Wednesday, September 11, 2013

POLITIE SABOTEERT ONDERZOEK YEHUDI M. en mijn commentaar

De grootste en best georganiseerde criminele organisatie in Nederland is ‘Justitie’ of wel het O.M.: ‘boeven vang je met boeven’.

Toen ik eind 2006 via de site van Maurice de Hond begon mee te discussiëren over de Deventer moordzaak, nadat ik eerder dat jaar geïnteresseerd raakte door het eigen verhaal van de (onterecht!) voor moord veroordeelde Ernest Louwes via deze site van Maurice http://www.geenonschuldigenvast.nl/relevante_links_eigen_verhaal.html werd het me al snel duidelijk dat we met een formidabele vijand te maken hebben; de overheid zelf.


In het jaar daarop werden Maurice de Hond en Wim Dankbaar zwaar geïntimideerd door datzelfde Openbare Ministerie http://vorige.nrc.nl/wetenschapspecial/article1769825.ece

Toen was nog niet duidelijk WIE hier achter zat: Joris Demmink!

De ware moordenaar die ‘Justitie’ liet lopen ten koste van de onschuldige Ernest Louwes, had namelijk belastende informatie over bepaalde ‘hoge heren’ en hun escapades op seksueel pervers gebied, en dat waren natuurlijk bekenden van Joris of hij was zelf ook onderdeel ervan, want wat die hoofdverdachte precies weet, weten we nu nog steeds niet omdat ‘Justitie’ hem dus liet lopen en een volkomen onschuldige hardwerkende burger en vader van twee opgroeiende kinderen en echtgenoot van zijn vrouw, in diens plaats langjarig opsloot.

‘Justitie’ heeft er ook geen enkel probleem mee om een man die vroeger bij de Hell’s Angels zat, en die zelf toegeeft geen brave burger te zijn geweest, maar zeker geen zware crimineel, en die goed omging met een stewardess die bijna zeker door haar Israëlische ex (die zelf in Israël overleden is) is vermoord, samen met twee van haar kinderen, LEVENSLANG (dus tot de dood erop volgt) op te sluiten, terwijl hij part noch deel heeft aan deze zaak en om die vrouw en haar kinderen gaf, terwijl ‘Justitie’ de ontlastende gegevens en bewijsstukken ‘verloren’ heeft laten gaan, en dan heb ik het over Louis Hagemann.
http://www.louishagemann.nl/

Iedereen in Nederland is wel bekend met andere zogenaamde ‘justitiële dwalingen’, die bij nader inzien helemaal geen dwalingen zijn, maar ‘gewoon’ het trieste resultaat zijn van een COMPLEET VERROT systeem met een pedo achter de schermen aan het hoofd, afgeschermd door velen van de Nederlandse ‘elite’ met pakhuizen vol met boter op hun hoofd, tot en met ‘ons’ (sinds de tijd van de door de Vaticaanse JEZUÏETEN gestuurde Napoleon Bonaparte en door hem aangestelde) ‘koningshuis’.

Wie is verantwoordelijk voor deze KLEREZOOI?

HET VATICAAN

HET VATICAAN

ik herhaal:

de ROOMSE SATANSKERK (het verborgen SINISTERE Romeinse Rijk), waar Demmink een pion van is en het HELE soepzooitje wat ons regeert en koeioneert!

Ook ‘Obama’ is een pion van deze ergste criminele organisatie ter wereld, gewapend met de meest vreselijke massavernietigingswapens en andere technieken en systemen om de mensheid te kunnen overheersen namens hun held LUCIFER de duivel, die volgens velen niet zou bestaan, terwijl zij ‘beter’ weten.

SATAN BESTAAT en hij heeft Nederland en de meeste Nederlanders BETOVERD (I put a spell on you!)

Daarom is er geen massaal verzet tegen Joris (clitoris) Demmink te verwachten.

Helaas!

Het Vaticaan moet VERNIETIGD worden, en ook de islam, het product van de Roomse SATANSKERK.

Dus bommen op Rome en Mekka en Medina en op de ‘Dome of the Rock’ in Jeruzalem, maar wie zal dat doen?

Ik ken iemand die zonder bommen en granaten dat klaarspelen zal, en die is op deze site niet erg geliefd, en als ik zijn naam noem wordt de duivel kwaad en gaat hij bij wijze van spreken over z’n nek.

Ik mag echter graag de duivel treiteren, dus hier zijn naam;

JEZUS CHRISTUS, GOD ALMACHTIG, die zich ooit als ‘lulletje rozewater’ aan het kruis liet slaan, maar die VOL VAN HEILIGE WOEDE over het vele ONRECHT klaarstaat om op een VRESELIJKE MANIER WRAAK te nemen op IEDEREEN die TEGEN Hem is!

Pas op als God kwaad wordt; je zou wensen dat je nooit had bestaan.

Kortom Micha: wat jou is overkomen in Den Bosch is schofterig en naar, maar nog niets vergeleken met wat men met JEZUS heeft gedaan en met vele van zijn volgelingen, zoals NU in Syrië, die door de Rooms-islamitische moordenaars en vrienden van ‘Obama’ worden afgeslacht.

MIJN GELOOFSGENOTEN!! GLOEIENDE HEL!!

http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/09/Video-Rebellen-Syri-vinden-Bijbels-gevaarlijker-dan-chemische-wapens


The Roman Satanic Church Devil


1 comment:

 1. wajong
  11 september, 2013 at 22:10


  Wil je echt dat ik je serieus neem als je ondertekent met “m.vr.gr. sinterklaas”?

  Om met die laatste Rooms-katholieke schertsfiguur te beginnen;

  De waarheid achter het Sinterklaasfeest
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/09/de-waarheid-achter-het-sinterklaasfeest.html

  “door die zelfde RK Satan Rome,
  waar je zo een moorddadige bloedhekel aan schijnt te hebben”

  Dit zijn jouw woorden en zeker het woord ‘moorddadige’.

  Ik heb helemaal geen moorddadige neigingen, maar ik wil wel dat deze VALSE zogenaamde ‘christelijke kerk’ OPHOUDT te bestaan!

  Gelukkig weet ik dat dit ook zal gaan gebeuren:

  Openbaring 14,8
  http://www.biblija.net/biblija.cgi?l=nl&set=10&id16=1&m=Op+14
  En een andere, een tweede engel, volgde, zeggende: Gevallen, gevallen is het grote Babylon, dat van de wijn van de hartstocht zijner hoererij al de volkeren heeft doen drinken.

  Dit is cryptische beeldspraak betreffende de Roomse SATANSKERK.

  “ik maak er ernstig bezwaar tegen dat je
  JEZUS CHRISTUS, GOD ALMACHTIG

  op 1 lijn stelt, gelijk stelt”

  Hoezo?, misgun je het Hem dat Hij OOK God is, terwijl Hijzelf het volgende zei?;

  Matteüs 28,18
  http://www.biblija.net/biblija.cgi?l=nl&set=10&id16=1&m=Mat+28
  En Jezus trad naderbij en sprak tot hen, zeggende: Mij is gegeven alle macht in de hemel en op [de] aarde.

  Meer over dit aspect van JEZUS, waar VELEN bezwaar tegen hebben omdat ze van nature vijandig tegenover God staan, omdat ze zelf God willen zijn, terwijl ze het niet zijn, net als de duivel, waar die domme neiging vandaan komt;

  JESUS is GOD is YHVH
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/search/label/JESUS%20is%20GOD%20is%20YHVH

  PS: als ik op iemand anders reageer, dan schrijf ik dat met het oog op anderen die meelezen, dus is mijn reactie publiekelijk nooit op één persoon gericht, en dat kan ook niet, omdat het door iedereen te lezen is.

  Hanss
  12 september, 2013 at 10:46

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.