Tuesday, June 18, 2013

Xandernieuws trekt weer eens de verkeerde conclusies - Lees eens een paar strips, 'Xander'In dit artikel trekt Xandernieuws weer eens de (inmiddels klassieke) foute conclusie dat de islam het grootste gevaar voor ons 'westerlingen' zou zijn, en de 'zwarte paus' van de Jezuïeten kan weer tevreden achterover leunen bij de vaststelling dat de enige Nederlandse christelijke website die een relatief groot aantal bezoekers heeft met dagelijkse aandacht voor het eindtijdgebeuren, NIET wijst op het werkelijke gevaar: HET VATICAAN.

Ontken ik dat Turkijë bezig is om te komen tot een heroprichting van het Ottomaanse Rijk en de herleving van het islamitische Kalifaat?


Nee, want dat kunnen we voor onze ogen zien gebeuren met al het nieuws dat uit Turkijë komt, maar dat is maar een SCHIJNBEWEGING van HET VATICAAN, waar 'Obama' een dienstknecht van is.


Lees en kijk naar onderstaande strips die duidelijk maken dat Het Vaticaan het WARE KWAAD op aarde vertegenwoordigt, want de islam is een (uit de hand gelopen, maar toch controleerbare) uitvinding van dat satanische instituut, bedoeld om uiteindelijk het hoofddoel te bewerkstelligen: de VERPLAATSING van het hoofdkwartier in ROME naar JERUZALEM.

En dit alles met het oog op het WARE GEVECHT van satan tegen zijn maker JEZUS!

Satan wil Jeruzalem inpikken voordat de Heer Jezus Christus terugkomt naar Jeruzalem in een ijdele poging om diens terugkeer zinloos te maken.

Maar de Bijbel maakt duidelijk dat Jezus' wederkomst allesbehalve zinloos zal zijn en zal gaan leiden tot zijn aardse KONINGSCHAP voor de duur van 1000 jaren.Alberto Rivera ~ Four Horsemen


  Alberto Rivera ~ The Godfathers


  Alberto Rivera ~ The Prophet 


Alberto Rivera ~ The Force   


Alberto Rivera ~ Alberto

 
 Alberto Rivera ~ Double Cross
Zie ook: 

1 comment:

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.