Tuesday, August 6, 2013

Internet Exploder

klik op afbeelding om te vergroten

Het blijkt nu dat Internet Explorer wèl in staat is om meer dan 200 reacties onder ttopics te kunnen weergeven op mijn site.

Wellicht heeft Microsoft het probleem opgelost, of anders (Google) Blogger

Het ziet er nog steeds niet geweldig uit (zie schermplaatje boven), maar het werkt.

Toch raad ik iedereen aan om deze site met Firefox te bekijken, of anders met Google Chrome of met SeaMonkey.

Zo hoort het eruit te zien:
klik op afbeelding om te vergroten

Dus dit verhaal is (deels) niet meer van toepassing:

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft, Internet Explorer 9!

HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.

Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.


3 comments:

  1. The makers of Google+ are EVIL BASTARDS working for the Vatican NWO and NAZI-America, and they HATE free browsers like Firefox.
    Microsoft is an EVIL COMPANY, working for the Vatican NWO in NAZI-America, and their NSA-CIA-compliant browsers work fine with EVIL Google+.

    ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.