goed werk Micha.

  Hanss
  21 mei, 2013 at 15:40

  ReplyDelete
 6. Interessante vondst, Rik Clay, 21 mei, 2013 at 15:48

  Eén van deze Frank Populier’s helden is de oorlogsmisdadiger en hoge vrijmetselaar en NWO-medeplichtige Bill Clinton.

  Hanss
  21 mei, 2013 at 15:54

  ReplyDelete
 7. Micha, je zet alle hoernalisten van Nederland weer voor joker met deze onthullingen.

  Reconstructie Cothen – vindplaats Ruben & Julian Denis
  http://www.youtube.com/watch?v=E9WWibh2Yrg

  Hanss
  25 mei, 2013 at 10:16

  ReplyDelete
 8. Google; Vele leugens in zaak Ruben & Julian – bloemen en kaarten verhaal niet waar!

  h t t p : / / w w w . waarinholland.nl/2013/05/24/ve­le-leugens-in-zaak-ruben-julia­n-bloemen-en-kaarten-verhaal-n­iet-waar/

  Hans S

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.