Thursday, September 5, 2013

COMPLEET GESCHIFTE Obama vergelijkt verzet Wallenberg met actie Syrië

 
 Obama en Reinfeldt 5-9-2013 bij een synagoge in Stockholm

Obama vergelijkt verzet Wallenberg met actie Syrië

 

 Je moet het GORE LEF maar hebben!


De superSCHOFT 'Obama'

 

ONTMOET DE CRISIS ACTEURS IN SYRIË – SATAN’S KLEINE HULPJES

 


3 comments: 1. MOM, geen vrolijke vaststelling hierboven, maar WEL de waarheid!


  Aansluitend; het zetbaasje van het Vaticaan, de heer ‘Obama’ (Frank Marshall Davis jr., maar dat mag niemand weten) kwam tot deze ongekende vergelijking;

  COMPLEET GESCHIFTE Obama vergelijkt verzet Wallenberg met actie Syrië
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/09/compleet-geschifte-obama-vergelijkt.html

  Deze pathologische leugenaar wordt volledig afgedekt door ‘zwarte paus’ (baas der moorddadige Jezuïeten) Franciscus en zijn Roomse (ROMEINSE) GANGSTERS en onderhorige bankiers en andere ‘belangrijke psychopaten’.

  Ondertussen werd gisteren in ‘Pauw en Witteman’ de gewone bevolking als een stelletje randdebielen neergezet die walgt van pedofielen in hun buurt, maar het ‘linkse geweten’ pleitte natuurlijk voor begrip voor zulke ONMENSEN.

  Dat is logisch, want Nederland is helaas een PEDOCRATIE, met de zegen van het SMERIGE Vaticaan.

  Hanss
  5 september, 2013 at 13:18

  ReplyDelete
 2. Bedankt voor de info, maar laat je niet neppen door de Jezuïeten van het Vaticaan, want zij zitten overal achter, en van oudsher maken ze gebruik van invloedrijke Joden om daarmee ALLE Joden de schuld te kunnen geven, want Jezuïeten walgen van Joden (behalve als ze hun kunnen gebruiken, en voor zolang als nodig), en nooit zal een Jood lid kunnen worden van de orde der Jezuïeten (lees; MOORDENAARS=ASSASSINS) en dat heeft (geestelijk) allemaal te maken met de belangrijkste Jood aller tijden; Yeshua ha Mashiach, bij ons bekend onder de Grieks-Nederlandse naam Jezus (de) Christus, want die haten ze het meest, en zijn ‘project’ (het ware) Israël.

  De Roomse “kerk” is slechts een façade waarachter het MEEST SATANISCHE SYSTEEM OP AARDE schuilgaat, verantwoordelijk voor onder andere de tweede wereldoorlog, de Holocaust, de ‘koude oorlog’ en zo’n beetje alle oorlogen en andere ellende.

  Op mijn site heb ik veel info en verwijzingen naar info m.b.t. dit grote complot tegen de mensheid.

  Met vriendelijke groet,

  Hans

  Hanss
  2013/09/05 om 1:04 PM

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.