Tuesday, June 25, 2013

Eindtijdberichten 27

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 26

200 comments:

 1. Defensie stelt toch al niet veel meer voor...maar de JSF moet en zal er komen Nieuwe bezuinigingen op Defensie

  ReplyDelete
 2. Zegt de leider van de ergste JODENHAATCLUB van de geschiedenis Pope: 'True Christian Cannot Be Anti-Semite'

  ReplyDelete
 3. Netanyahu houdt de NWO (het Vaticaan, via de VS en de EU en de VN en VEEL geld) te vriend Netanyahu stands by two-state solution

  ReplyDelete
 4. Winst voor 'Big Brother' Stekker uit zoekmachine AltaVista

  Google-YouTube=CIA=Vaticaan gecontroleerd

  ReplyDelete
 5. En dat vanwege de leugen van de menselijk gegenereerde klimaatopwarming...de oude Nederlandse windmolens veroorzaakten dit niet Windmolen nekt bijzondere vogel

  ReplyDelete
 6. Verdere afbraak van ons sociale stelsel vanwege de Roomse SATANISCHE EU Sociale rechtshulp aan banden

  ReplyDelete
 7. Godloochenaar Netanyahu belde met de vijand vanwege Satan Obama; Netanyahu belt Abbas

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.