Wednesday, October 16, 2013

Eindtijdberichten 34

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 33

200 comments:

 1. Gered van een zelfveroorzaakte bijna-ramp "Economische ramp is voorkomen" en zo gaat de Vaticaanse NWO verder namens SATAN todat het doel bereikt is; werelddominantie en een wereldregering met de antichrist namens het Vaticaan aan de macht.
  Maar HIJ die weerhoudt is JEZUS en HIJ bepaalt WANNEER het geschieden zal en NIEMAND anders, en dat is AFHANKELIJK van het moment van de opname.

  ReplyDelete
 2. Miljoenen jaren? De ROTZOOI die achterbleef na de zondvloed zullen ze bedoelen; Scouts vernielen oeroude rotspartij

  ReplyDelete
 3. Popie Jopie Franciscus zit zelf op een bak geld van TRILJARDEN, maar hij speelt de armoedige en nederige 'dienaar gods'; Paus laat 'luxe-bisschop' wachten

  ReplyDelete
 4. Zwitserse staatsburger die aan NAZI-Amerika wordt uitgeleverd Bankier vast voor miljardenfraude niet dat we veel medelijden met deze man moeten hebben, maar het deugt niet dat de VS zomaar staatsburgers van andere onafhankelijke landen kan laten oppakken in het buitenland.

  ReplyDelete
 5. 'Da's handig!' zal de antichrist zeggen Chinese Scientists Invent Lightbulbs That Emit Wi-Fi 'daar kunnen technici vast wel een toepassing van maken, waardoor de totale controle nog beter zal werken'

  ReplyDelete
 6. Iran; alleen als jullie tegemoet komen aan onze criminele wensen dan valt er te praten over ons kernwapen...kernenergieprogramma Iran: Only removal of all sanctions will provide hope for successful nuke talks

  ReplyDelete
 7. Nog meer anti-Israëlische politiek, maar van Obama en de VATICAANSE VN 50 senators: UN Arms Trade Treaty could harm Israel

  ReplyDelete
 8. Replies
  1. Doorgelicht door de met het SATANISCHE Vaticaan heulende ECB.

   Delete
 9. ALLE banken zijn CRIMINELE organisaties Miljoenen weggesluisd bij Rabobank

  Kijk op mijn site naar The Satanic Power Tree en stel vast dat ALLE banken heulen met de Vaticaanse SATANISCHE NWO

  ReplyDelete
 10. Interne aangelegenheid van de MEEST SATANISCHE, LUGUBERE organisatie op aard Vaticaan schorst 'luxe-bisschop'

  ReplyDelete
 11. Het Nederlandse volk is al eeuwen VERSLAAFD aan het Rooms-HEIDENSE Sinterklaasfeest en besmet al eeuwen kinderen met die LEUGEN, die later hun kinderen ook daarmee besmetten, en satan lacht zich krom en het Vaticaan ook;

  Ruim 700.000 likes voor 'Pietitie'

  ReplyDelete
 12. Democratie bestaat niet in Nederland; wel of je bij de elite hoort Henk Westbroek afgevallen

  ReplyDelete
 13. Replies
  1. Di Rupo, Italiaans-Roomse, homoseksuele, Franstalige "Belg", namens het SATANISCHE VATICAAN!

   Delete
 14. Replies
  1. Ha ha ha; de duivel die de duivel afluistert!

   Delete
 15. Replies
  1. Denk bij de VN altijd aan het VATICAAN en de Jezuïeten, die achter alle kwaad zitten namens LUCIFER-satan, want de VN is net als de VS en de EU en de NAVO, een project van die duivelse organisatie; het (nog) verborgen, zogenaamde gestorven, ROMEINSE RIJK.

   Delete
 16. Onopgevoede ettertjes, van ouders die zelf onopgevoed zijn en leerkrachten die geen gezag hebben; Chauffeur zet 45 kleuters uit de bus

  ReplyDelete


 17. It says; "I make peace, and create evil" and not; "I make peace, and create all evil", that's the difference, because the devil is the inventor of wickedness.


  So that's something you'll have to learn.

  A hand can give a blessing, or a hand can be a lethal weapon.

  What is good and what is evil?

  Read the Bible, and especially the gospels, and then you'll know, but you'll have to believe that this book has been written by people who were inspired by God Himself.
  · in reply to PataphysicalEngineer (Show the comment)

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.