Sunday, August 4, 2013

Wereldwijd wantrouwen over Amerika's vreemde terreurwaarschuwing

Northeast Intelligence Network: Echte reden van waarschuwing, een dreigende 'ongekend hevige' oorlog in het Midden Oosten en zelfs wereldoorlog, niet genoemd - Franse ex-minister van BuZa: Rebelleninvasie Syrië door Britten opgezet
WERELDOORLOG DRIE IN DE MAAK

Het Northeast Intelligence Network waarschuwt dat Obama's Midden-Oostenbeleid op de Derde Wereldoorlog dreigt uit te lopen.

 Wereldwijd is met verbazing en zelfs met wantrouwen gereageerd op de krachtige terreurwaarschuwing die de VS heeft afgegeven, de reden waarom de Amerikaanse ambassades in maar liefst 22 landen -inclusief Israël en Egypte- werden gesloten. Israëlische inlichtingenexperts noemen de waarschuwing 'onverklaarbaar' en 'tegenstrijdig'. De collega's van het Amerikaanse Northeast Intelligence Network zeggen dat de werkelijke reden van de waarschuwing veel ernstiger is dan de meeste mensen vermoeden, en er op ieder moment een grote oorlog -mogelijk zelfs een wereldoorlog- kan uitbreken.

Lees meer...

 

U.S. Issues Global Terror Threat Alert

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.