Friday, May 3, 2013

EU-dictatuur sinds december 2009

ARCHIEF

De tijd gaat snel en velen lijken te zijn vergeten dat we reeds in de Verenigde Staten van Europa leven: het nieuwe antichristelijke Europese wereldrijk dat zich vergrijpen zal aan Israël en dat door de Heer Jezus Christus vernietigd zal gaan worden, inclusief het leiderschap van dat wereldrijk.
Bedenk dat de huidige poging om Lybië en heel Noord-Afrika onder controle te krijgen onderdeel is van 'het plan', want Israël ligt aan de Middellandse Zee en het Romeinse Rijk bestond uit alle landen rond die Middellandse Zee.
Maar het moet zo gaan i.v.m. het profetische woord in de Bijbel.

Lees (nog eens) dit artikel van 26 November 2009: 

Parlementslid berispt voor openbaren EU dictatuur
 
Nigel Farage

Nigel Farage werd in het Parlement berispt wegens het benadrukken van het feit dat de Europese Unie een autoritaire tirannie is, gekke wetten breekt en stelt dat het illegaal is om de EU te bekritiseren.Deze week vond een verbazingwekkende uitwisseling plaats in het Europese Parlement, toen parlementslid Nigel Farage berispt werd voor zijn durf om te openbaren dat de EU een autoritaire dictatuur is geregeerd door niet verkozen bureaucraten ten koste van de nationale soevereiniteit.
 
Farage brak effectief een tirannieke wet uit 1999 dat bepaalt dat het illegaal is om de EU te bekritiseren.
 
Europese Commissie voorzitter Manuel Barroso kronkelde en keek nors toen Farage openlijk de EU elite afkraakte voor hun leugens en vriendjes politiek.
 
Farage verspilde geen tijd om de EU te bekritiseren voor zijn dictatoriaal beleid, onder vermelding van: “Het heeft u acht en een half jaar gekost door middel van pesterijen, liegen en het negeren van democratische referenda om dit verdrag te krijgen (verwijzend naar het Lissabon verdrag) ".
 
Farage viel vervolgens de benoeming aan van, Van Rompuy als de eerste EU president en benadrukte dat hij slechts een plooibare frontman van Barroso was.
 
"Maar hij is tenminste een gekozen politicus in tegenstelling tot Barones Ashton," zei Farage, verwijzend naar de vrouw die functie van Hoge Vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken op zich zal nemen.
 
"In sommige opzichten is zij ideaal of niet," zei Farage, de leider van de Britse Independence Party. "Zij heeft nog nooit een goede baan gehad, en is in haar leven nog nooit voor iets verkozen, dus ik denk dat zij perfect voor deze Europese Unie is."
 
Zodra Farage het dictatoriale karakter van de EU begon te openbaren, werd hij onmiddellijk door Jerzy Buzek de voorzitter van het Europees Parlement berispt en later werd hij gewaarschuwd voor zijn “toon". De heer Farage gebruikte in zijn kritiek, de namen van "belangrijke EU-mensen".
 
Zoals wij in het verleden eerder hebben gezien, is de EU zeer gevoelig dat iemand het feit bespreekt dat zij een dictatoriaal lichaam zijn. De nazi’s hebben burgers vermoord die zich uitspraken tegen het Derde Rijk, terwijl de EU een geheel efficiëntere oplossing ten uitvoer heeft gelegd - gewoon hun vrijheid van meningsuiting vermoorden.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.