Wednesday, September 25, 2013

MICHA-BASHING WEER HELEMAAL TERUG en mijn commentaar

MICHA-BASHING WEER HELEMAAL TERUG

Aanvullend de nieuwsbrief van Geert Wilders


 • Wat een gezeur toch allemaal weer!
  Als mensen graag een menselijke Führer, een aanvoerder, een leider nodig hebben dan zijn ze in mijn ogen totaal verkeerd bezig.

  Overigens heb ik zelf wel een aanvoerder, maar dat is me er dan ook een waar je U tegen zegt: ‘de man van Nazareth’.

  Deze bouwvakkertimmerman (want dat was zijn werkelijke vak) durfde in zijn eentje het hele Romeinse rijk te trotseren!

  Zijn wapens waren LIEFDE, GOEDHEID, GENEZING en RECHTVAARDIGHEID, en daar heeft hij de hoogste prijs (een afschuwelijke marteldood) voor betaald.

  Wie zulke kwaliteiten van een ‘gewoon’ mens verlangt is niet goed bezig.

  Zoals destijds het toenmalige Israël, waar mijn held destijds leefde en zijn leven gaf, bezet was door het SATANISCHE Romeinse rijk, zo is Nederland momenteel ook bezet door DATZELFDE Romeinse Rijk, maar op subtiele wijze.

  Overal in Nederland, maar vooral op kentekenplaten van auto’s, zien we het vervloekte symbool van het Romeinse rijk; de blauwe Mariavlag met de twaalf sterren.
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/12/eu-flag-is-marys-flag.html

  Op mijn site heb ik daar veel over gepubliceerd, sinds ik tot de ontdekking kwam, mede DANKZIJ de discussies hier, dat er iets compleet mis was met de officiële lezing over de Holocaust.

  Ik kwam erachter dat de waarheid nog veel GRUWELIJKER was dan ons altijd was verteld via de ‘officiële geschiedschrijving’, en daarover heb ik destijds op mijn site een topic gemaakt:
  Micha en de Holocaust
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2011/12/micha-en-de-holocaust.html

  Wat toen duidelijk werd was hoe verduiveld gemeen het spel wordt gespeeld door de JEZUÏETEN van het Vaticaan, die achter praktisch alle ellende op de wereld zitten.

  Daarover dit topic;
  Die Jesuiten sind unser Unglück
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/09/die-jesuiten-sind-unser-ungluck.html

  Zonder de Jezuïeten geen Joris Demmink!

  Zonder de Jezuïeten geen NEP-Nederlands koningshuis!

  Zonder de Jezuïeten geen Nederlandse PEDOstaat!

  Zonder de Jezuïeten geen;

  ‘Obama’
  EU
  VS
  VN
  NAVO
  Federal Reserve
  Bank of England
  Europese Centrale Bank en nog veel meer ONHEIL,

  en geen plannen om te komen tot een WERELDREGERING met aan het hoofd een man die het beste de belangen van het Vaticaan=het Romeinse Rijk dient!

  Het is gekkenwerk om hiertegen op conventionele wijze in het geweer te komen, want dit Romeinse Rijk, onder aan voering van Paus Franciscus, die zelf de baas is van de Jezuïeten, wat uniek in de geschiedenis is van de Roomse ‘kerk’, want altijd was er een paus die achter de schermen werd gecontroleerd door de ware machthebber, de ‘zwarte paus’, de baas van de Jezuïeten, maar nu is de ‘witte paus’ zelf OOK de ‘zwarte paus’ de dienaar van LUCIFER.
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/02/the-satanic-power-tree.html

  Lucifer? De duivel…Satan?

  Bestaat die dan?

  JA de duivel bestaat, en hij is ten opzichte van mensen ONVERSLAANBAAR.

  Maar hij is VOLKOMEN MACHTELOOS tegenover iederEEN die een ware volgeling is van ‘de man van Nazareth’!

  Het is een GEESTELIJKE STRIJD, die alleen op een geestelijk wijze te winnen is.

  Ik neem het Micha niet kwalijk als hij zo zijn menselijke zwakheden heeft, want die hebben we allemaal.

  Ik vind het wel heel jammer als mensen teveel van hem verwachten of van wie dan ook.

  We zijn geboren als INDIVIDU en we sterven als INDIVIDU, en tussendoor kunnen we allianties aangaan met mensen, maar uiteindelijk staat iedereen er ALLEEN voor…en toch niet!

  Ik heb een relatie met een vrouw, maar ik leef alsof ik GEEN relatie heb, en mijn vrouw ook, maar we zijn geestelijk verbonden door de man van Nazareth die ons van binnen KRACHT geeft.

  Zonder Hem zou ik in deze wereld niet eens kunnen- en WILLEN leven!

  Ik vind het ZO AFSCHUWELIJK hoe ‘mijn’ land wordt KAPOTgemaakt door die satanische bende uit Rome, waar de ‘gevestigde orde’ mee samenspant en hoe ze een groot deel van de bevolking in hun macht hebben middels de massamedia, en ook steeds meer via het internet (Google-YouTube is indirect van het Vaticaan; lekker domme filmpjes kijken met veel geestdodende reclames erin, alsof het TV is), dat ik het liefste zou willen emigreren naar een land waar ik daar niets meer van zou merken, en waar ik me echt vrij zou kunnen voelen.

  MAAR DAT KAN NIET!

  Elk land op de wereld is inmiddels JUIST via het internet in de greep gekomen van dat bolwerk van Satan in Rome.

  Men hoeft als het ware maar op een knop te drukken in de VS (een belangrijke pijler van de macht van Rome) en het hele internet ligt plat; weg vrije meningsuiting en vrije nieuwsgaring.

  Ik noem “Obama” sinds een tijdje SATAN OBAMA, want hij wordt DIRECT bespeeld door het Vaticaan, met de Jezuïtisch getrainde Joseph Biden als zijn controleur;
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/03/obama-deception-jesuit-joe-biden-is.html

  Mijn punt om af te sluiten; het liefste zou ik willen dat iedereen tot dezelfde conclusie was gekomen als ik, maar ik weet dat dat een zaak is van iemand die door velen nog wordt weggehoond of tegenover wie nog velen ronduit vijandig staan; diezelfde ‘man van Nazareth’ die echter de sleutel tot bevrijding in handen heeft.

  Maar voor mij persoonlijk is Hij de man die mij voorgaat in het VERZET tegen het onrecht en tegen de misdaad en tegen de liefdeloosheid.

  Ik gun iedereen zijn rijke zegen!

  Micha, ga door en laat je niet kleinkrijgen, en helemaal niemand!

  Op zich heb ik deze site helemaal niet nodig, maar toch mis ik het als deze site er niet meer is, wat dus betekent dat deze site in een behoefte voorziet.

  Men BEHOEFT te willen weten wat er ECHT allemaal speelt.

  Voorbeeld: dankzij deze site kwam ik erachter dat Angela Merkel de dochter van Adolf Hitler is, dankzij een link van Micha!
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/08/angela-merkel-hitlers-daughter.html

  Het is te KRANKZINNIG voor woorden, maar toch geloof ik het.

  Ik ben blij met al die mensen die onafhankelijk van elkaar op zaken stuiten en die dat hier gemeenschappelijk met elkaar delen.

  Dat is de kracht van deze site en van andere ‘alternatieve sites’.

  En nu echt tot slot; wie meer meent te moeten melden dan alleen reacties plaatsen die begint zijn- of haar eigen site.

 • @ hanss
  n.a.v
  Ik vind het ZO AFSCHUWELIJK hoe ‘mijn’ land wordt KAPOTgemaakt door die satanische bende uit Rome, waar de ‘gevestigde orde’ mee samenspant en hoe ze een groot deel van de bevolking in hun macht hebben middels de massamedia, en ook steeds meer via het internet (Google-YouTube is indirect van het Vaticaan; lekker domme filmpjes kijken met veel geestdodende reclames erin, alsof het TV is), dat ik het liefste zou willen emigreren naar een land waar ik daar niets meer van zou merken, en waar ik me echt vrij zou kunnen voelen.

  MAAR DAT KAN NIET!

  Dat kan wel tv de deur uit en je internet op zeggen of tewel aan en uit knop gebruiken.

 • @rc
  Dan snap je mijn punt niet.
  Stel dat er eens een uitgebreide onafhankelijke reportage op de TV zou komen over Joris Demmink waarin ook o.a. Micha Kat op zou treden als iemand die veel over deze zaal weet, dan zou meteen een groot deel van de Nederlandse bevolking en de politiek wakker worden geschud.

  Maar dat zal niet gebeuren omdat de GELIJKGESCHAKELDE massamedia (MSM) dat niet toelaat op last van ‘hogerhand’.

  Ook is geen alles onthullende reportage op TV te verwachten over 9/11 en andere ‘false flag’-zaken.

  Daarom is er gelukkig nog wel het relatief vrije internet, dat echter wel in toenemende mate onder controle wordt gebracht door de (Vaticaanse) NWO.

  Natuurlijk kan je je kop in het zand steken en net doen alsof er niets aan de hand is, en dan kijk je geen TV meer, en dan luister je geen radio meer, en dan lees je geen kranten en magazines meer, en dan onthoudt je jezelf van informatie van het internet.

  Wat ik schets is een situatie als van een ‘Big Brother-maatschappij’ die overal zijn tentakels naar uitstrekt.

  Uit opiniepeilingen blijkt hoe weinig steun deze RAMPregering Rutte-Samsom heeft, en toch dendert de ramptrein door naar de EU-afgrond, met instemming van ‘ons’ NEP-koningshuis.

  Hoe anders zou het zijn indien er een werkelijk democratische regering zou zijn die zou besluiten om PER DIRECT uit de EU te stappen.

  Hoe anders zou het zijn indien werkelijk verantwoordelijke politici zouden luisteren naar signalen uit de bevolking en de onafhankelijke journalistiek en misstanden zoals Demmink krachtig aan zouden pakken, of het probleem van onterecht veroordeelden, om maar wat voorbeelden te noemen.

  Maar in dit samenstel van dingen zal dat niet gaan gebeuren zolang de gevestigde orde de macht heeft over de massamedia, en dus de mening van mensen kan beïnvloeden.

  Stel dat Micha Kat prime time TV zou kunnen maken via de publieke omroep.

  In plaats van kijken naar Jaap Jongbloed, kijken naar Micha Kat met de laatste onthullingen over misstanden in de samenleving.

  Maar in dit samenstel van dingen zal dat niet gaan gebeuren.

  Dit geeft een bepaald machteloos gevoel en een gevoel van onrecht bij diegenen die behoefte hebben aan recht en gerechtigheid.

  Dat kan er toe leiden dat men overweegt om te gaan emigreren.

  Wijlen Theo van Gogh bijvoorbeeld speelde met die gedachte.

  Maar overal op de wereld is er in toenemende mate een zelfde soort maatschappij gekomen, zoals in Nederland de winkelstraten in alle steden ook steeds meer op elkaar zijn gaan lijken, en de steden op zich ook en vooral de buitenwijken.

  Nogmaals; de kop in het zand steken is een optie, maar niet voor mensen die bewust in dit leven willen staan.

  Je kan jezelf ook verdoven met genotsmiddelen of opgaan in zaken waardoor je schijnbaar vergeet wat er speelt.

  Maar de meeste mensen die schrijven op sites als deze zijn juist mensen die niet weg lopen van de realiteit waarin we leven, en die hunkeren naar een positieve verandering.

 • Ik vergat nog een voorbeeld te noemen; jaren geleden alweer gingen we naar Griekenland op vakantie, en ja, het was zeker heel prettig dat daar ‘gewoon’ met Euro’s betaald kon worden.

  Maar inmiddels is duidelijk welk een enorme prijs we met z’n allen betalen voor het feit dat de Vaticaanse NWO überhaupt ooit Griekenland (en eerder Italië) toeliet tot de EU en de Europese monetaire unie.

  De Euro is de bezettingsmunt van NAZI-Europa en de Deutsche Bank, de belangrijkste bank binnen de EU, en dat allemaal aangestuurd door het Vaticaan.

  ================

 

Mevrouw de voorzitter,

Ik heb maar liefst een half uur spreektijd gekregen. Maar ik heb er maar een paar minuten van nodig. Ik kan heel kort zijn. Nederland heeft genoeg van dit afbraakkabinet. Nederland heeft schoon genoeg van al die belastingverhogingen. Nederland heeft genoeg van de Partij van de Arbeid en van de VVD. Nederland heeft genoeg van premier Rutte.

De minister-president heeft al zijn verkiezingsbeloftes gebroken, hij komt met wereldvreemde oplossingen, hij zegt tegen de mensen: koop een nieuw huis, koop een nieuwe auto, maar niemand heeft geld want hij legt belastingverhoging na belastingverhoging op. Hij leert ook niet van zijn fouten en hij gaat koppig door op de verkeerde weg. Meer dan 80% van alle Nederlanders heeft geen enkel vertrouwen meer in dit kabinet. Zelfs zijn eigen achterban vindt dat de heer Rutte de crisis alleen maar verergert.

Onder een artikel over de miljoenennota op de website van de VVD zelf staan bijna 1.000 reacties. Ik citeer er twee. Iemand schrijft op de VVD-website: "Dit is niet meer mijn partij, dit is de partij van belastingverhogingen, onbeperkt geld geven aan Europa en van nivellering." Een ander schrijft: "Eerst 1000 euro beloven voor de werkenden en nu 2000 euro afpakken. Het loont niet meer om te gaan werken. Rutte is de grootste mislukking aller tijden. Mijn stem krijgen ze nooit meer."

Vz, De coalitiepartijen verliezen in één jaar tijd van de 79 zetels die ze samen hebben in sommige peilingen maar liefst 50 zetels. 50 zetels! Historisch laag, en een groot verlies.

En dat is begrijpelijk. Want dit kabinet – ik kan het niet genoeg herhalen – heeft Nederland kapotgemaakt. Dit kabinet moet weg! Al onze buurlanden doen het stukken beter dan Nederland. Het is ook niet alleen maar een economische crisis, het is een vertrouwenscrisis die we in Nederland hebben, een Rutte-crisis zo u wil, mensen geloven en vertrouwen de premier en zijn ploeg niet meer.

Ook mijn fractie, de PVV-fractie heeft geen greintje vertrouwen meer in deze minister-president. En wij staan daarin niet alleen. Ook die duizenden mensen die afgelopen zaterdag naar Den Haag kwamen om met ons te demonstreren tegen dit kabinet vertrouwen hem niet meer. En datzelfde geldt voor de duizenden mensen die wij tijdens onze verzetstour overal in Nederland ontmoetten. En ook de meer dan 120.000 Nederlanders die op onze website tekenverzetaan.nl tekenden. Ik heb hier duizend handtekeningen bij me. Ik geef ze graag aan de minister-president. Op de gang staan nog een aantal karren vol. Ik zou u willen vragen deze handtekeningen aan de minister-president te willen geven en aan de minister-president willen vragen de beleefdheid te hebben om ook die handtekeningen van burgers straks in ontvangst te nemen.

Deze mensen en ook heel veel mensen thuis die nu TV kijken hebben maar één heldere boodschap voor de minister-president: bied uw ontslag aan, stap op en ga naar huis! U heeft Nederland naar de rand van de afgrond gebracht. Wij hebben geen vertrouwen meer in u. U maakt het alleen maar erger. Alsjeblieft, stop ermee! Hou er mee op! Genoeg is genoeg!

De Partij voor de Vrijheid luistert naar deze mensen. Wij gaan dit afbraakkabinet niet helpen om de portemonnee van de Nederlanders nog verder leeg te roven. Wij maken onszelf ook niet medeplichtig door te gaan onderhandelen waardoor dit kabinet kan blijven zitten. Wij voeren keihard oppositie tegen dit rampkabinet dat alleen maar ellende heeft gebracht, ellende brengt en alleen maar meer ellende zal brengen.

Wij gaan geen “Bumaatje” doen en zeggen: weet je wat, pak de helden in de zorg, pak hun salaris af, haal die werkloosheidsbezuinigingen wat naar voren en schuif dat geld maar door!

Al die partijen die vorig jaar tekenden voor Kunduz, wat sommigen het voorjaarsakkoord noemen – het CDA, D66, de Christenunie en Groen Links – en toen burgers en bedrijven 9 miljard uit de portemonnee haalden en de crisis verergerden, komen nu met tegenbegrotingen om de lasten ietsje te verlichten. Wat een hypocrisie. Het is alsof je eerst duizend euro uit iemand zijn portemonnee pakt, daar spijt van krijgt en nu honderd euro teruggeeft. Het is too little en het is too late.

Hun tegenbegrotingen zijn dan ook eigenlijk geen tegenbegrotingen maar sollicitatiebrieven. Het zijn wij-willen-o-zo-graag-op het pluche-begrotingen. Als groupies bij het concert van een tienerband lopen ze elkaar vliegen af te vangen: “Zag je het? Mark keek naar mij toen ik met mijn tegenbegroting kwam! Echt waar, hij keek naar mij! Zou hij het met mij willen doen?” Dat vragen ze zich af.

Voor ons geen slappe handreikingen, geen zoete broodjes en zeker geen hypocriet gedrag.

Dit kabinet moet weg! Inpakken en wegwezen. Genoeg is genoeg.

Premier Rutte verprutst alles wat hij in zijn handen krijgt. Van de heer Samsom valt tenminste nog één ding te prijzen: als hij zo doorgaat past de hele PvdA-fractie straks in 1 JSF-straaljager. Ik stel voor dat we dat ene toestel dan maar kopen om het met de hele PvdA-fractie erin naar Afrika te sturen. Dat is dan meteen de enige vorm van ontwikkelingshulp waar de PVV aan meedoet. Op voorwaarde dat ze dan wel daar blijven.

Nederland kan zich geen kabinet Rutte II meer permitteren. Ook vandaag verliezen weer 700 Nederlanders hun baan en gaan 50 bedrijven op de fles. De mensen thuis maken zich grote zorgen over hun baan, hun inkomen, hun huur, hun hypotheek, hun pensioen, de opvang van hun kinderen en de zorg voor hun ouders.

Maar het Trio De Drie Slopers speelt gewoon door. De minister-president lacht schaapachtig, speelt piano en slaat vooral valse akkoorden aan. Goochelaar Diederik Samsom brengt alleen nog maar zijn eigen achterban en wat oude vrouwtjes aan het huilen en tovert Roemeense konijnen uit zijn hoge hoed. Sybrand Buma probeert een come-back te maken met nieuw repertoire en bezingt nu ineens het liedje ‘belastingverlaging!’ terwijl hij jarenlang in elk zaaltje optrad met zijn kunduz-bandje Buma en de BTW-verhogers.

Vz, het kabinet zoekt naar steun bij de oppositie. Wie nog dacht dat de PVV daaraan gaat meewerken moet ik teleurstellen. Bekijk het maar. De mensen zijn het zat. En wij zijn het zat. Genoeg is genoeg. Het moet en het kan ook anders.

De belastingen moeten omlaag. Lagere belasting betekent meer koopkracht, meer consumentenvertrouwen, minder werkloosheid, en meer economisch herstel.

En er is ook geld genoeg voor belastingverlaging. Want vandaag stroomt ons zuurverdiende geld naar Griekenland en Cyprus, naar roekeloze Spaanse banken, naar dictators in Afrika, naar frauderende Polen en Bulgaren, naar straaljagers die niemand wil, naar windmolens die vooral op subsidies draaien, en naar zakkenvullende eurofielen in Brussel. De hele wereld kan gratis geld komen halen bij onze Nederlandse middenklasse en onze Nederlandse gepensioneerden.

Vz, ons verkiezingsprogramma van een jaar geleden laat zien dat wij de oplossing voor de crisis hebben. Snijden op buitenlanduitgaven, snijden op subsidies, en dat geld besteden aan lagere belastingen en een lager tekort. Met als gevolg meer koopkracht, meer banen, economische groei en de minste werklozen van alle partijen. Had maar naar ons geluisterd, meneer de minister-president, en niet naar Diederik Samsom.

Ik zei het al: ik kan kort spreken en snel concluderen:

Het vertrouwen is volledig weg. Dit kabinet moet weg.

Het is tijd om op te stappen, meneer de minister-president. Genoeg is genoeg.

Mevrouw de voorzitter, al die partijen die zaken gaan doen met de heer Rutte en zijn kabinet, die kruimels toegeworpen krijgen, die zorgen maar voor één ding: dat dit rampkabinet blijft zitten, niet dat het beter met Nederland gaat, dat het slechter met Nederland gaat, dat Rutte zijn afbraakkarwei kan afmaken. Dat is het gevolg van dealtjes-sluiten de komende dagen met de heer Rutte. Wij doen dat niet. Wij laten hem niet zitten. Wij willen geen kruimel toegeworpen krijgen om Nederland verder kapot te maken. Hij moet naar huis. Dit kabinet moet naar huis. Wij gaan geen zoete broodjes bakken. We gaan hem wegsturen. Dat is waar de PVV voor staat. Ik wil nu reeds in eerste termijn volgende motie van wantrouwen indienen.


De Kamer,

gehoord de beraadslaging,
constaterende dat het kabinet de crisis alleen maar verergert en geen enkel draagvlak meer heeft onder de bevolking,
zegt het vertrouwen in het kabinet op,
en gaat over tot de orde van de dag.


Indien u wilt reageren klik op deze link voor een mail naar Geert Wilders

2 comments: 1. @rc

  Jouw reacties laten helaas goed zien dat het kinderspel is om mensen te misleiden en dom en ongeïnformeerd te houden.


  1) Zorg ervoor dat je je kan verschuilen achter de zogenaamde grootste christelijke ‘kerk’ op aarde.

  2) Laat iedereen in de waan dat de misdrijven die je begaat in naam gebeurt van de man die zogenaamd de belangrijkste onderwerp van aanbidding is; Jezus Christus, van het volk van de Joden.

  3) Laat juist daardoor zoveel mogelijk mensen afknappen op die man en zijn leer en op het Joodse volk zodat op regelmatige wijze in de geschiedenis er een ‘grote opruiming’ kan geschieden van ware gelovigen in Jezus Christus, en zelfs als ze leden zijn van die valse kerk, en van Joden en noem dat een ‘inquisitie’, wat ‘gewoon’ massamoord is, vaak (zoals tijdens de 1e en de 2e wereldoorlog) verscholen achter een door die ‘kerk’ veroorzaakte wereldoorlog.

  4) Ontwikkel en propageer diverse ideologieën zoals marxisme, communisme, fascisme en andere -ismes, en laat de mensen geloven dat de wereld en het leven door een stompzinnige ‘oerknal’ is ontstaan.

  5) Zorg dat je de totale controle krijgt over geld en de massamedia en delfstoffen van deze wereld en streef naar een werelddictatuur, met als doel om definitief af te rekenen met het volk van de Joden en met de ware aanbidders van ‘de man van Nazareth’.

  6) Zorg ervoor dat iedereen ‘jouw uitverkorene’ gaat aanbidden als de ‘messias’, en niet meer die ‘man van Nazareth’ en zorg ervoor dat iedereen een elektronisch merkteken verplicht ontvangt, opdat tegenstanders van het systeem efficiënt kunnen worden ‘opgeruimd’.

  7) Moedig alles aan wat God verboden heeft, en laat mensen in de waan dat dit zonder consequenties zal blijven.


  En ja, het Vaticaan is verantwoordelijk voor de creatie van de islam, of je het nu geloven wilt of niet.

  Hanss
  25 september, 2013 at 23:25

  ReplyDelete
 2. Hanss
  26 september, 2013 at 14:17


  Quirine,

  Goed gezegd!

  Wat correcties in mijn schrijfsel van 25 september, 2013 at 21:37

  Dit gedeelte loopt nu beter;

  Het is gekkenwerk om hiertegen op conventionele wijze in het geweer te komen, want dit Romeinse Rijk (onder aan voering van Paus Franciscus, die zelf de baas is van de Jezuïeten, wat uniek in de geschiedenis is van de Roomse ‘kerk’, want altijd was er een paus die achter de schermen werd gecontroleerd door de ware machthebber, de ‘zwarte paus’, de baas van de Jezuïeten) dient de belangen van LUCIFER.

  Nog een correctie;

  Hanss
  25 september, 2013 at 22:29

  Stel dat er eens een uitgebreide onafhankelijke reportage op de TV zou komen over Joris Demmink waarin ook o.a. Micha Kat op zou treden als iemand die veel over deze zaal weet

  zaal=zaak

  @rc
  26 september, 2013 at 0:42

  In ieder geval bedankt voor je reactie.

  Zelf kentekenplaten maken zonder het symbool van de Roomse EU en ermee gaan rondrijden, lijkt me (hoe wenselijk ook) niet verstandig.

  Het symbool afplakken is wel een optie, en op zo’n manier dat het niet opvalt.

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.