Friday, May 3, 2013

NWO-censuur volop gaande

Kik op de afbeelding voor een vergroting

Of lees het gewoon HIER

Al enige tijd doet de DUIVEL (want die zit daar achter, via zijn mensen op aarde) zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat mensen geen toegang meer krijgen tot informatie die aantoont dat deze hele wereld door hem GRUWELIJK VERZIEKT WORDT in de aanloop naar het tijdperk van de antichrist en de valse profeet.

Mijn advies: pik nog zoveel mogelijk informatie op en sla het op en geef het door, voordat de NWO (=satan via de zwarte paus en iedereen die daaronder valt in de satanische machstpiramide) het HELE INTERNET gaat censureren.

De NWO heeft het internet NODIG, en denk o.a. maar aan financiële transacties die vaak nog uitsluitend via dit medium worden gedaan, en zolang 'Hij die weerhoudt'=JEZUS nog middels zijn Heilige Geest in zijn mensen op aarde aanwezig is, verwacht ik dat het ergste nog moet komen NA de opname van de gemeente van Jezus Christus, maar het is wel duidelijk dat de aanvallen van satan op de waarheid steeds heviger worden naarmate het moment begint te naderen van die 'hemelse evacuatie door Jezus van zijn mensen op aard'=de opname.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.